- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
sadece şunu okuyunca bile konuya inanasım gelmiyo burası Türkiye böyle bi karı-koca olacak kasın kocasını aldatacak o adam o kadını öldürmeyecek duy da inanmakız şizofren hastası kocası eli silahlı hasta
ya keşke yalan olsaArkadaşım hem 7 gündür erkek arkadaşım var diyorsun sevgiliyiz diyorsun başka konunda da daha bir hafta önce istemeden biriyle çıktığını sırf seni hastaneye götürdüğü için yemeğe sinemaya gittiğini ama adamın psikopat olabileceğini falan söylemişsin. eee madem bir sevgilin var bu çocukla ne işin vardı ?
Ya Allah aşkına konu sahibinin diğer konularına bakar mısınız valla ben bıktım artık bu platformda yalan konularla kandırılmaktan bu nedir ya bu konuyu okuyupta doğruluğuna inanıyor musunuz gerçekten bir hafta önce başka şimdi başka. Bu kadar olay bir de bir hafta da oluyor.
aile geniş bir aile.armut dibine düşer derler ama bilemiyeceğimKonu anlaşılmadı özet geçiyorum.
Aşağıda karışık olarak var okumak isteyen olursa
Sevgilimin kız kardeşi sürekli kocasını 3 çocuğuyla birlikte bırakıp başka erkeklere kaçıyor .
kocası ayrılmak istemiyor ayrılırsan öldürürüm diyor
daha önce müdürüme kalpli pastalar aşk mektupları getirmesine şahit oldum eşine selam söyle dedim o benim eşim değil diye saçmaladı.
annesi aradı dün geçen kaçtığında satın almacıyla yakalanmış
satın almacıyla aran iyi onu kontrol et telefonlarını kurcala kızımı kötüle soğusun kaçmasın kızımla dedi
şimdi sevgilim öğrendi sakın sen karışma diyor sonra sana sararlar diyor
kız şizofren hastası kocası eli silahlı hasta
kız kardeşim de o çocuktan ayrıl işten de ayrıl diyor.
annesi çaresizim nolur yardım et diyor.
Ne yapacağımı şaşırdım.
geçen karısı odaya kilitlenmiş kocasını görmemek için kocası da kapıda cam varmış eliyle kırmış eli falan yaralanmış her yer kan olmuş öldürürüm benden ayrılırsan diyormuşsadece şunu okuyunca bile konuya inanasım gelmiyo burası Türkiye böyle bi karı-koca olacak kasın kocasını aldatacak o adam o kadını öldürmeyecek duy da inanma
sence akıl alır yanı var mı olayın bana şunu söyle adam aldatıldığını biliyo dimigeçen karısı odaya kilitlenmiş kocasını görmemek için kocası da kapıda cam varmış eliyle kırmış eli falan yaralanmış her yer kan olmuş öldürürüm benden ayrılırsan diyormuş
valla ben mi çok safım yoksa bu olaylar yalan mı yani ben inandım ama saçma mı acaba kafam çok karışık
Olay paralel evrende falan geçiyor sandım ben de valla.Ya kafamı buluyorsunuz siz Allah aşkına kızın kocası o işyerinde çalışıyormuş öyle diyorsunuz nasıl cesaret ediyor da patrona mektuplar yolluyor pastalar yolluyor senden çocığum olsu diyor. Bir insan buna nasıl cesaret eder ki hadi etti müdür neden bağırıp çağırıp kızı çıkarmıyor. Hem de sizin de çalıştığınız bir yerde. Hadi onu geçtim o bitiyor satın almcadı ile otelde basılmışmış bu kolay bir şey mi yani. Gidip otelde ha dediğine birlikte olmak. Ve eşi hala onunla evli kalıyor öyle mi çok komiksiniz!
Ayrıca satın almacıya siz bana fotoğraf gönderin dediğinizde adam ne alaka ya size niye ben evimden fotoğraf göndereyim ki amacınız ne diye sormuyor mu ben işyerinden alakasız birine fotoğraf yolla desem bana neden demez mi. Anlattıklarınız hepsi hayal ürünü maalesef. Bende psikolojik yardım almalısınız!!
konuya inancam zorluyorum da kendimi yok olmuyo inanamıyorumOlay paralel evrende falan geçiyor sandım ben de valla.
Satın almacı herifle otelde basılmış ve kocası öldürme tehdidiyle evli kalıyor. Niye? Şimdi bir de kadını çöpsüz üzüm gibi halaya gönderiyorlar. Çoluk çocuk, koca hak getire! Ulan ne var bu kadında da bu koca vazgeçemiyor?
Hele elin herifinden evden fotoğraf at kısmı tümden dandik.
Bu kızın anası ne sıfatla seni arıyor da kızı takip et diyor? Daha oğlunun sevgilisi olduğunu bile bilmiyorken.
Yav hayırdır?
konuya inancam zorluyorum da kendimi yok olmuyo inanamıyorum
niye bu da mı fakeymişilk kez yorumları okumadan yorum yaptım oda hikayemiymiş
ben inanmıyıorum ya konu sahibi yeni üye olsa fakeeKoca mı değişik bizler mi anlayamadım?
Bu ne onursuzluk.Kadın defalarca evden kaçıyor ve adam hala öldürürüm ayrılırsan diyor.
Değişik bir fantezi şekli sanırım
ya konu sahibi eski üyelerden benim bildiğim ama konu bence fake ,fake değilse de çok ütopikbende onu diyorum işte fake miymiş
Adamın boynuzlar, Noel babanın geyikleri kadar olmuş, daha boşanmam diye ortalığı yıkıyormuş. Genelde Türk erkeği 2 şey yapar bu durumda. Ama kesinlikle bu konudakini yapmaz yani.konuya inancam zorluyorum da kendimi yok olmuyo inanamıyorum
ben inanmıyıorum ya konu sahibi yeni üye olsa fakeediye bağırmıştım çoktan
şu kısma bittim yaaAdamın boynuzlar, Noel babanın geyikleri kadar olmuş, daha boşanmam diye ortalığı yıkıyormuş.
Olay paralel evrende falan geçiyor sandım ben de valla.
Satın almacı herifle otelde basılmış ve kocası öldürme tehdidiyle evli kalıyor. Niye? Şimdi bir de kadını çöpsüz üzüm gibi halaya gönderiyorlar. Çoluk çocuk, koca hak getire! Ulan ne var bu kadında da bu koca vazgeçemiyor?
Hele elin herifinden evden fotoğraf at kısmı tümden dandik.
Bu kızın anası ne sıfatla seni arıyor da kızı takip et diyor? Daha oğlunun sevgilisi olduğunu bile bilmiyorken.
Yav hayırdır?
ya adam eli silahlı bi tipmiş buyur burdan yak buna ne diycezİnandırıcı değil anlamadında dedim zaten.
Ama şöyle bir gerçekte de var karısı başkasıyla kaçıp gittikten sonra geri döndüğünde evliliğini devam ettiren adamları gördüm.
Onun için fake mi değil mi bilemedim.
Ama aile tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?