• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damacanayı kim değiştirmeli sorunsalı?

Bizde damacanayı ben sipariş veririm kapıya koyarım. Eşim işten gelince alır açar yerine koyup. Hamileyim diye tabiki, gebelikten öncede hiç damacana taşımam diye tavrım olmadı. Herkül gibi ordan oraya gezdiririm. Km’lerce sırtımda taşımıyorum sonuçta
Bunu sürekli yapmanız sizi rahatsız etmiyor mu?
Bir süreden sonra her seyi kadın yaptıkça kadının göreviymiş gibi erkekler elini sürmüyor bu sinir bozucu oluyor.

19 kg'yi hayatta taşıyamam. Erkek kardeşim veya babam alır. Mecbur kalırsam ayrı ancak evde benden kat kat güçlü birileri varken neden o kadar zorlayayım bedenimi? Onlar kolayca taşıyor benim canım çıkıyor. Arada fark var. Kadın gücü ve erkek gücü kesinlikle bir değil. Eşin adam olsa sen söylemeden kendi yapar

Bizim şehirde sular 12 litrelik. Kapıya gelmiyor apartman girişinden alman gerekiyor. Asansöre kadar bile taşımak istemiyorum. Eğer damacana eşim yokken biterse beş litre alıp geliyorum eve. Kocam dururken o kadar da yük alamam kendime.
Siz de değiştirmeyin. Gerekirse susuzluktan ölürüm gider bir litre su stoklarım sağa sola ama mecbur taşıtırım o suyu
Hamile misin falan ne demek ya. Düşüncesiz 🐻

Taktik yanlış, “vay maşallah kaslara bakın” gibi gaza getirecek şeylerle iş yaptırın. Kocanızı ne motive ediyorsa onu kullanın.

Psikolog ile görüşmüştüm, eşinizi nasıl gaza getireceğinizi siz bilirsiniz. Biz gazla çalışıyoruz demişti. Jeton düştü. Gergin yada yorgun değilsem uyguluyorum😅

Taktik yanlış, “vay maşallah kaslara bakın” gibi gaza getirecek şeylerle iş yaptırın. Kocanızı ne motive ediyorsa onu kullanın.

Psikolog ile görüşmüştüm, eşinizi nasıl gaza getireceğinizi siz bilirsiniz. Biz gazla çalışıyoruz demişti. Jeton düştü. Gergin yada yorgun değilsem uyguluyorum😅
Zeki erkek asla kanmaz böyle şeylere

Canım bunuda uyguladım. Hatta bu sabah yine Yunan heykeli gibi kocam varken ben mi damacanayi taşıyayım dedim. Sanki 9 aylık hamile garı ya dedi. O dediğiniz yöntemi daha öncede denedim ama bizimki çok uyanık gaza gelmiyor 😃

Zeki erkek asla kanmaz böyle şeylere
Öyle değil, işveli cilveli. Bende öyle düşünüyordum. İstedikleri erkek gibi kadın değil aslında. Yolunu bulmak gereliyor/muş. Psikolog daha çok şey söyledi, ne demek istediğini anladım.

Eşim zeki adam, müdür olarak görev yapıyor. Genç değil. Ama motivasyon istiyorlar. Yaptığı şeyin görünmesini de istiyorlar. Saçma ama öyle 😀

Öyle değil, işveli cilveli. Bende öyle düşünüyordum. İstedikleri erkek gibi kadın değil aslında. Yolunu bulmak gereliyor/muş. Psikolog daha çok şey söyledi, ne demek istediğini anladım.

Eşim zeki adam, müdür olarak görev yapıyor. Genç değil. Ama motivasyon istiyorlar. Yaptığı şeyin görünmesini de istiyorlar. Saçma ama öyle 😀
Evet istediğin cilveyi yap zeki adam kanmaz 😂yapar ama senin ona iş yaptırmak için yaptığını öyle iyi bilir ki 😂

Damacana almiyoruz ama boyle borndurumda esim degisirdi. Esiniz normalde kendi degismesede , siz soyleyince ses etmemeli.
Neyse ben olsam bu durumdan dolayi , migostan 1.5 litrelik 6li su sipris ederim ki,oyle yapiyorum, damacanaya elimi surmem.

Canım bunuda uyguladım. Hatta bu sabah yine Yunan heykeli gibi kocam varken ben mi damacanayi taşıyayım dedim. Sanki 9 aylık hamile garı ya dedi. O dediğiniz yöntemi daha öncede denedim ama bizimki çok uyanık gaza gelmiyor 😃
Bak şu damacanayı kaldırmazsan şimdi balkondan karşıma çıkan ilk X beye "bakar mısınızzzğzzz biraz" derim görürsün gününü elin erkeği mi yapacak evin erkeği yapacak tamam mı derim işte evet iş o an bitmiştir damacana yerine konmuştur 😂

Basit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş. 😃😃😂🥹😤😤
Kadın ev hanımı diye her işi o mu yapmalı? Ben mi abartıyorum.
Damacana ve çöp kırmızı çizgim 🤣🤣🤣 bir kere ağır belin incinir yani

Biz bu sorunu eve arıtıcı takarak çözdük ama sorun damacana değil aslında kornişi baltayla çaktığımı bilirim düşmesin diye bilir ama yapmaz en son raddede yapar yok en son matkap kullanmayı da öğrenicem yani

Motivasyonu bende istiyorum ama veren yok. 😀 o yüzden artık kendimi böyle şeyler ile yormuyorum. Bazı şeyler karşılıklı olunca güzel. Ver motivasyonu ver motivasyonu ama karşılığı yok 😃 o yüzden açıkça direkt ne istediğimi söylüyorum artık. 🙈😄

Motivasyonu bende istiyorum ama veren yok. 😀 o yüzden artık kendimi böyle şeyler ile yormuyorum. Bazı şeyler karşılıklı olunca güzel. Ver motivasyonu ver motivasyonu ama karşılığı yok 😃 o yüzden açıkça direkt ne istediğimi söylüyorum artık. 🙈😄
Ben de motivasyon istiyorum nerdeee😀

Bazı şeyler erkek gücü ister 19 kg damacana taşımak da öyle. Bir erkeğin eşinden bunu beklemesi çok kaba ve odunca geliyor bana. Biz de evde sebil kullanıyoruz.

Yıllar önce evde kimse yokken bir deneme yapıp taşıyayım dedim, yapmaz olaydım, hem incecik belim büküldü hem damacana elimden kaydı biraz su döküldü 😅😅😅 şimdi marketten alışveriş yapılırken, eve bir şey taşırken kardeşlerim sen taşıma biz taşırız diyorlar. Damacana kaldırma işini, abim kardeşlerim falan yapıyor.

Back
X