Dallas gibi konular da hep beni buluyor

ya keşke yalan olsa
o çocuktan ilişkimi kestim bu çocukla başladım zaten bir anda oldu
bu çocuk bizim iş yerimize bağlı çalışıyor teklif etti ben de bir şeyler hissettiğim için bir daha belki bir şey hissedemem diye kabul ettim hafta içinde tüm bunlar oldu

aile geniş bir aile.armut dibine düşer derler ama bilemiyeceğim

sadece şunu okuyunca bile konuya inanasım gelmiyo burası Türkiye böyle bi karı-koca olacak kasın kocasını aldatacak o adam o kadını öldürmeyecek duy da inanma
geçen karısı odaya kilitlenmiş kocasını görmemek için kocası da kapıda cam varmış eliyle kırmış eli falan yaralanmış her yer kan olmuş öldürürüm benden ayrılırsan diyormuş
valla ben mi çok safım yoksa bu olaylar yalan mı yani ben inandım ama saçma mı acaba kafam çok karışık

sence akıl alır yanı var mı olayın bana şunu söyle adam aldatıldığını biliyo dimi

Olay paralel evrende falan geçiyor sandım ben de valla.

Satın almacı herifle otelde basılmış ve kocası öldürme tehdidiyle evli kalıyor. Niye? Şimdi bir de kadını çöpsüz üzüm gibi halaya gönderiyorlar. Çoluk çocuk, koca hak getire! Ulan ne var bu kadında da bu koca vazgeçemiyor?

Hele elin herifinden evden fotoğraf at kısmı tümden dandik.

Bu kızın anası ne sıfatla seni arıyor da kızı takip et diyor? Daha oğlunun sevgilisi olduğunu bile bilmiyorken.

Yav hayırdır?

kesinlikle karışmayın hatta uzaklaşın onlardan
şuan çalıştığınız iş kriterlerinden bir iş bulabilirseniz ayrılabilirsiniz de.
bu işler sizin başınıza sıkıntı çıkarabilir.

konuya inancam zorluyorum da kendimi yok olmuyo inanamıyorum

Koca mı değişik bizler mi anlayamadım?
Bu ne onursuzluk.Kadın defalarca evden kaçıyor ve adam hala öldürürüm ayrılırsan diyor.
Değişik bir fantezi şekli sanırım

Koca mı değişik bizler mi anlayamadım?
Bu ne onursuzluk.Kadın defalarca evden kaçıyor ve adam hala öldürürüm ayrılırsan diyor.
Değişik bir fantezi şekli sanırım
ben inanmıyıorum ya konu sahibi yeni üye olsa fakeediye bağırmıştım çoktan

konuya inancam zorluyorum da kendimi yok olmuyo inanamıyorum
Adamın boynuzlar, Noel babanın geyikleri kadar olmuş, daha boşanmam diye ortalığı yıkıyormuş. Genelde Türk erkeği 2 şey yapar bu durumda. Ama kesinlikle bu konudakini yapmaz yani.

Ek olarak bu kızla bu müdürün mesajlaşmalarını, kızın babası ile kocası önceden zaten yakalamışlar. Yani şu basılma olayından evvel. Koca ve baba işbirliği içinde, hem de nasıl bir olayda. Uff mide fesadı geçireceğim şimdi valla!

Şimdi bunca pislikten sonra o baba ile koca nasıl bu kızın yüzüne bakabiliyorlar? Türkiye şartlarında normal bir baba, ortalama bir tepkiyle reddederdi. Yani benimkisi önce öldürüp sonra reddeder galiba ama bilemeyeceğim.

Neyse işte bir şeyler ters bu meselede, oturmuyor.

Konu sahibi tek tavsiyem uzak dur. Valla sen de çanak tutuyorsun diye, manyak koca gelir seni de haşat eder sonra. O sevgiliyi de bırak sen. Bacısının yediği naneleri bu kadar normal karşılayan birisi karısını da kıskanmaz.

ben inanmıyıorum ya konu sahibi yeni üye olsa fakeediye bağırmıştım çoktan

İnandırıcı değil anlamadında dedim zaten.
Ama şöyle bir gerçekte de var karısı başkasıyla kaçıp gittikten sonra geri döndüğünde evliliğini devam ettiren adamları gördüm.
Onun için fake mi değil mi bilemedim.
Ama aile tuhaf.

Benim kuzenim evliyken başkasına kaçtı ve kaçtığı herif beklediği gibi çıkmayınca geri döndü. Kocası da karımı affettim yuvamı dağıtmayacağım dedi. Daha önce de bir kaç defa farklı kişilerle yazışmaları falan yakaladı. Bu olayın geçtiği yer de büyük bir şehir değil, küçücük köy gibi bir ilçe. Konuya inanırım yani.

ya adam eli silahlı bi tipmiş buyur burdan yak buna ne diycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…