• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damacanayı kim değiştirmeli sorunsalı?

mtlmtlmtl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
50
38
38
Basit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş. 😃😃😂🥹😤😤
Kadın ev hanımı diye her işi o mu yapmalı? Ben mi abartıyorum.

Basit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş. 😃😃😂🥹😤😤
Bizim de var. Hiç elimi sürmem. Kocam yapar. Yapmam da. Güç gerektiriyorsa uğraşamam. Eşin yapsın eline mi yapışır.

ne munasebet ya 19 kiloluk damacanayi sirtlanmayi hangi erkek karisindan bekler?
biz siparis veriyoruz, geleni giris kapisindan mutfaga bile sürüklemem. evimizde kadin erkek ayrımı yoktur o da hamur açar, ocak cifler, ben de "erkek isi" demem sormluluk alirim ama o kadar da degil.
eşin ciddi bir ayı

Bizde damacanayı ben sipariş veririm kapıya koyarım. Eşim işten gelince alır açar yerine koyup. Hamileyim diye tabiki, gebelikten öncede hiç damacana taşımam diye tavrım olmadı. Herkül gibi ordan oraya gezdiririm. Km’lerce sırtımda taşımıyorum sonuçta

Esiniz biraz kaba galiba 9 aylik hamile degilseniz de pehlivan gibi 19 litrelik suyu sirtlanmanizi beklemesin yani. Alismis siz de yapmayin bosverin eninde sonunda baslar yapmaya

Evde su sebili mi var ? 19 litrelik damacanayı kaldırıp, ters çevirmek ve sebile takmaktan mı bahsediyorsunuz ? Yoksa şişe dik konumdayken yuvarlayarak su şişesini mutfağa getirmekten mi ?

Erkekler bildiğin prenses olmuş. Yakında böyle gezecekler. images-13.webp

ne munasebet ya 19 kiloluk damacanayi sirtlanmayi hangi erkek karisindan bekler?
biz siparis veriyoruz, geleni giris kapisindan mutfaga bile sürüklemem. evimizde kadin erkek ayrımı yoktur o da hamur açar, ocak cifler, ben de "erkek isi" demem sormluluk alirim ama o kadar da degil.
eşin ciddi bir ayı
Giriş kapısından mutfağa genelde ben sürüklerdim simdi o evdeyken ara sucuyu diyorum ona denk getiriyorum ki her işi artık o yapsın.

Benimkide içtiği sigaranın boş paketlerini balkonda bırakır, küllük dolar işine gelmezse boşaltmaz bak bana da sabah sabah sinir geldi ama söylesem de değişen bir şey olacak gibi değil 😏😏
Allah size de sabır versin. Banyoda saçlarını da bırakıyor mu ? :)

Bi tane video var ya kadin adama dönüp soruyor, a.ın da var mi diye, kocam bana böyle dese tavrım şu olur. Damacanayı da ben taşıyacaksam ne şeye yariyorsun evde yani. 1.5 litre su dışında su falan taşımam. Arkadaşlarım da hep der zaten senin gibilerin kıymeti biliniyor diye, demek ki doğru yoldayım 😂

Bi tane video var ya kadin adama dönüp soruyor, a.ın da var mi diye, kocam bana böyle dese tavrım şu olur. Damacanayı da ben taşıyacaksam ne şeye yariyorsun evde yani. 1.5 litre su dışında su falan taşımam. Arkadaşlarım da hep der zaten senin gibilerin kıymeti biliniyor diye, demek ki doğru yoldayım 😂
🤣🤣🤣
Helal kız valla en iyisini sen yapıyorsun. Sizin gibileri örnek alıp uygulamaya geçmeye çalışıyorum.

Evde su sebili mi var ? 19 litrelik damacanayı kaldırıp, ters çevirmek ve sebile takmaktan mı bahsediyorsunuz ? Yoksa şişe dik konumdayken yuvarlayarak su şişesini mutfağa getirmekten mi ?
Damacana dik konumda mutfağa sürükleyip kapağını açıp pompayı takmaktan bahsediyorum.

Back
X