Dallas gibi konular da hep beni buluyor

çok bişey anlamadım kimin kimden üç çocuğu var kim kimin kocası şimdi sevgilinizin kız kardeşi müdüre hediyeler yolluyo ama satın almacı ile basılıyo

şimdi bu kız durmadan başka erkeklere kaçıp onlarla birlikte mi oluyor doğru mu anladım ve aile kızı halaya yolluyor Yeşilçam filmi gibi
evet doğru kocasından boşanmak istiyor kocası kabul etmiyor öldürürüm diyor

çok bişey anlamadım kimin kimden üç çocuğu var kim kimin kocası şimdi sevgilinizin kız kardeşi müdüre hediyeler yolluyo ama satın almacı ile basılıyo
şimdi sevgilimin kız kardeşini daha önce yakaladım müdürüme hediyeler getirirken
sevgilimin kız kardeşinin üç çocuğu var
eşinden boşanmak istiyor, eşi boşanmıyor seni öldürürüm diyor
ve evden kaçıyor satın almacı ile basılıyor

halası adam edermiş doktora gitmemek için evden kaçıyormuş
sevgilim yeni öğrendi sakın sen karışma dedi annemin dediklerini yapma adam seni yanlış anlar bir şeyler hissediyorsun sanar dedi. sakın bak sana da sarar sonra dedi

Tam olarak birşey anlamadım ama tv kanallarıyla görüşün derim.Zamane dizisi çıkar anlattıklarınızdan.

ay evli yani birde acilen tedaviye ihtiyacı var
bana sorarsan uzak dur bu tür muhabbetlerden fikir alma verme onlar aile birbirini affeder unutur ama senin bi dediğini unutmazlar. ayrıl diyemem sevgilinden sırf kardeşi için ama mümkün mertebe bu konulara hiççç girme normal insan değiller

doğru demiş.. elin adamına bana foto at denir mi hiç ?
bakın burda bir konu vardı.. ablası evden kaçan bir arkadaş açmıştı.. meğer çocuk bile kocasından değilmiş vs. ama kadının psikolojik sorunu vardı.. bence sevgilinize söyleyin ablasının tedavi edilmesi gerektiğini..

Yerinde olsam çocuktan ayrılırım kadının da telefonlarına çıkmam senin yapabileceğin hiçbişey yok aksine başına bela alacaksın şizofren değilse bile kız sakat seni de alet eder adını filan çıkartır herşeyi yapar kendini düşünmüyo ki seni düşünsün

Ya kafamı buluyorsunuz siz Allah aşkına kızın kocası o işyerinde çalışıyormuş öyle diyorsunuz nasıl cesaret ediyor da patrona mektuplar yolluyor pastalar yolluyor senden çocığum olsu diyor. Bir insan buna nasıl cesaret eder ki hadi etti müdür neden bağırıp çağırıp kızı çıkarmıyor. Hem de sizin de çalıştığınız bir yerde. Hadi onu geçtim o bitiyor satın almcadı ile otelde basılmışmış bu kolay bir şey mi yani. Gidip otelde ha dediğine birlikte olmak. Ve eşi hala onunla evli kalıyor öyle mi çok komiksiniz!

Ayrıca satın almacıya siz bana fotoğraf gönderin dediğinizde adam ne alaka ya size niye ben evimden fotoğraf göndereyim ki amacınız ne diye sormuyor mu ben işyerinden alakasız birine fotoğraf yolla desem bana neden demez mi. Anlattıklarınız hepsi hayal ürünü maalesef. Bende psikolojik yardım almalısınız!!

ay çok karışık bişey anlamadım gibi ama anladığımı anlatayım.
siz daha önce nişanlıydınız ayrıldınız (eski konulardan hatırladım babanda anneni aldatıyordu sanırım neyse)
eski nişanlının kardeşi ve babası eşlerini aldatıyordu bu şurda dursun.
yeni biriyle görüşüyorsun görümce adayın diyeyim evli kocasını sizin fabrikadaki adamlarla aldatıyor .
kayınvalide adayın seni arayıp kızımın görüştüğü adamı takip et diyor tlf dan.
siz elin adamına eve gidince bana foto at diyorsunuz burda ben iptal ben şok ??????
bir de sanırım görümce adayınızın eşi de orda çalışırken aldatıldığını öğrenip işten ayrılıyor (şu an nerde karsııyla ayrımı onu çözemedim)
3 çocuk ve görümce adayınıza tanıklık eden kız buna açıklama gerek.

nihayetinde ayrılınız bu adamdan ve bu aileden ve konu sahibi önceki konularınızı da bildiğimden n'olur bu kadar saf olmayınız, hediye ayakkabı istemeyiniz şakadan da olsa ,geçmişe sünger çekiniz,o babayı def ediniz(son durum ne bilmeden yazdım),hemen başka iş ayarlayıp bu garip işyerinden ayrılınız (kıdem tazminatı ile ilgili son bir düzenleme yapılmıştı araştırın belki kendiniz ayrılsanız da alırsınız)

Arkadaşım hem 7 gündür erkek arkadaşım var diyorsun sevgiliyiz diyorsun başka konunda da daha bir hafta önce istemeden biriyle çıktığını sırf seni hastaneye götürdüğü için yemeğe sinemaya gittiğini ama adamın psikopat olabileceğini falan söylemişsin. eee madem bir sevgilin var bu çocukla ne işin vardı ?

Ya Allah aşkına konu sahibinin diğer konularına bakar mısınız valla ben bıktım artık bu platformda yalan konularla kandırılmaktan bu nedir ya bu konuyu okuyupta doğruluğuna inanıyor musunuz gerçekten bir hafta önce başka şimdi başka. Bu kadar olay bir de bir hafta da oluyor.

Kız sizin iş yerindeki satın alma müdürüne takmış kafayı.
Üstelik eşide orada çalışıyor.
Sonra eşi karısı ve bu satın alma müdürünün mesajlarını yakalamış ve olaylar büyümesin diye işten ayrılmış.

Daha sonra kız iş yerine geldiginde sen işden ayrılan eşini tanıdıgın için kocana selam söyle deyince,
Ne kocası o benim kocam değil demiş.
Sen şok olmuşsun.
Sonra yanında başka bir kızı getirip bak bu benim görümcem,
senin selam söyledigin benim kocam değil dil mi diye yanındaki kıza onaylatmış.
Sen yine şoka girmişsin.
Kızın annesine bunu söylediğinde annesi de kocası değilse 3 çocuk
nerden çıktı diye yalan söylediğini söylemiş.

buraya kadar olan kısım da kız kocayı red ediyor.

Sonra bu kız bir gün evden kaçıyor.
Bir otel de sizin satın alma müdürü ile basıyorlar.

Anne de kızı bu adama kaçmasın diye sizden yardım istiyor.

Doğru mu anladım.

Sizde üzüldüğünüz için yardım etmek istediniz.
Bu satın alma müdürüne eve gidince bana fototgraf atın dediniz.
Bu ne alaka?

Olayı çözmeye çalışırken
yoruldum sanırım, yorum yapamicam :)

oha entrikaya gel harbiden dallas gibi aile ha

haha keşke öyle olsa
şimdi şöyle kocası biz de çalışıyordu hem de kızın babasıyla sonra o müdürle mesajlarını yakalıyorlar kocası ve babası büyük bir kavga edip işten çıkıyor
ama kız vazgeçmiyor onlar işten çıktıktan sonra iş yerimize gelmeye başlıyor ben sekreter olduğum için misafir karşılıyorum kimsenin kızdan haberi yok.

fotoğraf gönderin dediğimde bir şey demiyor çünkü daha önce benden hoşlanıyordu beni 14 şubatta dışarıya davet etti gitmedim diye konuşmadı benimle bu zamana kadar şimdi barışmak istediği için hiç sorgulamadan yapıyor
inşallah anlatabildim.

vallahi bravo
bir yer hariç anlamışsınız
orayı da zaten ben atlamışım satın almacıyla yakalanmadan önce ve kız hediyelerle iş yerimize gelmeden önce kocası işten ayrılıyor müdürle mesajlarını yakalıyorlar büyük bir kavga ile işten ayrılıyor

sen bu aileden uzak dur benim anladığım tek şey bu

Özetle,
sen bu 1 haftalık ilişkiyi bitir.
Hiç bir şeye müdahil olma. Başın ağrımasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…