damat araştırma nasıl yapılır

eski evini öğrenebilsek sorucaz zaten ama bilmiyoruz.
Eli kolu uzun bir tanıdığınız yok mu? Çevresi geniş bir tanıdığa sordurabilirsiniz.Her kesimden tanıdığı olan sosyal insanlar olur ya hani , her ailede vardır böyle insanlar.O tür birine sordurun.Bir de kendi başınıza iş yapmayın.Büyükleri de dahil edin bence.

Benim abim esimin bulundugu mahallenin muhtarina gidip sormustu.universiteden arkadaslarini bulup sormustu tam 1 ay sorup durdu.cok sukur herkes guzel seyler soyledi esim hakkinda.sizde mahallelerindeki kisilere sorabilirsiniz.akrabaya sorsanizda soylemezler ki

Eşim başka bir şehirden. Ailem guvenemedi. E-devlet ten her şeyine baktı. Maaş bordrosunu çıkarttırdi. Not transkriptini istedi. He suç kaydı var mı ona da baktılar. Tamam bu çocuk durustmus deyip kabul ettiler.

kızlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. kuzenim biriyle evlilik yapmayı düşünüyor ama biz damadı hiç tanımıyoruz araştırmak istiyoruz. bir kaç kişiye sorduk ya tanımıyorlar ya şüpheli konuşuyorlar. bu işler nasıl yapılır yol yordam gösterecek kardeşlere ve ablalara ihtiyacımız var. biz bu damadı nasıl soruşturabiliriz, nasıl bir yol izleyebiliriz ? tecrübelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.
Yasadigi semtte alisveris yaptigi markete sorun :) ailemin 15 yillik market gecmisi var.o mahalle kim ne halt neyin nesi hepsini duyuyorduk biliyorduk.annem hep derdi tecrube oldu yarin bigun birini arastrmaya kalksak marketine sorariz diye :)

Eli kolu uzun bir tanıdığınız yok mu? Çevresi geniş bir tanıdığa sordurabilirsiniz.Her kesimden tanıdığı olan sosyal insanlar olur ya hani , her ailede vardır böyle insanlar.O tür birine sordurun.Bir de kendi başınıza iş yapmayın.Büyükleri de dahil edin bence.
zaten araştırmayı büyükler yapıyor ben sadece fikir danışıyorum bizim aklımıza gelmeyen başka bir yöntem öğrenebilir miyiz diye.

kızlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. kuzenim biriyle evlilik yapmayı düşünüyor ama biz damadı hiç tanımıyoruz araştırmak istiyoruz. bir kaç kişiye sorduk ya tanımıyorlar ya şüpheli konuşuyorlar. bu işler nasıl yapılır yol yordam gösterecek kardeşlere ve ablalara ihtiyacımız var. biz bu damadı nasıl soruşturabiliriz, nasıl bir yol izleyebiliriz ? tecrübelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.

İyi bir detektif araştırın :deli:

Dalga gecmis bazilari ama hic tanimadigin birini tabii arastirirsin yani... tabii gercek bilgiye ulasirmisin o muamma:)

Babam tum komsu kizlarinin es adaylarini bile arastirmisti. Gercekten iyi diye duyduklari iyi cikti ve kotu diye duydugu kotu cikti.

Bizde gelinimiz icin tanismaya gittigimizde dunurler arastrmislar kardesimi ve herkes onlarla akraba olmak ister diyenler olmus. Ovunmek gibi olmasinda:)))

Ee tabii erkek tarafiysan iyide olsan tirsiyosun bi taraftanki biri kotu birsey mi soyler diye:))

Kimse eşimi araştırmadı

Araştırsalar da beni ilgilendirmezdi ben seçimimi yapmıştım

GBT mi bakacaklardı

Ben biliyordum kendisinin adli geçmişini

Ailesini araştırsalar ne olurdu

Kv huysuz derlerdi bunu anlamak için 10 dk görülmek de yeter ama hiç takmadım

Bu arada annem eşime benim kızım cadıdır diktir elinden iş gelmez vs dedi

O da takmadı

Önemli olan karşılıklı uyum aile vs Faso fiso

Ben vukuatlı nüfus örneğine, aile soy ağacına, sgk dökümüne kadar biliyorum. :KK70:Valla bu zamanda nasıl soruşturulur bilmiyorum, gelip beni sorsalar komşular bile bir şey söyleyemez mesela. Zor velhasıl.

Oturdukları yerin muhtarını arayın :)

Bizimkiler nişanlımın T.C numarasını isteyip polis tanıdıklarının sisteminden baktırmışlar. Nedeni daha önce evlenmiş mi çocuğu var mı icra dosyası falan var mı diyeymiş. O zaman çok kızmıştım ama şimdi iyi ki yapmışlar diyorum içimiz rahar sonuçta.

şüpheli olarak biraz üçkağıtçı demişler ama olayı anlatmıyorlar
Benim amcamın kızı ewlenirken bayaaaa sorusturmuştuk damadı.herkes o aileyi öve öve bitiremedi
Evlenince gercek yüzleri ortaya cıktı.amcamın kızı hiç mutlu degil
Yani anlayacagınız pek kimse kötü demiyo
Düşünüyorumda ewlilik için yola cıkmış birileri bana da sorsa bende kötü diyemezdim sanırım
Sonradan kabak benim basıma patlar cünkü

Back
X