- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
evet doğru kocasından boşanmak istiyor kocası kabul etmiyor öldürürüm diyorşimdi bu kız durmadan başka erkeklere kaçıp onlarla birlikte mi oluyor doğru mu anladım ve aile kızı halaya yolluyor Yeşilçam filmi gibi
şimdi sevgilimin kız kardeşini daha önce yakaladım müdürüme hediyeler getirirkençok bişey anlamadım kimin kimden üç çocuğu var kim kimin kocası şimdi sevgilinizin kız kardeşi müdüre hediyeler yolluyo ama satın almacı ile basılıyo
halası adam edermiş doktora gitmemek için evden kaçıyormuşneden bu aile bu kızlarını doktora götürmüyorda halasına yolluyor..
kadın normal değil belli ki.. tedavi olması lazım.. üstünü kapatmak nereye kadar.. kadına bu yönde bir tavsiye verseydiniz keşke.. ayrıca kardeşinize katılıyorum niye satın almacıya bana foto at vs diyorsunuz size ne ..
sevgiliniz ne diyor bu olaylara?
istemiyorumDallasmış cidden......bence karışmayın....sevgilinizin annesi aranızdaki bu durumu öğrenince, istemez sizi.....hoş siz böyle bir aileyi istermisiniz o da soru işareti!
ay evli yani birde acilen tedaviye ihtiyacı varşimdi sevgilimin kız kardeşini daha önce yakaladım müdürüme hediyeler getirirken
sevgilimin kız kardeşinin üç çocuğu var
eşinden boşanmak istiyor, eşi boşanmıyor seni öldürürüm diyor
ve evden kaçıyor satın almacı ile basılıyor
halası adam edermiş doktora gitmemek için evden kaçıyormuş
sevgilim yeni öğrendi sakın sen karışma dedi annemin dediklerini yapma adam seni yanlış anlar bir şeyler hissediyorsun sanar dedi. sakın bak sana da sarar sonra dedi
ohaKonu anlaşılmadı özet geçiyorum.
Aşağıda karışık olarak var okumak isteyen olursa
Sevgilimin kız kardeşi sürekli kocasını 3 çocuğuyla birlikte bırakıp başka erkeklere kaçıyor .
kocası ayrılmak istemiyor ayrılırsan öldürürüm diyor
daha önce müdürüme kalpli pastalar aşk mektupları getirmesine şahit oldum eşine selam söyle dedim o benim eşim değil diye saçmaladı.
annesi aradı dün geçen kaçtığında satın almacıyla yakalanmış
satın almacıyla aran iyi onu kontrol et telefonlarını kurcala kızımı kötüle soğusun kaçmasın kızımla dedi
şimdi sevgilim öğrendi sakın sen karışma diyor sonra sana sararlar diyor
kız şizofren hastası kocası eli silahlı hasta
kız kardeşim de o çocuktan ayrıl işten de ayrıl diyor.
annesi çaresizim nolur yardım et diyor.
Ne yapacağımı şaşırdım.
haha keşke öyle olsaYa kafamı buluyorsunuz siz Allah aşkına kızın kocası o işyerinde çalışıyormuş öyle diyorsunuz nasıl cesaret ediyor da patrona mektuplar yolluyor pastalar yolluyor senden çocığum olsu diyor. Bir insan buna nasıl cesaret eder ki hadi etti müdür neden bağırıp çağırıp kızı çıkarmıyor. Hem de sizin de çalıştığınız bir yerde. Hadi onu geçtim o bitiyor satın almcadı ile otelde basılmışmış bu kolay bir şey mi yani. Gidip otelde ha dediğine birlikte olmak. Ve eşi hala onunla evli kalıyor öyle mi çok komiksiniz!
Ayrıca satın almacıya siz bana fotoğraf gönderin dediğinizde adam ne alaka ya size niye ben evimden fotoğraf göndereyim ki amacınız ne diye sormuyor mu ben işyerinden alakasız birine fotoğraf yolla desem bana neden demez mi. Anlattıklarınız hepsi hayal ürünü maalesef. Bende psikolojik yardım almalısınız!!
vallahi bravoKız sizin iş yerindeki satın alma müdürüne takmış kafayı.
Üstelik eşide orada çalışıyor.
Sonra eşi karısı ve bu satın alma müdürünün mesajlarını yakalamış ve olaylar büyümesin diye işten ayrılmış.
Daha sonra kız iş yerine geldiginde sen işden ayrılan eşini tanıdıgın için kocana selam söyle deyince,
Ne kocası o benim kocam değil demiş.
Sen şok olmuşsun.
Sonra yanında başka bir kızı getirip bak bu benim görümcem,
senin selam söyledigin benim kocam değil dil mi diye yanındaki kıza onaylatmış.
Sen yine şoka girmişsin.
Kızın annesine bunu söylediğinde annesi de kocası değilse 3 çocuk
nerden çıktı diye yalan söylediğini söylemiş.
buraya kadar olan kısım da kız kocayı red ediyor.
Sonra bu kız bir gün evden kaçıyor.
Bir otel de sizin satın alma müdürü ile basıyorlar.
Anne de kızı bu adama kaçmasın diye sizden yardım istiyor.
Doğru mu anladım.
Sizde üzüldüğünüz için yardım etmek istediniz.
Bu satın alma müdürüne eve gidince bana fototgraf atın dediniz.
Bu ne alaka?
Olayı çözmeye çalışırken
yoruldum sanırım, yorum yapamicam :)
sen bu aileden uzak dur benim anladığım tek şey buvallahi bravo
bir yer hariç anlamışsınız
orayı da zaten ben atlamışım satın almacıyla yakalanmadan önce ve kız hediyelerle iş yerimize gelmeden önce kocası işten ayrılıyor müdürle mesajlarını yakalıyorlar büyük bir kavga ile işten ayrılıyor
vallahi bravo
bir yer hariç anlamışsınız
orayı da zaten ben atlamışım satın almacıyla yakalanmadan önce ve kız hediyelerle iş yerimize gelmeden önce kocası işten ayrılıyor müdürle mesajlarını yakalıyorlar büyük bir kavga ile işten ayrılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?