konuyu ilk okuduğumda ben de size bu minvalde bir yorum yapacaktım ama kırmaktan çekindim, eski konuları gündeme getirme olayı pek hoş değil çünkü
ama yaşınız daha gerçekten çok genç
25 yaşındasınız ve başınızdan bir evlilik geçti
hem evliliğiniz hem de sonraki burda bahsettiğiniz ilişkiler de hep yaşınızdan büyük insanlarlaydı
hayata erken atıldınız
bence bu konuda kendinizi biraz dizginlemelisiniz
ve daha yaşınıza yakın insanlarla ilişkiler yaşamalısınız :)
23 yaş çok çok fazla, adam sizin babanız yaşında
benimle annemle aramda daha az yaş farkı var
üzülen siz olursunuz
duygusal boşluktan kaynaklanan bir hoşlantı/beğeniyse hareketlerine anlam yükleyerek gün geçirmenizde bir beis göremiyorum
oyalanmış olursunuz
ama ilişki düşünceniz olursa ben de karşıyım
umarım eski konuları dahil ettiğim için kırılmamışsınızdır
Umarim kirilmamissindir bana sevdigim bi uyesin sinirlendim yine yanlis bi erkege gonlunu kaptirmana.Lütfen öyle olsun çünkü
Bunu kastettiğinizi tahmin ettim ancak ben Freudyen düşünmüyorum bu konularda, babamla ilişkim iyidir
Bence de yaş farkı çok ya diğer her şeyi geçtim, şöyle maksimum 5 falan olsa iyi
Umarim kirilmamissindir bana sevdigim bi uyesin sinirlendim yine yanlis bi erkege gonlunu kaptirmana.
Adam babaniz yasinda
23 yas cok fazla cok. Adam 60 olunca siz ne istedigini bilen saglikli bi kadin olacaksiniz.
Ilerisi hic hic acici degil.
Bu sevdadan vazgecin.
Askin yasi olmaz
23 yaş nedir arkadaşım yaa.
Bak Bihter de Adnan’la olgunluğu için evlendi. Sonra Behlüle kapıldı gitti
Şimdi sana heyecan verir, sonra içi çürümüş bu adam dersin.
Max.10 yaş taş çatlasın 15 olsun. Sizin yaş farkı çok fazla. Ortak bir hayat kuramayacağınızı düşünüyorum.
Herkes yaş farkından girmiş ama ben adamın sana ilgi duyduğunu da düşünmedim nedense. Üstelik senin hislerinden de emin değilim:)
Örneğin terapiye gidilir danışmana aşık olunur. Tedavi bitince söner gider. Veya hastanede yatılır doktordan hoşlanılır. O da geçer. Senin durumunda da yüksek lisans yapılır profesöre aba yakılır. Bekle o da geçer :)
Fikirlerim bunlar yani üzerine fazla düşünmemek lazım.
İnsanlar saygılı ve kibar yaklaştığı sürece kırılmıyorum eleştirilere
Henüz gönlümü kaptırmadım o kadar ya, ama hoşuma gidiyor mu ilgisi gidiyor...
İleriye dönük düşünürsek evet değil...
Ciddi mi söylediniz yoksa ironik miydi anlamadım ama
Ben max 5 diyenlerdenim
Aynen böyle olsun da daha kabul edilebilir uygun denizlere yelken açayım
Selam kk ahalisi...
Başlıktan da belli olduğu üzere danışman hocama ilgi duyuyorum yurtdışında yüksek lisanstayım öyle yaşım küçük de değil artık.
Ama nasıl oldu anlamadım. Bölümdeki kızlar bu prof u beğenirlerdi genelde ben yok ya yaşı büyük falan derdim. (23 yaş büyük) (Gerçi saçında tek bir beyaz yok ve fit biri)
Şu anlık elimde somut deliller yok daha fazla delil toplamam lazım (birisinin ilgisini hissederiz ya öyle bir şey) ama ben derste falan bana baktığını hissediyorum, istemsiz mesela ne zaman bakacak olsa sınıfa ilk bana bakıyor.
Geçen derste ben içimden derin düşünceler geçiriyordum kendisiyle ilgili, durdu
"Benim dediklerimi takip edebildi mi herkes" gibi bir şey dedi bana bakarak alelacele kafa salladım artık utandım belki anladı mı noldu
Mesela başka bir profesörün adını söyleyecekken sınıfta, benim adımla karıştırıp söyledi yanlışlıkla
Ya da bir erkek arkadaşımla konuşuyordum tam kapıdan girecekken durdu kapıda ve uzun uzun bakıştık
Bir de benim çalışmak istediğim konuyu çalışan bir araştırmacı/prof yok okuduğum üniversitede.
Ben de artık proflarla tek tek konuşmaya başlamıştım birkaç hafta önce, nasıl staj ayarlanır, tez konusunu nasıl seçmek gerekir gibi bazı prosedürlerin nasıl ilerlediğini öğrenmek için
Bu hocaya da sordum işte stajı ve tez konusu nasıl seçilmeli falan diye
Sonra
-Hmm, yani tüm mesele bizim tez konumuza danışmanlık yapmaya ikna etmek birisini, dedim
-Ben hangi konuda çalışmak istersen iste o konuda sana danışmanlık yaparım dedi hemen atılıp
Ben şaşırdım ve çok sevindim (Çünkü bizim aramızda öyle beni seçmesini gerektirecek bir prof-öğrenci ilişkisi yoktu hani bazı hocaların favorileri olur onları seçerler ya ben ilk dönem adama bakmazdım dersine katılmazdım bile)
Çünkü tüm diğer hocalarım kendi konuları dışına çıkmıyorlar
Ve benim çalışmak istediğim alanda çalışan birisi değil
Galiba bu noktada ona ilgi duymaya başladım bana destek olduğunda
Hani ben benim danışmanım olması ihtimalinden bile bahsetmedim, o teklif etti
Çünkü sonradan başka bir arkadaşım bu hocayı ikna etmeye çalıştığını söyledi tez konusu için
Bir diğer arkadaşıma da tez konusundan vazgeçmesini söylemiş mesela
Benim hiç uğraşmam gerekmedi direkt kendisi teklif etti...
Bilmiyorum oluru var mı
Varsa ne yapmam lazım, nasıl davranmalıyım ilgisini pekiştirmek için ve belli etmek için çünkü 11 Nisanda derslerimiz onunla bitiyor
Bir daha nerede görebilirim bilmiyorum ki
Ben elimden geldiğince onun alanına ilgi göstermeye çalışıyorum, gidip soru soruyorum falan (Belli oluyor mudur acaba ilgi duyduğum) o da bazen çok şapşal hareketler yapıp güldürüyor beni falan
Sesini duyduğum, onu gördüğüm gün gün daha bir aydınlık oluyor sanki, mutlu oluyorum
Mesela pazartesi günü dersimiz yoktu, içimden geçirdim keşke bir yerde karşılaşsak diye
Tam köşeyi döndüm o da döndü, tam köşede karşılaştık
İç ısıtan bir gülümsemesi var, saçları da kıvır kıvır tam okşamalık ayh
Ayrıca çok zeki, bilgili ve kibar olmasına da hayran kaldım
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Vallahi ben arkadaslara katilmiyorum. Tamam ucuk bir yas farki var ama sen sorun etmem ileride dersen neden olmasin :))
Kalbinin götürdügü yere git.
Velvette 23 yaş çok fazla annem gel vazgeç bundan,bu adam seni üzer bilesin..
sen 25, o 48.
adam elbette ilgilenir seninle, gencecik citirsin. akli selim bir adamsa (ki profesor, yani oyle olmasi gerekir) seninle duygusal yonde zaten ilerlemez, ilerleyemez. en fazla fiziksel cekim yuzunden birkac guzel birliktelik yasarsiniz, ama bi sure sonra oda sikar.
hicbir sekilde dogru olmadigini biliyosun, ama yukarida tarif ettigim gibi bi birliktelik istiyosan cokta oyunlar oynamana gerek yok. git, ilgini soyle, istedigini al ve istedigini ver, olsun bitsin yani.
bende üni döneminde birkaç hocamdan tez konusu teklifi aldım... dersi iyi dinlerim hocaya bakarım o da bana bakardı ... istekleri olurdu odasından alınması gereken ders materyali sadece bana anahtar verirdi... sadece bir cümle ile alanımı anlatabıldım die bana 100 verdi ama hiç bana ilgi duyabılcegını düşünmedim yani işin sırrı sizde üzgünüm ama bence bir hoca bunları biçok öğrencine yapabılır
Bilmem ki eder miyim
Hani o kadar ileriye gidebilecek bir şey olacağını düşünemedim
Ama doğru da diyorsunuz aslında
Benim amcamla yengem arasında 22 yaş var 18 yıldır evliler ve mutlular gayet
Üzer mi dersin
Tez konusu teklifinden ziyade ben ne seçersem seçeyim bana danışmanlık yapmak istediğini söyledi.
Evet işte bu yüzden yazdım öğretmenlerin favori öğrencisi olur, onlar derse katılır diye ama ben öyle değildim hiç ilk dönem hatta telefonla falan oynardım çünkü bilgi içerikli bir ders değildi alanımla ilgili, anca bu dönem ilgi göstermeye başladım onun derslerine bizim aramızda öyle bir iletişim olmadı hiç hatta bu ilk defa yanına gidip bir şey konuşmuşluğumdu, başkasına yapmıyor işte dediğim gibi kendisini tez danışmanlığına ikna etmeye çalışan arkadaşım ve vazgeçmesini tavsiye ettiğim arkadaşım var, o yüzden herkes tebrik edip gülmüştü falan oo diyerek ben de daha resmi değil tez işi demiştim
Neyse yani elimdeki deliller zayıf gerçi şu aşamada ama zamanla daha toplarım
Ben de karizmatik, gözlerinden zeka fışkıran , entelektuel profesorüme aşık olmak isterdim ama hepsi badem bıyıklıydı burada
Hocanın yaptıkları ve dedikleri o kadar normal şeyler ki bu anlamları nasıl çıkardın çok merak ediyorum. Ben de sınıfta konuşurken kafam çok doluysa öğrencilerimin isimlerini karıştırabiliyorum. Ben de her konuda hepsine yardımcı olmayı öneriyorum. Sokakta görsem gülümsüyorum. Bunlar her insanın yaptığı çok normal şeyler..
Kesin üzer seni bu adam yabancıydı demi..
Bir kere adam 48 yaşında andropoz döneminde belkide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?