Danışman hocaya abayı yakmak, oluru var mı dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaklaşımınız kibar ve kalp kırıcı olmadığı için tabii ki kırılmadım
Nazik olduğunuz için teşekkür ederim, genelde BDVde tam tersi oluyor da...

Onun dışında ilişki düşüncem yok şu aşamada
Belki geçer, son virajdan dönerim diye düşünüyorum
Çünkü sonu nasıl olur ondan bir fikrim yok
Yani içinden acısız çıkabileceğim bir durum olmalı olacaksa bile

Umarim kirilmamissindir bana sevdigim bi uyesin sinirlendim yine yanlis bi erkege gonlunu kaptirmana.

Adam babaniz yasinda
23 yas cok fazla cok. Adam 60 olunca siz ne istedigini bilen saglikli bi kadin olacaksiniz.
Ilerisi hic hic acici degil.
Bu sevdadan vazgecin.

23 yaş nedir arkadaşım yaa.

Bak Bihter de Adnan’la olgunluğu için evlendi. Sonra Behlüle kapıldı gitti

Şimdi sana heyecan verir, sonra içi çürümüş bu adam dersin.

Max.10 yaş taş çatlasın 15 olsun. Sizin yaş farkı çok fazla. Ortak bir hayat kuramayacağınızı düşünüyorum.

Herkes yaş farkından girmiş ama ben adamın sana ilgi duyduğunu da düşünmedim nedense. Üstelik senin hislerinden de emin değilim:)

Örneğin terapiye gidilir danışmana aşık olunur. Tedavi bitince söner gider. Veya hastanede yatılır doktordan hoşlanılır. O da geçer. Senin durumunda da yüksek lisans yapılır profesöre aba yakılır. Bekle o da geçer :)

Fikirlerim bunlar yani üzerine fazla düşünmemek lazım.

Ek olarak oğlumla aramda 23 yaş var. Nesil farkı yani 23 yaş.

Umarim kirilmamissindir bana sevdigim bi uyesin sinirlendim yine yanlis bi erkege gonlunu kaptirmana.

İnsanlar saygılı ve kibar yaklaştığı sürece kırılmıyorum eleştirilere
Henüz gönlümü kaptırmadım o kadar ya, ama hoşuma gidiyor mu ilgisi gidiyor...
Adam babaniz yasinda
23 yas cok fazla cok. Adam 60 olunca siz ne istedigini bilen saglikli bi kadin olacaksiniz.
Ilerisi hic hic acici degil.
Bu sevdadan vazgecin.

İleriye dönük düşünürsek evet değil...

Askin yasi olmaz

Ciddi mi söylediniz yoksa ironik miydi anlamadım ama

Ben max 5 diyenlerdenim

Aynen böyle olsun da daha kabul edilebilir uygun denizlere yelken açayım

Vallahi ben arkadaslara katilmiyorum. Tamam ucuk bir yas farki var ama sen sorun etmem ileride dersen neden olmasin :))
Kalbinin götürdügü yere git.

Velvette 23 yaş çok fazla annem gel vazgeç bundan,bu adam seni üzer bilesin..

sen 25, o 48.
adam elbette ilgilenir seninle, gencecik citirsin. akli selim bir adamsa (ki profesor, yani oyle olmasi gerekir) seninle duygusal yonde zaten ilerlemez, ilerleyemez. en fazla fiziksel cekim yuzunden birkac guzel birliktelik yasarsiniz, ama bi sure sonra oda sikar.

hicbir sekilde dogru olmadigini biliyosun, ama yukarida tarif ettigim gibi bi birliktelik istiyosan cokta oyunlar oynamana gerek yok. git, ilgini soyle, istedigini al ve istedigini ver, olsun bitsin yani.

bende üni döneminde birkaç hocamdan tez konusu teklifi aldım... dersi iyi dinlerim hocaya bakarım o da bana bakardı ... istekleri olurdu odasından alınması gereken ders materyali sadece bana anahtar verirdi... sadece bir cümle ile alanımı anlatabıldım die bana 100 verdi ama hiç bana ilgi duyabılcegını düşünmedim yani işin sırrı sizde üzgünüm ama bence bir hoca bunları biçok öğrencine yapabılır

Ben de karizmatik, gözlerinden zeka fışkıran , entelektuel profesorüme aşık olmak isterdim ama hepsi badem bıyıklıydı burada

Vallahi ben arkadaslara katilmiyorum. Tamam ucuk bir yas farki var ama sen sorun etmem ileride dersen neden olmasin :))
Kalbinin götürdügü yere git.

Bilmem ki eder miyim
Hani o kadar ileriye gidebilecek bir şey olacağını düşünemedim
Ama doğru da diyorsunuz aslında
Benim amcamla yengem arasında 22 yaş var 18 yıldır evliler ve mutlular gayet

Velvette 23 yaş çok fazla annem gel vazgeç bundan,bu adam seni üzer bilesin..

Üzer mi dersin

Bilemiyorum iyi mi kötü niyetli midir de adım atmaya utanırım gibime geliyor, reddederse diye...

Tez konusu teklifinden ziyade ben ne seçersem seçeyim bana danışmanlık yapmak istediğini söyledi.
Evet işte bu yüzden yazdım öğretmenlerin favori öğrencisi olur, onlar derse katılır diye ama ben öyle değildim hiç ilk dönem hatta telefonla falan oynardım çünkü bilgi içerikli bir ders değildi alanımla ilgili, anca bu dönem ilgi göstermeye başladım onun derslerine bizim aramızda öyle bir iletişim olmadı hiç hatta bu ilk defa yanına gidip bir şey konuşmuşluğumdu, başkasına yapmıyor işte dediğim gibi kendisini tez danışmanlığına ikna etmeye çalışan arkadaşım ve vazgeçmesini tavsiye ettiğim arkadaşım var, o yüzden herkes tebrik edip gülmüştü falan oo diyerek ben de daha resmi değil tez işi demiştim
Neyse yani elimdeki deliller zayıf gerçi şu aşamada ama zamanla daha toplarım

Hocanın yaptıkları ve dedikleri o kadar normal şeyler ki bu anlamları nasıl çıkardın çok merak ediyorum. Ben de sınıfta konuşurken kafam çok doluysa öğrencilerimin isimlerini karıştırabiliyorum. Ben de her konuda hepsine yardımcı olmayı öneriyorum. Sokakta görsem gülümsüyorum. Bunlar her insanın yaptığı çok normal şeyler..

Kesin üzer seni bu adam yabancıydı demi..
Bir kere adam 48 yaşında andropoz döneminde belkide..

Ben de karizmatik, gözlerinden zeka fışkıran , entelektuel profesorüme aşık olmak isterdim ama hepsi badem bıyıklıydı burada

Hahahahahah Türkiyedeyken nerdeyse hepsi kadındı benim ya, erkekler de göbekli tonton amcalar falandı
Ne yapmamı tavsiye edersin yengenççim

Başka bir öğrenciyle karıştırmadı, bir profesörün adını söyleyecekken benimkiyle mixledi, öyle birisi yok halbu ki
Ama başkalarına önermiyor
Neyse bilmiyorum dediğim gibi daha sağlam kanıtlar toplamak lazım şimdilik bir hissiyat seviyesinde diyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…