küçükken bende taktırmıştım. sanırım bunlardan bahsediyorz
Eki Görüntüle 682072
ne çektim bu tallerden ben bee
o zmnlar yaşımda küçük olduğu için işin ciddiyetinden farksız canım sıkıldıkca çıkarırdım..hele okulda çok sorarlardı dişlerindeki teller ne işe yarıyo fln diye..o zmnlar fazla yaygın bi tedavi değildi sanırım,bide konuşurken bazı harfleri söylemeye engel olurdu peltek gibi konuşurdum(bundan bi 10sene öncesinden bahsediyrm)o yüzden utanırdım okulda takmaya.bide onların ortasında bi metal varya (dr.um yurtdışında olduğu için kontrole pek gidemiyodm ortadaki metali her hafta iğneyle çevirip baskı veriyodm)..işte o metalden benim çenelikler kırılmasınmı eyvah eyvah:18: sonra tekrar yaptı dr'um aynı çenelikten..tabi onada para aldı tekrardan.neyse bi süre sonra yine kırıldı tam ortadan..nasıl kırıldı hiç bilmiyorm özel bi cabam olmadı valla...hatta çıkarıp takarken kırılmasın korkusuyla iki parmağımla titreyerek tutuyodum korkudan
şuan 25 yaşındayım ve 2 seneyi geçik bi süredür ortodonti tedavisi görüyorm.anlaşıldığı gibi o damaklıklar hiç bi işime yaramadı malesef.Hatta babam hala dalga geçer konu açıldıkça 'zamanında senin dişlere bi araba parası saymıştım' diye