- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Özguvenim azaldi bu yuzden.Bi de sunu fark ettim bazen konusurken tutuluyom.Ama akici konusurum normaldeSen kendine bak deyin. Sen olmussun bebim neyim eksik deyin
Dimi o yuzden boyle oluyo :-(Sesin çıksın. Susma.
Seni basbayağı sindirmişlerÖzguvenim azaldi bu yuzden.Bi de sunu fark ettim bazen konusurken tutuluyom.Ama akici konusurum normalde
Evet ya.Mesela bisi yapilcak kendi gitmiyo bana veriyo.Bende hayir diyemiyorumSeni basbayağı sindirmişlerbuna müsade etme...
Yaa evet de konusmamiz illa gerekiyoBir kere muhattap olma.
Öyle haddini bilmez laf edeni herkesin içinde öyle bir boz ki yerin dibine girsin çıksın.
Fazla hanim gördüm seni.
Bu kötü dünya yutar böylesini.
Arada sssslamak lazım.
Başarılar..
basit hatalar yaptim isle ilgili ve cok abarttilar.hata yapmasam bi hayret hadi yap gene falan baya bisi diyolar.Yonetici bile diyo.Sakayla karisik diyo ama aliniyorimNeyi yapamadin da sen bunu da yapamazsin diyorlar anlamadım..
Herkes kendi isini yapsin. Sen baskasi icin kosturma.Evet ya.Mesela bisi yapilcak kendi gitmiyo bana veriyo.Bende hayir diyemiyorum
Evet ya.Mesela bisi yapilcak kendi gitmiyo bana veriyo.Bende hayir diyemiyorum
Yaa evet de konusmamiz illa gerekiyo
Ben
basit hatalar yaptim isle ilgili ve cok abarttilar.hata yapmasam bi hayret hadi yap gene falan baya bisi diyolar.Yonetici bile diyo.Sakayla karisik diyo ama aliniyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?