Damdan Düşmüş Gibi Oldum

nightangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
183
25
98
İnternetten bir erkekle tanıştım. Çok iyi anlaştık kafalar uyuştu. Bilirsiniz özellikle sanalda erkekler hemen konuyu sekse getirir. Aylarca konuştuk birkez olsun konuyu oraya getirmedi. Saygılı ve hassas davrandı. Sanki tanıdığı bir insanmışım gibi. Buluşmaya karar verdik. Bu konuyu da ilk o açtı bende tamam dedim ama sözde vermedim. Çünkü gidememe gibi bir durumum söz konusu olabilirdi ki oldu da zaten. Neyse o tarihte buluşamadık benim önemli bir işim çıktı. Onunda izni bitti ama şu tarihte yanına gelmeye çalışacağım dedi. Bu fikir de ondan çıktı. Neyse yaşadığı yere döndü. O gün bugündür ben yazmadıkça yazmıyor. Yine ilk başlarda iyiydi. Sohbeti biraz olsun uzatıyordu ama artık yazdığıma cevap veriyor sadece ve kendisi hiç konuşma başlatmıyor. Haliyle şaşırdım neden böyle oldu diye. Laf arasında yoğunum falan demişti ama konuştuğumuz sırada da çalışıyordu ve yine dediği şeyleri yapıyordu zaten. Hiç tartışma yaşanmadı, kötü bir söz aksi birşey olmadı. Bende sormak istemiyorum sonuçta sevgilisi değilim ama bir yandan da merak ediyorum. Sizce tekrar eskisi gibi olur muyuz, yazar mı yine?

Edit: Gelen yorumlardan kendimi eksik ifade ettiğimi anladım. Haftalar önce sebebiyle birlikte söyledim gelemeyebileceğimi. O da tamam dedi sorun etmedi. Aynı şehirde değiliz. Buluşmak için epey uzak bir şehre gitmem gerekiyordu.

Son düzenleme:
Bence son anda buluşmayı iptal etmenize bozulmuştur.
İlgiyi yitirmiş sanırım.Bilemedim,keşke ilk dediğinde buluşsaydınız bir yarım saat bile olsa,şimdi bir şeyler daha net olurdu ikinizin kafasında da.
Aylarca konuşup iş buluşmaya gelince işiniz çıktıysa normal değil mi davranışları? Zaten yeterince zaman harcamış sizinle, daha fazla harcamak istemiyor belli ki.
Of of aynı şeyleri düşünüyorum bende sizlerle. Evet ama önemli birşeydi ve erteleyemezdim. Maddi durumumda pek parlak değildi o vakit ama dediğim gibi yine de kendi isteğiyle gelmeye çalışacağını söyledi. Söz vermediğimi de açıkça söyledim ona kesin gelirim demedim o da bunu biliyordu.

Akşam falan da mı müsait değildiniz ? Dediğim gibi yarım saat bile bir merhaba demek için yeterdi,ne derseniz deyin aylarca konuşup aynı yerde bile buluşamamak,pek iyi bir izlenim vermiyor karşıdakine.O da vaktini başkalarıyla değerlendirmeye başlamış olabilir.

İlgiyi yitirmiş sanırım.Bilemedim,keşke ilk dediğinde buluşsaydınız bir yarım saat bile olsa,şimdi bir şeyler daha net olurdu ikinizin kafasında da.
Yarım saatlik bir yerde değildi maalesef. Öyle olsa giderdim kesinlikle. Uzak bir şehre gitmem gerekiyordu.

Yok aynı yerde değiliz buluşmam için bana epey uzak bir şehre gitmem gerekiyordu.

Aylarca konuşup iş buluşmaya gelince işiniz çıktıysa normal değil mi davranışları? Zaten yeterince zaman harcamış sizinle, daha fazla harcamak istemiyor belli ki.
Aslında işin bir anda çıkması benim dışımda gelişen birşey. Haftalar öncesinden bir durum söz konusuydu ona da söylemiştim zaten.

Ne işiniz çıkmıştı merak ettim?

Gorusmek istememeni yanlis anlamistir.
İlgisi internetten baska birine kaymistir.
Internette erkekler cok masum takilmiyor. Bir kac secenek beraber deniyorlar.

Birden konusmayi azaltmanin baska bir açıklaması olamaz.
Görüşmek istememi yanlış anlamış olsa neden kendi gelmeye çalışacağım demiş olabilir. Çünkü ben lafını bile etmedim kendi dedi bunu bana ama evet ilgisi kaymış olabilir.

Ne işiniz çıkmıştı merak ettim?
Biraz eksik ifade etmişim kendimi. Benim kendisiyle buluşmam için epey uzak bir şehre gitmem gerekiyordu. Aynı veya yakın bir yerde olupta buluşmaya gitmemezlik etmedim. Bir devlet kurumuyla ilgili diyeyim. Resmi işler. Taşınma durumum oldu.

aylarca buluşmadan sanaldan konuşup aylar sonra artık sonra buluşmaya karar vermişken son dk iptal etmişsiniz.ben de aynısını hissederdim sanırım sanal arkadaş nereye kadar , sıkılmış gerçek hayatına devam ediyor belli ki.

Son dakika iptal etmedim. Haftalar öncesinden söyledim, söz vermiyorum dedim. O da tamam dedi. Sorun etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…