Merhabalar beni hatırlayanlar vardır belki eşim bana hakaret etti diye konu açmıştım . O….u demişti. Daha öncedende kavgalarımız çoktu benim çabamla beş yıl dolmuştu evlilikte .her defasında en küçük problemde boşanmak istiyorum diyen bir adam vardı karşımda . En son bu çocuğu boşanmamak için yaptın dedi. Çocuğu hiç kabullenmedi maddi olarak hiç arkasında olmadı hep ben karşıladım yükünü . Sadece sevgimi gösteriyorum dedi çekildi kenara.çok cimrilikleri ile mahvetti beni. En son arabam arızalandı yüksek miktar ödeme yaptım çocuğun kreşini ödeyemedim bana mı güvendin de yaptın çocuğu dedi.en son gidin bu evden dedi ben de asla gitmem dedim sen git dedim faturaları nasıl ödeyeceksin dedi ben de o mu derdin dedim kapattırırım dedi.sanki evde düşmanı kalıyor evde çocuğu ve ben . Eve de şerh koydurdum güvenin yokmuş bana dedi ben de aynen öyle beş yıldır bıktım baskından dedim boşanalım deyip güven vermeyen sensin dedim yeni bi hayat beni bekliyor içimde korkular evhamlar ailemin bile o iyi insandı demesi herkesin beni manipüle edip kendimi suçlandırması