Damat adayı Kayserili Yardım kızlar

Ayy bayılacağım şimdi :KK70::KK70:
Benim eşimde zayıftı,aşırı değil tabi.
Evlendik,kv her gördüğünde,yemek yemiyor mu bu çocuk,çok zayıf:KK43: :KK70:
Kendi yanındayken adamın kemeri ful delikti sıkmaktan:KK70:
Bir gün dedim artık,anne ben teslim aldığımda öyleydi,baştan bakamamışsın demekki😁
Surat böyle 😳Ya iştahsızdı o biraz,kem küm 😂😂
ahahaha kusur bulacaklar ya biz gelip sizde kalalim siz kendinize bakamiyosunuz yemeginizi asinizi yapariz diyeceklerde gelinin fendi herkesi yendi yani

ahahaha kusur bulacaklar ya biz gelip sizde kalalim siz kendinize bakamiyosunuz yemeginizi asinizi yapariz diyeceklerde gelinin fendi herkesi yendi yani
Yok o da olmaz,sabah gidip sil süpür yapsan, pişirip taşırsan,bulaşığı da yıkayıp gelsen en güzeli olur,bir de kasılırlar bizde yiyip içiyorlar diye o zaman 😂😂

Denizin b. K kokusu bak sana sonkez yaziyor um zira konu sahibesine yazdigim yoruma alakasizca atlaman demekki yaran var oraya denk gelmis simdi geri bassss hic ugrasamicam herseyede bi aciklama istiyorsun basmiyo beyin sanirim 😂
Kime yazdın bana mı,alıntı başkasına ait,neyse kiblendin zaten;)

Yok o da olmaz,sabah gidip sil süpür yapsan, pişirip taşırsan,bulaşığı da yıkayıp gelsen en güzeli olur,bir de kasılırlar bizde yiyip içiyorlar diye o zaman 😂😂
ahahaha bak bu konuda varya sonuna kadar haklisin hemde sonuna kadar her turlu krizi kendi cikarlarina firsata cevirmekte ustlerine yok çünkü

yilliyse kız ayvayı yedi der susarım :)
öncelikle çok abartılı şahşahalı bir düğünle dünya evine girecekler altınlar kıyafetler düğün herşey on numara beş yıldız ha bu arada onlar yaparken kız tarafındanda aynı beklentiye girecekler.
ilk zamanlar kayınvalide çok tatlı gelinine önem veren bir kadın imajı çizecektir. ve mutlu son düğün biter gerçek hayata dönerler. aynı evde yaşayan kayınvalidesius kesinlikle herşeyine karışacaktır oğluşumcu bir anne olacaktır sonra aman Allahım bir adetler bir töreler hiç bitmeyecektir. gelin görmeye gelecekler süslen püslen tüm altınları tak süs köpeği gibi çık gösterişini yap misafirleri krallar gibi ağırla tam biti derken hani nie çocuğun olmuyor moduna geçilecektir. sonra bunun çocuk görmeleri falan aman Allahım. Eğerki kız böyle ev oturmaları akraba gezmeleri adetler töreler kurallar hanım anneye uymak zorundalar :)Of anlatırken bile yoruldum o kadar çok ayrıntı varki nereden başlasam bilemedim . Açıkçası gereçkten tam yerli modunda yaşayan bir Kayseriliyse işi zordur ki zaten genellikle beraber otururlar ayrı otursalar bile ev birliktedir beraber vakit geçirilir.Kocasıyla değilde kayıncvalidesiyle evlenmiş gibidir. Çünkü zamanı onunla geçirir. Daha bu uzar gider...
tabi bu anlattıklarım tüm Kayseriler için geçerli demiyorum ama belirli bir kesim var özellikle yerli olanlarda böle zor bir hayatları var ama arkadaşınız beraber oturma zorunluluğu diyince direk aklıma bu senaryolar geldi. Çevremde bunlardan onbinlerce yüzbinlerce var diyebilirim :)
Ayy ne zor bir hayat!!
Hiç bana göre değil..
Konu sahibi arkadaşımıza söyleyin bile bile başını yakmasın. Öyle bi hayatın içinde..bak bakalım, ona duyduğu aşk bitiyor mu bitmiyor mu??
Ya yeri geliyor, kendi annemizle bile aynı evde anlaşamıyorken..gideceğim hiç bilmediğim insanlarla aynı evde olacağım..
En çok da neye şaşırdım biliyor musunuz..evde genç bi kayın varken beraber oturmayı düşünmek 😨

Kayserililer paracıdır diyorlar ya hiç paracı olana denk gelmedim hatta arkadaşımın sevgilisi kayserili, gayet eli açık gezelim yiyelim kafasında bi insan.
Memleket küçük olduğundan dolayı normal olarak küçük yerlerde dedikodu vs çok fazla olur evet ama bu Kayserililer diye değil yinede.
Ev üzerine ev olmaz bence düşünecekse onu düşünsün sadece :)

Malesef kültür farkı olacak. Ve doğru kayserilerin iyisi cok iyidir ancak ev ev üstünde cok zor.

genellemelere çok karşı biri olarak kayserililerin paracı ve cimri olduklarına kesinlikle katılıyorum. en yakın arkadaşlarımdan biri de kayserili. 2 tshirtü var değiştirip giyiyor. ve aylık kazancı 15bin gibi bir şey. :işsiz: yaşanmaz böyle tiplerle de tabii konuyu tam okumadım ama tanışın konuşun ondan sonra karar verin. herkes bir olacak diye bir şey yok.

Back
X