- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
iş değiştirme olanagınız var mı?İş yerimi hic sevmiyorum.Kalabalik bi ortamda calisiyorum.Hemen hemen hepimiz ayni yaslardayiz.Benim calistigim kisimdaki arkadaslarim benimle resmen dalga geciyo.Sen bunuda yapamazsin,sen nasil ögretmen oldun falan.Mudurum digerlerini daha çok kayiriyo.Nasil önliycem bunu bilmiyorum
iş değiştirme olanagınız var mı? Maalesef en az bi sene daha calismam gerekiyo
Haddini bil demen yeterliİş yerimi hic sevmiyorum.Kalabalik bi ortamda calisiyorum.Hemen hemen hepimiz ayni yaslardayiz.Benim calistigim kisimdaki arkadaslarim benimle resmen dalga geciyo.Sen bunuda yapamazsin,sen nasil ögretmen oldun falan.Mudurum digerlerini daha çok kayiriyo.Nasil önliycem bunu bilmiyorum
İşte ben bunu yapamiyorum.İki kisi birden sanki kendileri hata yapmiyo gibi durduk yere bi de ortada hata falan yokken bana laf yapiyolar.Ben gerizekaliyim ya olamam bunu ima ediyolar resmen.Tek istegim atanmak.Yoksa bunlara katlanmak zorunda kalirim bi ömürher insanın kusuru olabilir, sen onlara takılma hatta umursamaz davran,özgüvenin yüksek olsun,onların hatalarını da sen yüzüne vur, hoş bir şey değil ama bazen kısasa kısas gerekiyor hatalarını anlamaları için.
İşte o kadar guleryuzluyum ki kimseye laf etmiyom kimseyle dalasmiyorum ondan oluyoHaddini bil demen yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?