- 2 Ağustos 2012
- 183
- 25
- 98
- Konu Sahibi nightangel
-
Yazımı editledim kendimi eksik ifade ettiğimi düşünüyorum.aylarca buluşmadan sanaldan konuşup aylar sonra artık sonra buluşmaya karar vermişken son dk iptal etmişsiniz.ben de aynısını hissederdim sanırım sanal arkadaş nereye kadar , sıkılmış gerçek hayatına devam ediyor belli ki.
Ben size ne dedim ki? Pardon? Durup dururken bana niye saldırdınız? Çok ilginç bir insansınız gerçekten. Bu da konunuza son yorumum.Size sebep beğendirmek zorunda olduğumu düşünmüyorum ayrıca sonuç olarak benim için önemliydi. Yaptığım ek açıklamaları okumamışsınız neyse. Heralde benzeri başınıza geldi hıncınızı benden alıyorsunuz.
Konuma yorum yapın diye ben davet etmedim zaten sizi. Sizin tercihiniz, kendiniz bilirsiniz. İlginç olan sizsiniz, saldıranda sizsiniz. Açıklamalarımı okumadan yargısız infaz yapıp neden şaşırıyorsunuz bende onu anlamadım.Ben size ne dedim ki? Pardon? Durup dururken bana niye saldırdınız? Çok ilginç bir insansınız gerçekten. Bu da konunuza son yorumum.
Hangi mesajda saldırmışım lütfen gösterir misiniz? Bir daha yazmayacaktım ama çok merak ettim hangi mesajımda size saldırdığımı.Konuma yorum yapın diye ben davet etmedim zaten sizi. Sizin tercihiniz, kendiniz bilirsiniz. İlginç olan sizsiniz, saldıranda sizsiniz. Açıklamalarımı okumadan yargısız infaz yapıp neden şaşırıyorsunuz bende onu anlamadım.
Cunku kapiyi acik bırakayım, olur da otekiyle olmazsa geri dönerim diyor.Görüşmek istememi yanlış anlamış olsa neden kendi gelmeye çalışacağım demiş olabilir. Çünkü ben lafını bile etmedim kendi dedi bunu bana ama evet ilgisi kaymış olabilir.
T torarikar 'a gereksiz şekilde saldırmışsınız size kötü hiçbir şey dememiş ki sinirinizi yorum istediğiniz insanlardan değil konunun muhattabından çıkartın cesaretiniz varsa.bize bahane sunsanız nolur sunmasanız nolur, kendinizi kandırırsınız.Yazımı editledim kendimi eksik ifade ettiğimi düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz.T torarikar 'a gereksiz şekilde saldırmışsınız size kötü hiçbir şey dememiş ki sinirinizi yorum istediğiniz insanlardan değil konunun muhattabından çıkartın cesaretiniz varsa.bize bahane sunsanız nolur sunmasanız nolur, kendinizi kandırırsınız.
editlemenizi de okudum sebebinin hala aynı olduğunu düşünüyorum, ha sanal bebek büyütmüş, ha siri'yle konuşmuş ha size mesaj atmış.sıkılmış işte bakmış buluşma da olmuyor adam kendi normal hayatına devam ediyor.belki de sizinle en başından sadece arkadaş olarak ya da boşluktan konuşuyordu ama şimdi hayatında "gerçek" bir insan var.ya da adam evli barklı hatta.
sanal insanlara aylarınızı verip bu kadar umut bağlamazsanız böyle üzülmezsiniz.
Gerilmeye gerek yok. Biz ayni taraftayiz. Arkadas sebebini karsi taraftan onemli mi onemsiz mi görünüyor diye sormus olabilir. Yoksa tabi ki bizi ilgilendirmez.Konuma yorum yapın diye ben davet etmedim zaten sizi. Sizin tercihiniz, kendiniz bilirsiniz. İlginç olan sizsiniz, saldıranda sizsiniz. Açıklamalarımı okumadan yargısız infaz yapıp neden şaşırıyorsunuz bende onu anlamadım.
Cesaretim var tabi neden olmasın. Gerekli veya gereksiz o sizin görüşünüz. Konuya bakış açınıza birşey diyemem. Ancak bende sizin sinirinizi benden çıkarttığınızı düşünüyorum. İnsanlar kendini savunur size ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Bu şekilde tartışmaya dönsünde istemiyorum. O editi bahane sunmak için yazmadım. Gelen mesajlardan insanların yanlış anladığını farkettim. Doğru anlasınlarki bu konuda doğru bir şekilde yardımcı olabilsinler diye yazdım. Sonuçta herkesin sizin gibi fikri sabit kalmıyor, değişebiliyor.T torarikar 'a gereksiz şekilde saldırmışsınız size kötü hiçbir şey dememiş ki sinirinizi yorum istediğiniz insanlardan değil konunun muhattabından çıkartın cesaretiniz varsa.bize bahane sunsanız nolur sunmasanız nolur, kendinizi kandırırsınız.
editlemenizi de okudum sebebinin hala aynı olduğunu düşünüyorum, ha sanal bebek büyütmüş, ha siri'yle konuşmuş ha size mesaj atmış.sıkılmış işte bakmış buluşma da olmuyor adam kendi normal hayatına devam ediyor.belki de sizinle en başından sadece arkadaş olarak ya da boşluktan konuşuyordu ama şimdi hayatında "gerçek" bir insan var.ya da adam evli barklı hatta.
sanal insanlara aylarınızı verip bu kadar umut bağlamazsanız böyle üzülmezsiniz.
O gelsin zaten ilk buluşmada kız gitmemeli erkeklerin bir tarafı kalkıyorYok aynı yerde değiliz buluşmam için bana epey uzak bir şehre gitmem gerekiyordu.
Çok mantıksız internette görüşülen adamlar saglam ayakkabi olmuyorsa sizde internetten flortlesen biri olarak ne oluyorsunuz?Gerilmeye gerek yok. Biz ayni taraftayiz. Arkadas sebebini karsi taraftan onemli mi onemsiz mi görünüyor diye sormus olabilir. Yoksa tabi ki bizi ilgilendirmez.
10 sene once internetten biriyle görüşeceğim zaman son anda kardeşinden aslinda gercekte kiz arkadaşı olduğunu öğrenmiştim. Bunu öğrenince emailini ele gecirip messengerda bir suru kizla konuştuğunu görmüştüm. Yani en uysal görüneni bile oyle degil.
Yaptığım şey? Tecrubemi aktardım. İnternette tanisirken iliskilere erkeklerin ve kadınların bakis acisi farklidir. Facebook un bile chat sitesine donustugu su ortamda bunu tartismaya gerek yok.Test edin. Hakli olduğumu goreceksiniz. Cosmaniza gerek yok.Çok mantıksız internette görüşülen adamlar saglam ayakkabi olmuyorsa sizde internetten flortlesen biri olarak ne oluyorsunuz?
Ben anlamadim insan kendi yaptığı şeyi nasıl yargılar
Beni de onu sorması rahatsız etti zaten. Söyle bakıyım sebebini önemli mi değil mi ben karar vereceğim der gibi. Ya bir de ben anlamıyorum, bakın ne konular açılıyor BDV'de. Gerçekten yadırganacak konuları olan insanlar benim kadar sert tepkiler almıyorlar. Ben sebeplerimi söylediğim, karşımdaki insanı haftalar önceden haber ettiğimi söylediğim halde adamda bana tamam dediği halde, yinede ben geleceğim dedi dediğim halde böyle konuşmalarını ilginç buldum. Adamın kafasına silah dayatarak söylettirmedim ki ben bunu. İsteyen istediğini düşünebilir ona da lafım yok ama daha üstelemenin de bir anlamı yok. Tamam ben açıklama yapmış olsamda karşımdaki insan yinede ilgisini yitirmiş olabilir evet. Kendi bilir eyvallah. Ben sadece tüm durumların hesaba katıldığı objektif bir değerlendirme istedim hepsi bu. Vurun k*hpeye modunda olunmasını anlamadım.Gerilmeye gerek yok. Biz ayni taraftayiz. Arkadas sebebini karsi taraftan onemli mi onemsiz mi görünüyor diye sormus olabilir. Yoksa tabi ki bizi ilgilendirmez.
10 sene once internetten biriyle görüşeceğim zaman son anda kardeşinden aslinda gercekte kiz arkadaşı olduğunu öğrenmiştim. Bunu öğrenince emailini ele gecirip messengerda bir suru kizla konuştuğunu görmüştüm. Yani en uysal görüneni bile oyle degil.
İşte sahalarda görmek istediğimiz kadın dayanışmasıO gelsin zaten ilk buluşmada kız gitmemeli erkeklerin bir tarafı kalkıyor
8 senelik uye olarak fazla tepki gördüğünü dusunmuyorum ama konu hassas olduğu icin sana oyle gelmis olabilir.Beni de onu sorması rahatsız etti zaten. Söyle bakıyım sebebini önemli mi değil mi ben karar vereceğim der gibi. Ya bir de ben anlamıyorum, bakın ne konular açılıyor BDV'de. Gerçekten yadırganacak konuları olan insanlar benim kadar sert tepkiler almıyorlar. Ben sebeplerimi söylediğim, karşımdaki insanı haftalar önceden haber ettiğimi söylediğim halde adamda bana tamam dediği halde, yinede ben geleceğim dedi dediğim halde böyle konuşmalarını ilginç buldum. Adamın kafasına silah dayatarak söylettirmedim ki ben bunu. İsteyen istediğini düşünebilir ona da lafım yok ama daha üstelemenin de bir anlamı yok. Tamam ben açıklama yapmış olsamda karşımdaki insan yinede ilgisini yitirmiş olabilir evet. Kendi bilir eyvallah. Ben sadece objektif bir değerlendirme istedim hepsi bu. Vurun k*hpeye modunda olunmasını anlamadım.
bence sonrasında da gitmemeli erkekler bunda da havalanıyor:)O gelsin zaten ilk buluşmada kız gitmemeli erkeklerin bir tarafı kalkıyor
O tecrübeyi edinmeniz için yapmanız gerekiyor. Yaşanmayan şey tecrübe olmuyorken yaptığım şey ? demeniz.Yaptığım şey? Tecrubemi aktardım. İnternette tanisirken iliskilere erkeklerin ve kadınların bakis acisi farklidir. Facebook un bile chat sitesine donustugu su ortamda bunu tartismaya gerek yok.Test edin. Hakli olduğumu goreceksiniz. Cosmaniza gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?