- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
valla haklısın :)Kuzum ne anlatiyon sen allasen gördüm gördüm de bu kadar karisiginida ilk defa okudum hatta okuyamadim hatta.......errorrrr
anladıysam zeki olayım7 gündür bir erkek arkadaşım var.
ailesini daha önceden tanıyorum bizim iş yerinde çalışıyorlardı
kız kardeşini, eşini annesini ve babasını tanıyorum.
Kız kardeşi ile tanışmam garip oldu.
Bizim iş yerindeki müdürüme kalpli pastalar hediye kutuları falan getiriyordu. ben artık dayanamadım.
Seni seviyorumlu notlar, senden çocuğum olsunlu mektuplar falan hepsini gördüm.
Eşi de bizim iş yerinde çalışıyordu sonra müdürün o kıza mesajlarını yakalamış çıkmış işten olay çıkmasın diye.
Bir gün erkek arkadaşımın kız kardeşine dedim x'e kocana selam söyle.
Ne diyorsun o benim kocam değil dedi ben şok.
nasıl ya falan dedim ama adını farklı söyleyen kızdan ne beklenir.
Yarım saat sonra başka bir kızla geldi bak bu benim görümcem benim kocam xx değil mi dedi.
Kız da evet siz karıştırdınız galiba dedi.
Kızı tanımasam yicem neyse yemiş gibi yaptım.
Müdürüme dedim ne oluyor peşimi bırakmıyor burdan birkaç erkeğe daha yaptı dedi.
siz yüz vermeseniz ne alaka dedim ama ısrar etti söylücem kocasına dedim sakın kızı öldürür dedi sustum.
Aylar sonra kızın erkek kardeşi ile sevgili olunca işler sarpa sardı.
Kız evden kaçmış erkek arkadaşım çok üzgündü sonra kızı buluyorlar bir otelde mahallelerindeki taksici bulup haber veriyor, otele bi gidiyorlar bizim satın almacı yanında ben gene şok hani daha önce konu açmıştım 14 şubatta beni davet etti de gitmedim diye benimle konuşmayan iş arkadaşım
Sonra yeminler etmiş kızınız beni aradı çaresizim gel bana yardım et diye size haber verecektim falan demiş.
Dün beni erkek arkadaşımın annesi aradı tanıyordu daha önceden bir de sevgili olduğumuzu bilmiyor.
Dedi ki sana çok önemli bir şey söylücem sezeni x(satın almacı)'le yakaladık otelde sen ona yakınsın aynı yerde çalışıyorsunuz bi takip et kızımı uzak bir ile halasının yanına göndericez o zamana kadar onunla kaçmasın dedi ben ne yapabilirim ya
ondan sonra kızının sürekli yalan yere yemin edip kurana el basıp başka erkeklerle kaçtığından bahsetti doktor şizofrenlik başlamış demiş
kızından sürekli yakınınca ben de anlattım bizim iş yerine gelip kocam değil falan dediğini o da 3 tane çocuk nasıl olmuş o zaman dedi.
baya konuştuktan sonra satın almacının telefonunu al karıştır dedi takip et onu dedi nasıl yapacaksam 3 gün sonra kızım gidiyor kaçırmasın kızımı dedi
ben de nasıl alayım falan deyince şöyle yap böyle yap Allah rızası için gibi şeyler söyledi üzüldüm artık bizim satın almacı eve giderken bana fotoğraf atın evdeyken dedim ne yapabilirdim ki aklıma bir şey gelmedi o da atmış evde misafirleriyle falan sabahta geldi zaten
erkek arkadaşımın annesine kızınız peşimi bırakmıyor aramayın dedim gene aradı bıraksın peşimi demiş ama inanmıyor
kız kardeşim bunları duyunca bana çok kızdı
kız hasta ya sana bir şey yaparsa neden anlatıyorsun salak mısın ayrıl o çocuktan da iş yerinden de çık dedi.
off off daha önceki eski nişanlımın da kız kardeşi kocasını aldatıyordu babası da annesini aldatıyordu hepsini tesadüf öğrendim ve bu sırlarla çok zor yaşadım zaten
işten de personel müdürümüzden çok rahatsızım ama 2 senelik tazminatım yanacak diye çıkamıyorum.
Nasıl bir durumun içine düşüyorum her seferinde anlamıyorum.
Konu uzun ve karışık olmuş olabilir kusura bakmayın zaten dallas gibi olaylar.
Şimdi benim ne yapmam gerek ?
Kardeşin haklı7 gündür bir erkek arkadaşım var.
ailesini daha önceden tanıyorum bizim iş yerinde çalışıyorlardı
kız kardeşini, eşini annesini ve babasını tanıyorum.
Kız kardeşi ile tanışmam garip oldu.
Bizim iş yerindeki müdürüme kalpli pastalar hediye kutuları falan getiriyordu. ben artık dayanamadım.
Seni seviyorumlu notlar, senden çocuğum olsunlu mektuplar falan hepsini gördüm.
Eşi de bizim iş yerinde çalışıyordu sonra müdürün o kıza mesajlarını yakalamış çıkmış işten olay çıkmasın diye.
Bir gün erkek arkadaşımın kız kardeşine dedim x'e kocana selam söyle.
Ne diyorsun o benim kocam değil dedi ben şok.
nasıl ya falan dedim ama adını farklı söyleyen kızdan ne beklenir.
Yarım saat sonra başka bir kızla geldi bak bu benim görümcem benim kocam xx değil mi dedi.
Kız da evet siz karıştırdınız galiba dedi.
Kızı tanımasam yicem neyse yemiş gibi yaptım.
Müdürüme dedim ne oluyor peşimi bırakmıyor burdan birkaç erkeğe daha yaptı dedi.
siz yüz vermeseniz ne alaka dedim ama ısrar etti söylücem kocasına dedim sakın kızı öldürür dedi sustum.
Aylar sonra kızın erkek kardeşi ile sevgili olunca işler sarpa sardı.
Kız evden kaçmış erkek arkadaşım çok üzgündü sonra kızı buluyorlar bir otelde mahallelerindeki taksici bulup haber veriyor, otele bi gidiyorlar bizim satın almacı yanında ben gene şok hani daha önce konu açmıştım 14 şubatta beni davet etti de gitmedim diye benimle konuşmayan iş arkadaşım
Sonra yeminler etmiş kızınız beni aradı çaresizim gel bana yardım et diye size haber verecektim falan demiş.
Dün beni erkek arkadaşımın annesi aradı tanıyordu daha önceden bir de sevgili olduğumuzu bilmiyor.
Dedi ki sana çok önemli bir şey söylücem sezeni x(satın almacı)'le yakaladık otelde sen ona yakınsın aynı yerde çalışıyorsunuz bi takip et kızımı uzak bir ile halasının yanına göndericez o zamana kadar onunla kaçmasın dedi ben ne yapabilirim ya
ondan sonra kızının sürekli yalan yere yemin edip kurana el basıp başka erkeklerle kaçtığından bahsetti doktor şizofrenlik başlamış demiş
kızından sürekli yakınınca ben de anlattım bizim iş yerine gelip kocam değil falan dediğini o da 3 tane çocuk nasıl olmuş o zaman dedi.
baya konuştuktan sonra satın almacının telefonunu al karıştır dedi takip et onu dedi nasıl yapacaksam 3 gün sonra kızım gidiyor kaçırmasın kızımı dedi
ben de nasıl alayım falan deyince şöyle yap böyle yap Allah rızası için gibi şeyler söyledi üzüldüm artık bizim satın almacı eve giderken bana fotoğraf atın evdeyken dedim ne yapabilirdim ki aklıma bir şey gelmedi o da atmış evde misafirleriyle falan sabahta geldi zaten
erkek arkadaşımın annesine kızınız peşimi bırakmıyor aramayın dedim gene aradı bıraksın peşimi demiş ama inanmıyor
kız kardeşim bunları duyunca bana çok kızdı
kız hasta ya sana bir şey yaparsa neden anlatıyorsun salak mısın ayrıl o çocuktan da iş yerinden de çık dedi.
off off daha önceki eski nişanlımın da kız kardeşi kocasını aldatıyordu babası da annesini aldatıyordu hepsini tesadüf öğrendim ve bu sırlarla çok zor yaşadım zaten
işten de personel müdürümüzden çok rahatsızım ama 2 senelik tazminatım yanacak diye çıkamıyorum.
Nasıl bir durumun içine düşüyorum her seferinde anlamıyorum.
Konu uzun ve karışık olmuş olabilir kusura bakmayın zaten dallas gibi olaylar.
Şimdi benim ne yapmam gerek ?
valla haklısın :)
olayları doğru anlattım ama çok karışık ben de işin içinden çıkamıcam sanırım
bence sakın daha karışma başına iş alırsın bak .erkek arkadaşına da birşey hissetmiyorsan da ayrıl zararın neresinden dönsen kardır çünkü sonrası hep sorun olacak bence huzursuz olacaksınız.valla haklısın :)
olayları doğru anlattım ama çok karışık ben de işin içinden çıkamıcam sanırım
zaten soğudum başta bir şeyler hissedebildiğim için başladım ama şimdi hiç bir şey hissetmiyorum geçen başka bir olaydan dolayı bana baya bağırdı telefonunu açmadım diye ben de ayrılmak istediğimi söyledim ne ayrılması sen ne saçmalıyorsun ayrılık falan olamaz dedi Allah'ım yarabbim tüm sorunlular beni buluyor.bence sakın daha karışma başına iş alırsın bak .erkek arkadaşına da birşey hissetmiyorsan da ayrıl zararın neresinden dönsen kardır çünkü sonrası hep sorun olacak bence huzursuz olacaksınız.
bak zaten abiside sorunluymuş tatlım daha fazla uzatma kestirip atzaten soğudum başta bir şeyler hissedebildiğim için başladım ama şimdi hiç bir şey hissetmiyorum geçen başka bir olaydan dolayı bana baya bağırdı telefonunu açmadım diye ben de ayrılmak istediğimi söyledim ne ayrılması sen ne saçmalıyorsun ayrılık falan olamaz dedi Allah'ım yarabbim tüm sorunlular beni buluyor.
İş yerine de işi gereği haftada bir geliyor napıcam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?