olumunekankayizsmileoff bayılırım kızarmış bamyaya delikafadulden yaz kahvaltılarımın vazgeçilmesi mmm nefis! bana et yiyormuşum gibi zevk veriyor bu meret :1ninca:
opuyorumnanaktanben denedim ve çok güzel oldu tam benlik artık sık sık yaparım
yerimsenibenalışkanlık yapıyo benden söylemesi :1ninca: bu arada pazarda yemeklik değil de ayrıca eşşek kadar bamyalar oluyo böyle kocaman kocaman onlarla daha bi yemesi zevkli oluyo a.s pisiler çok tatlı bu arada avatardaki :asigim:
pisilerin için teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan bamya olsunda küçük büyük farketmez (.
Seveceğini tahmin ediyorumye eşim hiç sevmez ben bayılırım evlendiğimden beri hasretim acaba böyle sever mi?deneyeceğim yarın pazar var koşarak gidicemmm:::::::))))))))))
Tatlısı.. :)limbim ellerin dert görmesin
benim bamya ile hiiiiiç aram yok, hatta göruntusune bile zor tahammul ederim. yani mazimiz acı ve husran dolu kendisiyle :)) ee haliyle ben böyle olunca eşimde yemez oldu.
tarife de bu yuzden baktım, aşkımın bamyadan mahrum kalması içime dokunuyor :)) dedimki libim yapmışsa mutlaka enfes birşeydir. ki yorumlarda bunu kanıtlıyor.
benim tek bir sorum var. bu bamyalar kızartıldığında sunmuyor değil mi? bak sunuyorsa elimi bile surmem yazık olur :))
yerimsenibendenmek lazımmm
Şenizyaptım geçen hafta sonu müthiş oldu:lepi:
resimde çekmiştim ama bulamıyorum mafoldumben
ekliycem en yakın zamanda
şiddetle tavsiye ediyorum
ellerin sağlık canımın içi
ohaoldumsmilebende yaptım bunu tadı güzel ama çok kıtır oluyo..bide ben bi kızartma soğuduktan sonra hayatta yemem daha.. çabuk soğudu yazık oldu onca bamyaya
mafoldumben ouy..hmm hmm cok ilginc .. ilk defa görüyorum... ama yapabilmem imkansiz.. yasadigim yerde taze bamya yok:1closedeyes:
libyanacım banada çok ilginç geldi evde yanlız ben ve eşim yeriz bamyayı yalnız şunu sormam gerekiyor kaynanam yazın bahçeden topladığı taze bamyaları bana yollamıştıda çok gelmişti hergün bamya yenmez diye kalanları hafifçe sarartıp difrize koymuştum hatta ordan çıkarıp ramazanda bir kez pişirmiştim şimdi difrizden çıkarıpta senin bu tarifi yapsam olurmu acaba ne dersin canım
Seveceğini düşünüyorum Amonracığım : )kızartmasını ilk kez duydum
yemeğini pek sevmem ama bu şekilde gayet lezzetli olur kesin
dondurulmuş bamyayı kızartırken donmuş şekilde mi kızartıcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?