Danışman hocaya abayı yakmak, oluru var mı dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sen icinden geceni dinle,mantiginida bu konuda dengele. Olurlarini olmazlarini :) okurken bir ask hikayesi gibi okudum :)) ama ilk önce onun duygularindan emin ol.

Yurtdışında y.lisans yapıyorsanız, O zaman hocanız Türk değil :) Bizim düzende ilerlemiyor sanırım orda ilişkiler.. Yurt dışında ilişkiler daha kolay ilerleyebilir.. Bu ne kadar sağlıklı bi ilişki olur Devamı olur mu bilemem.. İthal damat olaylarına girmeyecekseniz; Peşini kovalayın derim.. Bu ilişki sizin için farklı bi tecrübe olur..

Sen icinden geceni dinle,mantiginida bu konuda dengele. Olurlarini olmazlarini :) okurken bir ask hikayesi gibi okudum :)) ama ilk önce onun duygularindan emin ol.

Teşekkür ederim şu konuda umutsuz konuşmayan tek kişisiniz
Aşk hikayesine döner mi bilmiyorum ama şu an ilgi gibi duruyor
İçimden geçen bana ilgi duyduğu açıkçası öyle hissediyorum
Kafamda kuruyorum desem, kuracaksam ilk dönem de kurardım ama yüzüne bile bakmadığım biriydi
Nasıl emin olabilirim ki?
Ya işte Nisanda derslerimiz bitiyor onunla bir daha nasıl görürüm bilmiyorum ki ya da görebilir miyim
Bir şekilde iletişimde kalsak olur belki ama
Her hafta da bahane bulamam mail atmaya
Ne yapsam acaba?

Değil, buralı da değil hatta. O yüzden yalnız takılıyor hep, kutlama gecesinde kendi kendine dans etti veya da sokakta gördüğümde elleri ceplerinde başı eğik falan yürüyor
Şu aşamada ilişki olayından bile emin değilim ama ben istiyorum ki iletişimde kalalım ama onu nasıl yapacağım?
Çünkü adama bir bahane bulur iki bahane bulur mail atarım ama sonrası nasıl olacak yapışkan görünürüm
Hani karşı taraftan bir şey gelirse çok iyi ama o da çekinebilir
Ben danışmanlık fikrini biraz da o yüzden attı gibi hissediyorum
Seneye kadar göremem yani çünkü tez falan onlar hep seneye yapılacak şeyler
İşte elimden geldiğince konuşmaya çalışıyorum, soru soruyorum, ilgi gösteriyorum ne bileyim kendime bakıyorum falan giderken dersine
Daha ne yapabilirim bilemedim ki

Ne olacaksa olsun vanilav. Sal gitsin kendini. Ayrıca adam bakimli ve fitse zaten 10 yaş genç gösterir. Sıkma kendini.

Kesin üzer seni bu adam yabancıydı demi..
Bir kere adam 48 yaşında andropoz döneminde belkide..

'Var erkegin Gart ina otur gonul tahtina'diye bir soz vardi aklima geldi:)
Baska erkek mi kalmadi kiz 23 yas cok adam 50 ye merdiven dayamis.Sonra cok uzulebilirsiniz

Ne olacaksa olsun vanilav. Sal gitsin kendini. Ayrıca adam bakimli ve fitse zaten 10 yaş genç gösterir. Sıkma kendini.

Valla görseniz demezsiniz o yaşta adam
Bir tane mi beyaz saçı olmaz insanın (bende bile var yani )
Benden fit, böyle eğlenceli sıcakkanlı birisi
Nasıl iletişimde kalabilirim ki?
Yani dediğim gibi yakın durmaya çalışıyorum ama dersler bitince nasıl göreceğim bilmiyorum
Gerçi akışına bırakmak lazım herhalde ki bir şeyler olur onun tarafından da varsa bir şey

'Var erkegin Gart ina otur gonul tahtina'diye bir soz vardi aklima geldi:)
Baska erkek mi kalmadi kiz 23 yas cok adam 50 ye merdiven dayamis.Sonra cok uzulebilirsiniz

Hayatımdaki en mantıklı ilgi değil açıkçası onu kabul ediyorum...

Ben asktan yanayim. Her ne kadar aska düsen yansada. Eger o sizi görmek isterse mutlaka bi yolunu bulacaktir ama sizden isık görmesi lazim bunun icin. Eger o belli ediyorsa sizde edin derim ben. Dürüstlukten yanayim. Okul bitince duygularinizi ve ona karsi ilginiz oldugunu söyleyin derim. Ayy cok romantik

Doğru diyorsun
O zaman ben her zamanki gibi sıcak, yakın davranayım bakalım cesaret verici bir hamle gelecek mi, eğer gelirse o zaman ben de daha rahat olurum
Gerçi ben bu tez teklifinden sonra biraz yüz buldum gibi de hep bir bahane bulup soru soruyorum, bu sefer de bir grafiği okuyamadım yardımcı olur musunuz diye bahane buldum başka neler yaratacağım bakalım
Vosvoscum okulun bitmesine 1.5 yıl var daha

Boşanmış çünkü uzun zaman önce
En mantıklısı o da işte
Belki dersler bitince biraz söner ilgim diye düşünüyorum

Neden boşandiğini hiç merak ettinmi?

Kendinden 23 yaş kücük kizlara, eğtim için gelen kizlara, yan gözü ile bakmasi o adamin karakteri için birsey demiyor mu sence? Sadakat? Ahlaki değerler?

Bu tür adamlar bir dönem ayşe, diğer dönem fatmaya ilgi duyar. Egosu yüksek. Ve kizlarda genç, aslinda gözü açilmamiş fakat kendilerini çok göz açik ve onu güçlü, bilgili ve masculen gördüklerinden, böyle şeyler ortaya çikar.

Hic bulaşma derim ben.

Zaten biraz iletişiminiz var sanırım bakışlarımız denk geliyor dediğine gore. Ben olsam napardim. Kendisı ile ilgili soru sorardım. Güncel gelişmelerı yaz buraya merak ederim ben.

Ediyorum ama şu aşamada beni ilgilendirmez ve sormaya da hakkım yok böyle bir şeyi çünkü adamla bir ilişki düşünmüyorum
Sadece iletişimde kalmak istiyorum ki devamı gelebilecek bir şeyse bir şansımız olsun
Aklından ne geçiyordur bilmiyorum
İçten midir iyi mi kötü mü düşünür bilemiyorum
Çünkü tanımıyorum pek kendisini zaten

Bana gore insanlari bir bosanmayla suclamak cok sacma. Kesin kendinden kucuk kizlara bakmistir gibi v.s.
Hepimiz cok düzgün iletisim kurup mu evleniyoruz. Geneli sosyal medya veya numaralasmayla olan bisuru evlilik gördüm. Ayrica o hocasi yani disariya göre daha güvenilir bana göre. Disarida sacma sapan barda kafede tanistigi adamla evlenecegi yerine, ilaa evlenmek zorunda degil. Tanisin karar versin

1.5 yil var ama yaz tatilide var :)) askta hersey mubahtır derler. Kendin mantiginla kalbinin orta yolunu bul. Yazginda varsa sen sadece vesile olacaksin bu ise.

Zaten biraz iletişiminiz var sanırım bakışlarımız denk geliyor dediğine gore. Ben olsam napardim. Kendisı ile ilgili soru sorardım. Güncel gelişmelerı yaz buraya merak ederim ben.

Aynen biraz geliştiği kadar gelişti artık sınıf ortamında ne kadar olursa
Ben hep soruyorum zaten espri yapmaya çalışıyorum, bir konuda fikirlerini soruyorum, nasıl bu alana girmiş falan onları bile sordum ilgi gösteriyorum yani işine ve kendisine
Mesela geçen dönem ilk dersine gittiğimizde bizden resimli tanıtım yapan mail atmamızı söyledi isimlerimizle bir
Bu dönem de dedi belki unutmuş olabilirim tekrar yollayın, katılmayanlar da zaten yollasın
Ben de aynı mesajı gönderdim
Şey yazmış
Teşekkürler Vanillav ama seni hatırlıyorum yazıp gülücük koymuş sonuna...

Yazacağım zaten etiketlerim :)

Katılıyorum, boşanmış diyerek hemen kötülememiz doğru olmaz.
Çok iyi biridir demiyorum, belki gerçekten iyi niyetli bir insan değildir bunu bilemeyiz şu aşamada ama keskin yargılarda bulunamayız tanımadan.

1.5 yil var ama yaz tatilide var :)) askta hersey mubahtır derler. Kendin mantiginla kalbinin orta yolunu bul. Yazginda varsa sen sadece vesile olacaksin bu ise.

Fikrim geldi son hafta yem atarım
"Sizi bir daha ne zaman görebilirim bilmiyorum o yüzden bir şey sormam lazım: şu deneyi şöyle kursak" minvalinde bir şey diyebilirim, alt mesaj gitmiş olur, üst mesajda da artık nasıl iletişeceğimizi falan konuşuruz deneyi nasıl kurarız falan :))

Doğru diyorsun, iki insanın beraber olacağı varsa oluyorlar bir şekilde işte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…