- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
bizdede hepsini esim aldi valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evlenirken gelinligimi kendim aldim. boyle seylere takinilmasin. sevgi, saygi, muhabbet varsa bu tip seyler cok gereksiz.atanamayanogretmen
Valla duydugum kadariyla kiz tarafi aliyormus bazi yerlerde ama simdi sizin kuzen herseyini almis kizin onlarda bir damatlik aliversinler dicem ama adamlar almiycaz demisler bir damatlik icin onlarla agiz dalasina girmeye seviyesizlesmeye hic gerek yok bence. Kendi aliversin adamlar almayiz dedikten sonra daha otesi mi var yani.
Bizde de damatligi kendisi alır cnm
Ben eşime almıştım.yöreye göre değişiyor demek ki.. de kinayı nişanı da kuz tarafı yapar. Kuzenim keşke kartını vermeseydi.İyi akşamlar hanımlar
Farkli farklı kültürlerden bayanlariz burada
Bu nedenle sizlere sormak istedim
İki ay sonra erkek kuzenimin düğünü var
Kendisi kızın hiçbir isteğini geri çevirmedi, hatta farklı şehirlerde oldukları için hesap kartını kıza vermiş ne isterse rahatça alsın diye
3 aydır nişanlılar
Kızın gelinlik kinalik çeyiz ne alışverişi varsa hepsini aldı kuzenim
Ancak kız tarafı biz damatlık almayiz bizde adet böyle dediler ve damatlık almayacaklarını söylediler
Kuzenim tabiki kendi damatligini kendisi alır mesele para değil ama böyle bir adet var mı onu merak ettik
Karşı taraf içinde para mesele değil.
Maddi durumları çok çok iyi
Resmen erkek tarafını sömürmek bu. Ne yani kız veriyor diye her şeyi karşı tarafa yüklemek ne kadar saçma. Benim de 2 tane abim var karşı gelirdim böyle b
ir şeye. Hayat müşterek tek taraflı olmaz hiç bir şey.
Ben ilk duyuyorum damatlığı niye kız tarafı alsın canım... Şasırdımm kızıda al, üstüne damatlığıda al..![]()
Aynen öyle kuzenim de kendisi alacak zaten
Her şeyi aldım onu da alırım dedi ama bize garip geldi işte
Dediginiz gibi adet değilse bile incelik olsun diye alınabilirdi
Kızın annesine de öyle dedim zaten
Adet olmayabilir ama bu da sizin damadiniza ikraminiz olsun dedim
Ben eşime almıştım.yöreye göre değişiyor demek ki.. de kinayı nişanı da kuz tarafı yapar. Kuzenim keşke kartını vermeseydi.
Nişanı bilmiyorum ben yoktum o zaman ama kına için gerekli her şeyi kuzenim karşıladı
3 bin liraya salon tutulmuş kına için
Düğün salonu da 7 bin liraymis
Merak ettiğim için soruyorum sadece
Sizin memleket neresi
Kız tarafı doğulu
Hanı tek orda mı yoksa başka yerlerde de var mı diye merak ettim sadece
Yöresi nere merak ettim her yerin ayrı yöresi var.
Bizde de damatlığı gelin, gelinliği damat alır. Mesele, adetimiz de yoksa eyvallah. Mesela damada saat vs takacaklar mı?
Ya bi şeyi merak ettim. Kuzeninizin ve nisanlisinin bu durumu sizi neden gerip konu açma gereği doğurdu ki?
Eger kuzenin memnunsa bence kimseyi ilgilendirmiyor ..
Gorumcelik hisleri mi kabardi acaba?