- Konu Sahibi Cokkkooomeeelll
-
eşin karşılayamaz mı? zaten 1+1 büyük şeyler almana gerek yok pek. hem eşin de senin ailenin kıymetini bilir. ailesinin yaptığı yardımları başına kakamaz.
gercekten durumlari olmayabilir bence böyle seyler yüzünden tatsizlik cikmamasi gerekiyor. Eger gercekten durumlari yoksa nisanlinla birlikte siz alabilirsiniz mesela esyalari taksitle? Illaki herseyi aileler yapmasi gerekmiyor - yoksa yoktur sonucta. Ha birde tabi cimrilik yapan elinde varken yok diyen tipler vardir o tür insanlari ayri tutuyorum.
bizimkilerde de bu sorun olmuştu:) yaparız ederiz felan yok bizde adet şudur budur :) babamda kızdı durumunuz var dedi. bizim pek yok dedi. biz adet madet yoksa sizdede olamaz dedi. mutfak ve yatak odası dşnda birşeye ellemem ben dedi babam. onlarda okeyledi felan aama nişanlım ödüyor düğüne kadar nedense düğünden sonra kalanı onlar peşin ödicekmiş....
bende çalşıyorum:) ve ikimiz birbirmize yardım ede ede ödüyoruz bazı şeyleri... o ailesine melek aldı diyor misal ben de nişanlım aşdım diyorum:) hem aileler sewiniyor hem gelin yada damat sewiliyor. hemde biz mutlu oluyoruz:)
Gerçekten çok zor işlermiş, bende haziran sonu gibi evleniyorum . Kimsenin bir şeye karıştığı yok ama sonradan yorum yapma konusunda süperler , tek taraf için söylemiyorum iki tarafta aynı :) . Nikah tarihini almadan önce hepsinin fikrini aldık tamam dediler fakat şimdi neden bu kadar geç aldınız diye sitem ediyorlar . Herşey yoluna giriyor ama çekilen sıkıntı da yanımıza kalıyor . Yine senin bir evin var biz daha evi de tutmadık :)) Umarım hayırlısıyla atlatırız ..
canım bende babanın sizden kira istemesine takıldım açıkçası.
tamam belki piyasaya göre az bi meblağ ama tuhaf geldi bana. acaba nişanlının ailesi öyle yapıyor diyemi misilleme yaptı.
ben anlamıyorum yaa aileler niye böyle sorun çıkarır ki.
biz herşeyimizi nişanlımla ikimiz yapıyoruz, kimseninde söz hakkı olmuyor en iyisi bu bence.
bence herşeyi kendiniz yapın, başınız ağrımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?