Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim saçlarımda gür ve kalın telli bi kabarıyoki sormayın gitsin ama banyodayken şahane oluyo suyun altında düpdüz oluyo o zaman değmeyin keyfime hiç suyun altından çıkasım gelmiyor.Saç düzleştirici almak istiyorum bende kullananlar tecrübelerini bizimle paylaşsa bu linkte bence güzel olur marka isimleri yazmak sorun olurmu bilmiyorum tabiki.
Bütün mesajları okudum , arkadaşların hepsi kıvırcık saçlarının daha az hacimli ve daha az kabarık olmasını istiyor .Acaba bende mi bir sorun var !!!!! Benim de saçlarım çok gür ve kabarık,ben onların daha da kabarması için neler yapıyorum , neler :)))
Valla mükemmel bukleler serisi ile saçlarımı yıkayıp , ultra strong şekillendirici köpük ile iyice kabartıp , saçlarımı yere doğru sarkıtarak kurutuyorum ve kabarık kabarık çok güzel oluyor :))
Kıvırcık saçlarınızın kıymetini bilin !!!
ben banyoda şampuandan sonra saç kremi sürüyorm yıkananlardan yanibu kolay taramama yardmcı oluyor we yumuşak yapıyor. banyodan sonra da avon durulanmayan bakım kremi kullanıyorm buklelerm daha canlı oluyor we elektrklenme azalıyor şimdilik memnunum ama köpük denicem bende:)