Daha zor günlere mi yoksa daha güzel günlere mi doğru acaba

bennetton

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
229
118
303
Afyon
Merhabalar beni hatırlayanlar vardır belki eşim bana hakaret etti diye konu açmıştım . O….u demişti. Daha öncedende kavgalarımız çoktu benim çabamla beş yıl dolmuştu evlilikte .her defasında en küçük problemde boşanmak istiyorum diyen bir adam vardı karşımda . En son bu çocuğu boşanmamak için yaptın dedi. Çocuğu hiç kabullenmedi maddi olarak hiç arkasında olmadı hep ben karşıladım yükünü . Sadece sevgimi gösteriyorum dedi çekildi kenara.çok cimrilikleri ile mahvetti beni. En son arabam arızalandı yüksek miktar ödeme yaptım çocuğun kreşini ödeyemedim bana mı güvendin de yaptın çocuğu dedi.en son gidin bu evden dedi ben de asla gitmem dedim sen git dedim faturaları nasıl ödeyeceksin dedi ben de o mu derdin dedim kapattırırım dedi.sanki evde düşmanı kalıyor evde çocuğu ve ben . Eve de şerh koydurdum güvenin yokmuş bana dedi ben de aynen öyle beş yıldır bıktım baskından dedim boşanalım deyip güven vermeyen sensin dedim yeni bi hayat beni bekliyor içimde korkular evhamlar ailemin bile o iyi insandı demesi herkesin beni manipüle edip kendimi suçlandırması

Bu adam bir anda değişmemiştir sanırım , keşke çocuk yapmak yerine ilk gerçek yüzünü gördüğünüzde çekip gitseydiniz ,
çocuk istemeyen birini baba yapmak herkese büyük haksızlık bence.
Bu ülkede kadınlar çocukları kendileri doğuma kadar taşıyor diye birilerini gizli şekilde ya da istemediği şekilde baba yapmayı hak görüyor ;
çocuk olursa sever diye düşünüyor ama gördüğünüz gibi olmuyor işte ,
arkanıza bakmadan kaçın; daha neyin ikilemi bu ?

5 yılınızı mahvetmişsiniz göz göre,geri kalanını mahvetmeyin derim çünkü artık sadece kendinizinkini değil çocuğunuzunkini de b@k edersiniz. Kulağınızı tıkayın söylenenlere evin içinde siz vardınız yaşadıklarınızı siz yaşadınız insanlar hep konuşur. Korkacak bir şey yok,alışılmış kötü de olsa bir düzeniniz vardı bozulacak diye tedirgin olmanız normal ama insan her şeye alışıyor. Emin olun cesaretli davranırsanız her şey çok daha güzel olacaktır

İnanın bana Rabbim daha güzel bir hayat yaşaman için onu senin hayatindan kovuyor..bu sözümü yabana atma ve tüm kalbimle inan..aynı yollardan geçtim..ve terkettikten 10 gün sonra çok güzel bir isim oldu .elim para gördü ve kariyer yaptım 45 yaşından sonra .korkma sakın direncte gösterme ve olanı olduğu gibi kabul et.Hayatta imkansız diye bişey yokk

Şeref..ze bak hele! Çocuğu sanki tek başınıza yapmışsınız! Rezil insan, valla bunları hakime falan da söyleyin o çocuk hiç görüşmesin bu adamla yoksa onun hayatının da i.ine eder. Kusura bakmayın çok sinirlendim!

Çocuğunu kabullenemeyen biriyle zaten boşanılması gerek. Ama insan işin içindeyken anlamıyor durumu. Ben sana söyleyim çocuğa böyle bakan biri çocuğa bunu da hissettirir be çocuğa kapanmayacak yaralar açar. Bu mahluktan boşanarak hem çocuğunu hem kendini kurtarabilirsin.
Benim de evliliğimde hep senin paran benim param yapardı mikrop. Arkadaşlarıma bakıyorum hep biz diyorlar. Hatta kadınlar erkekse bakacak eve bize diyorlar. Kendime üzülüyorum bunları gördükçe. Tabi bunu boşanınca fark ettim ben de

Merhabalar beni hatırlayanlar vardır belki eşim bana hakaret etti diye konu açmıştım . O….u demişti. Daha öncedende kavgalarımız çoktu benim çabamla beş yıl dolmuştu evlilikte .her defasında en küçük problemde boşanmak istiyorum diyen bir adam vardı karşımda . En son bu çocuğu boşanmamak için yaptın dedi. Çocuğu hiç kabullenmedi maddi olarak hiç arkasında olmadı hep ben karşıladım yükünü . Sadece sevgimi gösteriyorum dedi çekildi kenara.çok cimrilikleri ile mahvetti beni. En son arabam arızalandı yüksek miktar ödeme yaptım çocuğun kreşini ödeyemedim bana mı güvendin de yaptın çocuğu dedi.en son gidin bu evden dedi ben de asla gitmem dedim sen git dedim faturaları nasıl ödeyeceksin dedi ben de o mu derdin dedim kapattırırım dedi.sanki evde düşmanı kalıyor evde çocuğu ve ben . Eve de şerh koydurdum güvenin yokmuş bana dedi ben de aynen öyle beş yıldır bıktım baskından dedim boşanalım deyip güven vermeyen sensin dedim yeni bi hayat beni bekliyor içimde korkular evhamlar ailemin bile o iyi insandı demesi herkesin beni manipüle edip kendimi suçlandırması
Ee size saygısı yok ne diye bu adamın kahrını çekip duruyorsunuz.

5 yılınızı mahvetmişsiniz göz göre,geri kalanını mahvetmeyin derim çünkü artık sadece kendinizinkini değil çocuğunuzunkini de b@k edersiniz. Kulağınızı tıkayın söylenenlere evin içinde siz vardınız yaşadıklarınızı siz yaşadınız insanlar hep konuşur. Korkacak bir şey yok,alışılmış kötü de olsa bir düzeniniz vardı bozulacak diye tedirgin olmanız normal ama insan her şeye alışıyor. Emin olun cesaretli davranırsanız her şey çok daha güzel olacaktır
ailem yok gölgesi yeter koca kocadır diyor o kapıyı kapattığımda yaşadıklarımı bir ben bilirim dedim

Çocuğunu kabullenemeyen biriyle zaten boşanılması gerek. Ama insan işin içindeyken anlamıyor durumu. Ben sana söyleyim çocuğa böyle bakan biri çocuğa bunu da hissettirir be çocuğa kapanmayacak yaralar açar. Bu mahluktan boşanarak hem çocuğunu hem kendini kurtarabilirsin.
Benim de evliliğimde hep senin paran benim param yapardı mikrop. Arkadaşlarıma bakıyorum hep biz diyorlar. Hatta kadınlar erkekse bakacak eve bize diyorlar. Kendime üzülüyorum bunları gördükçe. Tabi bunu boşanınca fark ettim ben de
çocuk zaten hissediyor biri bunu sana kim aldı diye sorunca annem aldı diyor babam bir şey almaz diyor

evet bu da hep benim param zamanında arabam yokken onun arabasını kullansam en ufak kızmasında ver arabamı çeker alırım altından diye tehdit çocuğa annesi baksa en ufak şeyde bul bakıcı annem bakmak zorunda değil hep tehdit heppp

Daha iyi gunler mi daha kotu gunler mi olacak sizin elinizde bosanirsaniz daha iyi bosanmazsaniz daha kotu gunler sizi bekliyot

en zoru karakterini saklayan tipler
hatta ortalık bunlarla dolu
çok iyi gibi görünüp evde terör estirenler bunlar
kadın boşnmak isteyince bir de sosyal baskı yiyor işte böyle
aman kocan iyi boşanma ,aman şöyle aman böyle
insana sağlıklı düşünme fırsatı bile vermiyorlar..

aman ödeyeeceği fatura yerın dibine batsın babaymış şam babası bırak boşa şunu kendı ayaklarının üzerinde dur kurtul şundan ne bu

En azından boşandıktan sonra nafaka yoluyla gerek zorla gerek isteyerek az da olsa parasını alırsınız çocuğunuz için. Ortak ev varsa da ondan da hakkınızı alın. İnş kanıtlayacak mesajlarınız falan vardır elinizde çocuğunuza maddi manevi ilgilenmediğine dair iyi bi avukatla elinde ne varsa alın. Hiç bir şeyi hak etmiyor böyle adamlar. 5 yıl çok iyi dayanmışsınız. Çok sinir bozucu

Back
X