Dalga geçiyolar?

ay iyi o zaman benim yerime bunu sen yap de İstesen olmaz ne güzel işten kaçarsın .

böyle denmeyecek konumu benim derdim sizi mi gerdi de ? Sizden yardım istemediğim halde neden gelip boş boş laf atıyor sunuz ? benimle konuşmaya bu kadar meraklı olduğunuzu bilmiyordum de bak bakalım bir daha konuşuyor mu ?

Diger ogretmenler daha onceden tanistiklari icin samimiyeti ilerletmisler e haliyle mudurde taniyo diger hocalari..
Sen yeni oldugun icin sindirmeye calisirlar sakin ezdirme kendini gerekirse seninle boyle konusmamalari gerektigi konusunda uyar ve fazla muhattap olma emin ol kafan daha rahat olur

klasik öğretmen ortamı işte

bence hiç cevap verme, yoksa bir süre sonra sen de onlar gibi cadaloz bir tip olur çıkarsın. bu ortamlar insanların davranışlarını değiştiriyor.

Neymis bu canım 25 yaşlarına gelmis insanlar birbirleriyle böyle dalga gecerek mi konuşuyor. Çocuklarımızı emanet ettigimiz kişilere bakın yaaa.
Kimseye aldırış etmeyin kendinize güvenciniz, inancınız olsun.
Siz o meslekte görev alarak zaten kendinizi kanıtlamışsınız ezdirmeyin kendinizi.

kendin ve çevren hakkında biraz detay verseydin keşke birşeyler derdik

belki haklılar itici kötü birisin veya çok iyisin ama bunu bilmiyoruz, bir konu olur böyle dediler bende böyle yaptım dersin tamam ama böyle yorum yapamayız.

her insanın kusuru olabilir, sen onlara takılma hatta umursamaz davran,özgüvenin yüksek olsun,onların hatalarını da sen yüzüne vur, hoş bir şey değil ama bazen kısasa kısas gerekiyor hatalarını anlamaları için.

iş değiştirme olanagınız var mı?

Haddini bil demen yeterli

İşte ben bunu yapamiyorum.İki kisi birden sanki kendileri hata yapmiyo gibi durduk yere bi de ortada hata falan yokken bana laf yapiyolar.Ben gerizekaliyim ya olamam bunu ima ediyolar resmen.Tek istegim atanmak.Yoksa bunlara katlanmak zorunda kalirim bi ömür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…