Danışmak istediğim bir konu var.

Tesekkur ederim 1 paragraf hakaret yerine fikir sundugunuz icin aminoasitin yaninda mutlu oluyorum
Ne demek. Zaten tanımadıgım, kimseye bi zararı olmayan bi konuda tavsiye isteyen birine ne diye hakaret edeyim ki. Tesekkür edilecek bi sey yok.
Yorumları tek tek okumadım ama sana yorum yaparken kendi ahlak anlayışı dışındaki tüm anlayışları ayıplayan, aşagılayan birileri varsa ciddiye alma geç. Hatasız büyürsen eksik büyürsün. Yaşamadan ögrenilmez bazı seyler, teorisi pratigini tutmaz. Bırak onlar hata yapmadan büyüdüklerini, en dogrunun kendileri oldugunu, hala annelerinin karnından cıktıkları gibi masum olduklarını idda etmeye devam etsinler. O kadar büyük palavra ki en fazla gülünür yani
Ay konuna dönersem madem aa nın yanında mutlusun olman gereken yer belli o zaman zaten.
Proteinle yavaştan bitirmeye bak ilişkini.
Bi de aa yla biraz daha sakin yaşa iliskini. Yani ilk iliskin gibi cok seven sen olma, gereksiz kıskanclık yaparsa ilki gibi agırlıgını koy. Çok sık ayrılıp barışmamak icin cok fevri olma iliskiyi cok yıpratan bi sey cünkü kopup kopup tekrar bir araya gelmek. Önceki iliskinden ders cıkar yanj.

gülmekten gözlerimden yas geldi
karbondioksit beni benden aldi

Allah da seni güldürsün

aminoasidi mi proteine donusturmek istiyorsun?
proteini parcalamak mı?

yerinde olsam enzimmis vs sindirimle ugrasmaz, kimsenin kofaktorlugune de ihtiyac olmadan gereksinimim yokken sıkı baglar kurmaya veya cozmeye zaman harcamazdım...

aminoasit kolaydır,
bunyen kabul etmiyorsa da inceleme fırsatı bulursun.
bu sekilde mutlu hissettigin bir arkadaslıga devam eder, adı konulacaksa da zamana bırakırdım.

su an duygusal bir gereksinim desen de dahi bu zamanlarını cerez niyetine harcama...
elbette birden fazla işi bir arada yurutebilir insan,
ancak akranların fena odaklanmıs bicimde ugrasırken, 2soru fazla cozebilecek veya o bos vakitlerini seni desarj edecek seylerle gecirebilecek iken buraya konu acmana neden olacak kadar kafanı mesgul etmelerine izin vermemeye calıs...

PROTEİNİN yapı taşı AMİNOASİT ise, solunumda çıkan KARBONDİOKST ile FOTOSENTEZ YAPMA ihtimalini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…