Damdan Düşmüş Gibi Oldum

Yazımı editledim kendimi eksik ifade ettiğimi düşünüyorum.
 
Ben size ne dedim ki? Pardon? Durup dururken bana niye saldırdınız? Çok ilginç bir insansınız gerçekten. Bu da konunuza son yorumum.
 
Ben size ne dedim ki? Pardon? Durup dururken bana niye saldırdınız? Çok ilginç bir insansınız gerçekten. Bu da konunuza son yorumum.
Konuma yorum yapın diye ben davet etmedim zaten sizi. Sizin tercihiniz, kendiniz bilirsiniz. İlginç olan sizsiniz, saldıranda sizsiniz. Açıklamalarımı okumadan yargısız infaz yapıp neden şaşırıyorsunuz bende onu anlamadım.
 
Hangi mesajda saldırmışım lütfen gösterir misiniz? Bir daha yazmayacaktım ama çok merak ettim hangi mesajımda size saldırdığımı.
 
Görüşmek istememi yanlış anlamış olsa neden kendi gelmeye çalışacağım demiş olabilir. Çünkü ben lafını bile etmedim kendi dedi bunu bana ama evet ilgisi kaymış olabilir.
Cunku kapiyi acik bırakayım, olur da otekiyle olmazsa geri dönerim diyor.
 
Yazımı editledim kendimi eksik ifade ettiğimi düşünüyorum.
T torarikar 'a gereksiz şekilde saldırmışsınız size kötü hiçbir şey dememiş ki sinirinizi yorum istediğiniz insanlardan değil konunun muhattabından çıkartın cesaretiniz varsa.bize bahane sunsanız nolur sunmasanız nolur, kendinizi kandırırsınız.
editlemenizi de okudum sebebinin hala aynı olduğunu düşünüyorum, ha sanal bebek büyütmüş, ha siri'yle konuşmuş ha size mesaj atmış.sıkılmış işte bakmış buluşma da olmuyor adam kendi normal hayatına devam ediyor.belki de sizinle en başından sadece arkadaş olarak ya da boşluktan konuşuyordu ama şimdi hayatında "gerçek" bir insan var.ya da adam evli barklı hatta.
sanal insanlara aylarınızı verip bu kadar umut bağlamazsanız böyle üzülmezsiniz.
 
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz.
 
Gerilmeye gerek yok. Biz ayni taraftayiz. Arkadas sebebini karsi taraftan onemli mi onemsiz mi görünüyor diye sormus olabilir. Yoksa tabi ki bizi ilgilendirmez.

10 sene once internetten biriyle görüşeceğim zaman son anda kardeşinden aslinda gercekte kiz arkadaşı olduğunu öğrenmiştim. Bunu öğrenince emailini ele gecirip messengerda bir suru kizla konuştuğunu görmüştüm. Yani en uysal görüneni bile oyle degil.

Dipsiz not: göreceğimi gordukten sonra emailini kardesine iade ettim hem ihtiyacım yoktu hem de gercek hesabiydi. Onunla hic muhatap olmadım.
 
Son düzenleme:
Cesaretim var tabi neden olmasın. Gerekli veya gereksiz o sizin görüşünüz. Konuya bakış açınıza birşey diyemem. Ancak bende sizin sinirinizi benden çıkarttığınızı düşünüyorum. İnsanlar kendini savunur size ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Bu şekilde tartışmaya dönsünde istemiyorum. O editi bahane sunmak için yazmadım. Gelen mesajlardan insanların yanlış anladığını farkettim. Doğru anlasınlarki bu konuda doğru bir şekilde yardımcı olabilsinler diye yazdım. Sonuçta herkesin sizin gibi fikri sabit kalmıyor, değişebiliyor.
 
Son düzenleme:
Çok mantıksız internette görüşülen adamlar saglam ayakkabi olmuyorsa sizde internetten flortlesen biri olarak ne oluyorsunuz?
Ben anlamadim insan kendi yaptığı şeyi nasıl yargılar
 
Çok mantıksız internette görüşülen adamlar saglam ayakkabi olmuyorsa sizde internetten flortlesen biri olarak ne oluyorsunuz?
Ben anlamadim insan kendi yaptığı şeyi nasıl yargılar
Yaptığım şey? Tecrubemi aktardım. İnternette tanisirken iliskilere erkeklerin ve kadınların bakis acisi farklidir. Facebook un bile chat sitesine donustugu su ortamda bunu tartismaya gerek yok.Test edin. Hakli olduğumu goreceksiniz. Cosmaniza gerek yok.
 
Beni de onu sorması rahatsız etti zaten. Söyle bakıyım sebebini önemli mi değil mi ben karar vereceğim der gibi. Ya bir de ben anlamıyorum, bakın ne konular açılıyor BDV'de. Gerçekten yadırganacak konuları olan insanlar benim kadar sert tepkiler almıyorlar. Ben sebeplerimi söylediğim, karşımdaki insanı haftalar önceden haber ettiğimi söylediğim halde adamda bana tamam dediği halde, yinede ben geleceğim dedi dediğim halde böyle konuşmalarını ilginç buldum. Adamın kafasına silah dayatarak söylettirmedim ki ben bunu. İsteyen istediğini düşünebilir ona da lafım yok ama daha üstelemenin de bir anlamı yok. Tamam ben açıklama yapmış olsamda karşımdaki insan yinede ilgisini yitirmiş olabilir evet. Kendi bilir eyvallah. Ben sadece tüm durumların hesaba katıldığı objektif bir değerlendirme istedim hepsi bu. Vurun k*hpeye modunda olunmasını anlamadım.
 
Son düzenleme:
8 senelik uye olarak fazla tepki gördüğünü dusunmuyorum ama konu hassas olduğu icin sana oyle gelmis olabilir.

Aslinda ciddi düşünen erkek icin hicbir sebep onemsiz degildir. Kestirip atiyorsa - ki ilgisinin azaldığını söyleyen sensin, sorgulamaya baslarsin.

Bir de erkekler daha duz bulusmak istiyorsa ayarlar ve bulusur. Soguk davranip konusmalara nasil yansıdığını görebilirsin.

Benim ne yapacağımı sorarsan konuşmayı tamamen keserdim.
 
Yaşadığı yere donduyse ve konuşmayı kestirsem ya sevgilisi vardır ya da evlidir ya da sonradan sevgilisiyle barismistir.
 
O tecrübeyi edinmeniz için yapmanız gerekiyor. Yaşanmayan şey tecrübe olmuyorken yaptığım şey ? demeniz.
Cosmadim neden coşayım size öyle denk gelmiş. Ben test etmesem konusmazdim.

Kadınların ve erkeklerin karakterlere göre bakış açısı farklıdır. Kimi seksi daha çok ister kimi aşkı Yoksa heralde evlilik diye bir şey olmazdı olay yataga atmak ya da kandırmak olsaydi sadece.
Çoğunluk deseniz bir nebze diyeceğim ama böyle hepsini birden sapık ilan etmeniz hiç hoş değil.
Burada bir çok internetten tanışıp evlenen insana ayıp oldu sanki bu yakıştırma
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…