Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hayranlik, gecer gecer :)
Sen psikoloji isini dha iyi bilirsin ama bilincaltinda biseyler var gibi kriter olarak degil tabii ama hep yasca senden buyuk insanlarla birlikte olman veya onlara ilgi duyman tesaduf mu?
Bence tamamen hayranlık seninkisi...
Yurtdışında olman sebebiyle duygusal boşlukla kendini kaptırmış gibisin. Onun aklını sevebilirsin ama bu kadar yaş farkı varken kendini çok kaptırma derim.
Vanilimmmm ben duygusal bir bosluk gördümm.
Cok hoslandigini zannetmiyorum...
Yanlis anlamayinda, sizin tez konunuzla alakasi olmayan bir hocanin size nasil bir yarari olacak? Sirf ona ilginiz var diye gidip danışmanım olur musunuz demissiniz. Size tez konunuzda nasil yardimci olacak peki hic dusundunuz mu? Mantığı tatile yollamissiniz resmen. Kalbinizin keyfine gitmeniz mi onemli su radde de, yoksa tezinizi en iyi sekilde bitirmeniz mi? Ona danismanim olun demekle buyuk hata etmissiniz. Bu yanlisinizdan dönseniz iyi olur. Ben bunun sıkıntısını 2 yil cektim sonra şükür kendi alanimda bir danismanin yardimiyla tezimi tamamladim.
Kafaniz bulutlarda anlayabiliyorum ama 25 yasinda bir kadinsiniz, bi silkelenip kendinize gelin, bu anlik duygularin mantiginizin onune gecmesine izin vermeyin.
Beğeni seninki. .
Yaş farkı beni de korkuttu . .
Daha mantıklı olur, ilgiden...
Kaç yaşındasın ?
Denenmekten bir şey çıkmaz diyeceğim ama arada sorun olursa eğitim hayatın da kötü yönde etkilenir gibime geldi.
25
İlk nötr yorum yapan kişisiniz konuya
Danışmanım olursa ve aramızda böyle bir şey olursa evet etkilenebilir
Daha seneye, teze zaman var gerçi o zamana daha netleşir diye düşünüyorum benim de düşüncelerim
2014te 24 yaşında olduğunuzu yazmışsınız. Şimdi nasıl 25 oluyorsunuz? Ki daha önce sizden çok büyük biriyle evlenip ayrılmışsınız. Konularınıza baktım da biraz. Bence daha mantıklı davranmanız gerekiyor. Yoğurdu üfleyerek yiyin derim.
Beğeni , hoşlantı gibi geldi bana
Belli ki Mantıklı birisinBüyük ihtimalle öyledir ya nasıl tutup da aramızda bir şey olsa bile yürüyecek ki yani...
23 yaş adnan- bihter gibi sonuçta ne oluyo yaşıtı birini buluyor yasitin ile takiben en seni onlar daha iyi anlar...
Belli ki Mantıklı birisin
En güzeli beraber yaşlanmak/büyümek, katılıyorum...
Teşekkür ederim :)
İçten içe biliyorum ama belki de herkesin söylediği boşluktan işte böyle içimi sıcak hissettiren, ısıtan bir şey olduğu için sanırım hoşuma gidiyor...
Illa olmaz diyemem. Siz 50 yaşındayken o 70 yaşında olacak muhabbetine de girmem ki evlilikler ya da birliktelikler o kadar sürmüyor zaten. Sonuçta olgun, akıllı , çevresi iyi,hoş biriyle vakit geçirmek iyi olabilir. Neden olmasın. Artık insanlar kendilerine baktiklarinda kolay kolay yaslanmiyorlar.
Elbette
Lisede bende hocamı çok beğenirdim
Enerjik , zeki,aktif ,yakısıklı ve genç
Onlar ancak bize güzel örnek olabilirler
Teşekkür ederim beni anladığınız için![]()
konuyu ilk okuduğumda ben de size bu minvalde bir yorum yapacaktım ama kırmaktan çekindim, eski konuları gündeme getirme olayı pek hoş değil çünküYargılanmak istememiştim o zaman
BDV de malum insanlar konuları bir noktadan tutup etiket yapıştırıveriyorlar
Yoğurdu yemedim daha da düşünüyorum işte nasıl olsa da kendimi çıkarsam bu heyecanın içinden diye
Çünkü ister istemez içim sevindirik oluyor görünce kendisini...