- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Allah allah, insanlar insanlıktan çıkıyor galiba ??Sanmiyorum sklcaklarini.
Öyle öyle.Bundan sonra kalp kirmaktan bende korkmiycamilk dalga geçtiklerinde müdahale etmiş olsaydın bir daha yapamazlardı
sen susup kabul ettikçe her defasında daha da ileriye gideceklerdir
insanoğlu böyle acımasız oluyor maalesef
sesi çıkmayanın tepesine çıkıyorlar...
ilk günler benim de sıkıntılıydı bak hatta 2 konum var işyerimle ilgiliİş yerimi hic sevmiyorum.Kalabalik bi ortamda calisiyorum.Hemen hemen hepimiz ayni yaslardayiz.Benim calistigim kisimdaki arkadaslarim benimle resmen dalga geciyo.Sen bunuda yapamazsin,sen nasil ögretmen oldun falan.Mudurum digerlerini daha çok kayiriyo.Nasil önliycem bunu bilmiyorum
Evet ya resmen ezik goruyolar ama gerekirse terslicem artikSizi ezik gördükleri için böyle davranıyorlar. Ezdirmeyin kendinizi sesiniz çıksın biraz tersleyin laf soylediklerinde yuzlerine öylesine bakmayın dan dan da konuşun arada bir.
İtici degilim.cevrem tarafindan seviliyorum.Cok buyuk bi magazada calisiyorim.Burdaki insanlarin cogu gevsek.Yani hep laylaylom tipler.Ben her işe kostururuyorum.Şunu da yapim bunu da yapim diye.Bak en basiti.Ben ürün aciyodum.Mudur ve digeri yanimdan geciyodu.Atilcak alarmlar var yani artik kullanilmiycak.Onlari kullanmiyosun dimi dedi mudurun yanindaki bana.Ben hayir tabiki dedim.Mudur ona benim icin ona is olsun yeter gibi bisi dedi.Mudurum de ayni aslinda.bu durum canimi skyo
Yok hayir tabiki oyle gormuyorum''Farklı, benim düşüncelerime uymayan'' insanlar diyelim bence ona ''gevşek'' lafı pek hoş degil.
problem sizdede olabilirmi ? burda bile direk ''gevşek, laylaylom'' dediniz, onlarda yukardan bakmak, denginiz görmemek gibi bir durumdaysanız bunuda insanlar hiseetmiş olabilir, sizi burnu yukarda kendini yüksekte gören biri diye itham ediyor olabilirler.
Sesim cikmiyo kimseye.ama baskin olcam bende artikSaf gormusler seni biraz disli ol cevap veremiyomusun
Yok hayir tabiki oyle gormuyorum
Zaten sabrediyorum.burda part time calisiyorum.disimi skmaya calisiyorum.Ben basit hatalar yaptim.İşte gecen biri diyo ki sence neden bu kadar hata yapiyosun falan.Yaa nefret ediyorum.ise gitmek istemiyorum.Zaman gecmiyo orda.Napsam yaranamiyorum.İsi birakcaktim mudur ikna etti.Bende 4ay falan daha calisim dedim.Elemana ihtiycai var cunkuöyle diyorsanız pekiçok seçenek yok aslında, iş hayatında böyle şeylerin bulunması normal 25 yıldır çalışıyorum ve çokça sorunda gördüm ve yaşadım. iyimser olarak söyleyecegim iletişim kurmaya çalışın fikirlerinizi beyan ederken sert çıkışlar yerine şöylede olabilir diye dile getirin veya iletişimi kesip merhaba merhaba durumuna geçip işinize kazancınıza odaklanın. baktınız 2 türlüde olmuyor ya çalıştıgınız yerden ayrılın yada farklı bir şube falan lokasyon talep edin.
Baska sube istedim.mudur yollamadi.neymis bir yillik elemanini kaybedemezmis.keske yollasa isime geliröyle diyorsanız pekiçok seçenek yok aslında, iş hayatında böyle şeylerin bulunması normal 25 yıldır çalışıyorum ve çokça sorunda gördüm ve yaşadım. iyimser olarak söyleyecegim iletişim kurmaya çalışın fikirlerinizi beyan ederken sert çıkışlar yerine şöylede olabilir diye dile getirin veya iletişimi kesip merhaba merhaba durumuna geçip işinize kazancınıza odaklanın. baktınız 2 türlüde olmuyor ya çalıştıgınız yerden ayrılın yada farklı bir şube falan lokasyon talep edin.
Baska sube istedim.mudur yollamadi.neymis bir yillik elemanini kaybedemezmis.keske yollasa isime gelir
Zaten sabrediyorum.burda part time calisiyorum.disimi skmaya calisiyorum.Ben basit hatalar yaptim.İşte gecen biri diyo ki sence neden bu kadar hata yapiyosun falan.Yaa nefret ediyorum.ise gitmek istemiyorum.Zaman gecmiyo orda.Napsam yaranamiyorum.İsi birakcaktim mudur ikna etti.Bende 4ay falan daha calisim dedim.Elemana ihtiycai var cunku
Evet.yok yuz vermiycem kimseye.ben cok taviz verdim.Ya cok guler yuzluyum sakaciyim falan.ondan oluyo hep boyle.samimi olmicam herkesleozaman bu problemi müdürünüze açın ve bunun sizi etkiledigini ama çalışırken problem yaşamanın performansınızı etkiledigini dile getirin
kordinatör ve ik ile görüşürseniz lokasyon işini onlar size yardımcı olur bence, magaza müdürü iyi eleman kaybetmek istemez tabiki.
üstünüz olmayan kimse sizin hatalarınızın nedenini soramaz, art niyet ararım açıkçası, sizi ilgilendirmez de geç ama ''siz'' hitabını mutlaka kullan. yerini ögrenmiş olur
Bi magazada part time calisiyorum suan.Bi yandan da kpss calisiyorumUcretli misibiz hocam
mesafeli olmak iş hayatında her zaman işe yararEvet.yok yuz vermiycem kimseye.ben cok taviz verdim.Ya cok guler yuzluyum sakaciyim falan.ondan oluyo hep boyle.samimi olmicam herkesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?