Dallas gibi konular da hep beni buluyor

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Konu anlaşılmadı özet geçiyorum.
Aşağıda karışık olarak var okumak isteyen olursa
Sevgilimin kız kardeşi sürekli kocasını 3 çocuğuyla birlikte bırakıp başka erkeklere kaçıyor .
kocası ayrılmak istemiyor ayrılırsan öldürürüm diyor
daha önce müdürüme kalpli pastalar aşk mektupları getirmesine şahit oldum eşine selam söyle dedim o benim eşim değil diye saçmaladı.
annesi aradı dün geçen kaçtığında satın almacıyla yakalanmış
satın almacıyla aran iyi onu kontrol et telefonlarını kurcala kızımı kötüle soğusun kaçmasın kızımla dedi
şimdi sevgilim öğrendi sakın sen karışma diyor sonra sana sararlar diyor
kız şizofren hastası kocası eli silahlı hasta
kız kardeşim de o çocuktan ayrıl işten de ayrıl diyor.
annesi çaresizim nolur yardım et diyor.
Ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleme:
Kuzum ne anlatiyon sen allasen gördüm gördüm de bu kadar karisiginida ilk defa okudum hatta okuyamadim hatta.......errorrrr
valla haklısın :)
olayları doğru anlattım ama çok karışık ben de işin içinden çıkamıcam sanırım

anladıysam zeki olayım

Kardeşin haklı
Kız bi delilik yapsa ceza bile almaz arada normaller yanar.ben olsam koşar adım uzaklaşırım ortamdan sevgilinden de ayrıl.şizofreni genetik yatkınlık isteyen bi hastalık zaten yarın bi gün evlenirsiniz çocuğunda çıkar asıl o zaman görürsün olaylrı

valla haklısın :)
olayları doğru anlattım ama çok karışık ben de işin içinden çıkamıcam sanırım
bence sakın daha karışma başına iş alırsın bak .erkek arkadaşına da birşey hissetmiyorsan da ayrıl zararın neresinden dönsen kardır çünkü sonrası hep sorun olacak bence huzursuz olacaksınız.

neden bu aile bu kızlarını doktora götürmüyorda halasına yolluyor..
kadın normal değil belli ki.. tedavi olması lazım.. üstünü kapatmak nereye kadar.. kadına bu yönde bir tavsiye verseydiniz keşke.. ayrıca kardeşinize katılıyorum niye satın almacıyca bana foto at vs diyorsunuz size ne ..
sevgiliniz ne diyor bu olaylara?

Dallasmış cidden......bence karışmayın....sevgilinizin annesi aranızdaki bu durumu öğrenince, istemez sizi.....hoş siz böyle bir aileyi istermisiniz o da soru işareti!

çoğunu anlamadım anladığım tek şey kadın kızına sahip çıkması için sizi hafiyemi tutmaya çalıyor ,bu nasıl bir rahatlık

zaten soğudum başta bir şeyler hissedebildiğim için başladım ama şimdi hiç bir şey hissetmiyorum geçen başka bir olaydan dolayı bana baya bağırdı telefonunu açmadım diye ben de ayrılmak istediğimi söyledim ne ayrılması sen ne saçmalıyorsun ayrılık falan olamaz dedi Allah'ım yarabbim tüm sorunlular beni buluyor.
İş yerine de işi gereği haftada bir geliyor napıcam bilmem

bak zaten abiside sorunluymuş tatlım daha fazla uzatma kestirip at

Çok bir şey anlamadım ama bence uzak dur olaylardan. Bir de işin içinde şizofren filan varmış, sana takar sıkıverir ümüğünü bak.

şimdi bu kız durmadan başka erkeklere kaçıp onlarla birlikte mi oluyor doğru mu anladım ve aile kızı halaya yolluyor Yeşilçam filmi gibi

ya yarısına gelmeden konunun kim hangi kız kim kimin kocası değil veya kocası ayy herşey karıştı canım ya kusura bakma sonuna kadar da okumadım oyüzden.Konu başkığı ilgimi çekmişti

konuyu net algilayamadim ki ama bulaşma diyeyim bana ne de kenara çekil sana sıçramasın çamur

siz karışmayın bence.

bir de kız şizofrense halası mı tedavi edecek sanki? niye doktora göndermiyolar?

Kesinlikle aile içi olan bu olaylara karışmayın. Olaylar yeterince iğrenç, kız anladığım kadarıyla psikolojik sorunlara sahip ileride size zarar verebilir. Çünkü sağlıklı düşünemiyor. İlişkiniz başlayalı henüz 1 hafta olmuş çok fazla bağlandığınızı sanmıyorum. Adam da daha cicim vakti denilen zamanda size ağız dolusu bağırabiliyorsa o da çok normal sayılmaz. Bu ilişkiyi bitirin böyle insanlarla uğraşmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…