- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
Arkadaşlar geçenler De konu açmıştım kardeşim apar topar görücü usulü tanıştığıyla nişanlandı, nişanda RESMİ nikah ta kıyıldı. Aradan geçen bir ay kadar sürede kardeşim her şeyi çok iyi, severim ısınırım dedi, şimdi sevemedim, ısınamadım. Yurt dışına gitmek istemiyorum. Diyor. Damadın ailesi ve biz biraz zaman tanı, belki seversin. Hızlı başladı bari hızlı bitirme dedik. ısrarla istemiyor, damat ve ailesi de ısrarla ayrılık falan yok, evlenecez diyor. Kardeşim gerekirse intihar ederim, zorla nasıl evlenirim diyor, onlar böyle yaptıkça daha çok soğuyor. Biz de artık kardeşime destek vermeye çalışıyoruz, tama istemiyorsan zorla olmaz tabi, senin mutluluğun önemli olan diye.Ailecek hepsi döndü yurtdışına. Burada akrabaları var. KV yalvardı gitmeden kardeşime ağlayarak, bunu bana yapma dostundan çok düşmanım var. Oğlum kendine gelemez artık diye. İkinci kez nişanlanmış meğer. Kardeşim engelledi oğlanı her yerden. Napcaz biz şimdi. Nasıl olsak bu ayrılık.nikah iptali nerede yapılır. İstemezse karsı taraf, nasıl biter. Lütfen yardımcı olun.
Son düzenleme: