- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Teşekkür ederimEllerinize sağlık çok beğendim.bi gün mutlaka denicem :)
Teşekkür ederimbayıldım ellerinize sağlık :)
TEŞEKKÜR EDERİMM..Ellerinize sağlık çok lezzetli görunuyor başarılar dilerim
teşekkür ederim hemen anlatayım canım..elimizde bitmiş ganajı dökülmüş pastamız var süslemek sizin hayal gücünüze kalmış aslında.. istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz .. benim elimde buna benzer dantelim var..Harika olmuş elinize sağlık :) ama çatlak kakao kısmını pek anlamadım ya
ay evett hamiş hamişş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhÇook güzel görünüyor eminim tadı da öyledir. Canım çekti valla hamiş hamiş
Amin inşallahay evett hamiş hamişş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhteşekkür ederimm..
Afiyet şifa olsun en iyisini yaptınız hamilelik te canı çekilene af yokkkAmin inşallahpastaneden aldık yiyorum ama aklım sizin pastada kaldı valla :) oyum da size tabikii
Aaa çok güzel ya anladım şimdi çok teşekkür ederim başarılar:)) hep doğal kremalardan yana olmuşumdur :))teşekkür ederim hemen anlatayım canım..elimizde bitmiş ganajı dökülmüş pastamız var süslemek sizin hayal gücünüze kalmış aslında.. istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz .. benim elimde buna benzer dantelim var..
onu donmuş pastamın üstüne serdim ve kakaoyu eledim sonrada kaldırdım ve ortaya o görüntüler çıktı.. umarım yardımcı olabilmişimdir..
Eki Görüntüle 1876895
Teşekkür ederimÇikolatalı pastaya bayılırım. Gerçekten çok leziz görünüyor elinize sağlık. Oyumu size verdim.
Pınar yakaladım seni nerelerdesin canım ?Tek kelime ile muhteşem elinize sağlık
aaa bak bu taktiği öğrendiğim iyi oldu kakaomteşekkür ederim hemen anlatayım canım..elimizde bitmiş ganajı dökülmüş pastamız var süslemek sizin hayal gücünüze kalmış aslında.. istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz .. benim elimde buna benzer dantelim var..
onu donmuş pastamın üstüne serdim ve kakaoyu eledim sonrada kaldırdım ve ortaya o görüntüler çıktı.. umarım yardımcı olabilmişimdir..
Eki Görüntüle 1876895
Abla buralardayim çok giremiyorum oğlan telefonu görünce aç aç diye ağlıyorPınar yakaladım seni nerelerdesin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?