Danışman hocaya abayı yakmak, oluru var mı dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beğeni seninki. .
Yaş farkı beni de korkuttu . .

Bence hayranlik, gecer gecer :)

Lütfen öyle olsun çünkü :27:

Sen psikoloji isini dha iyi bilirsin ama bilincaltinda biseyler var gibi kriter olarak degil tabii ama hep yasca senden buyuk insanlarla birlikte olman veya onlara ilgi duyman tesaduf mu?

Bunu kastettiğinizi tahmin ettim ancak ben Freudyen düşünmüyorum bu konularda, babamla ilişkim iyidir

Bence tamamen hayranlık seninkisi...
Yurtdışında olman sebebiyle duygusal boşlukla kendini kaptırmış gibisin. Onun aklını sevebilirsin ama bu kadar yaş farkı varken kendini çok kaptırma derim.

Bence de yaş farkı çok ya diğer her şeyi geçtim, şöyle maksimum 5 falan olsa iyi

Vanilimmmm ben duygusal bir bosluk gördümm.
Cok hoslandigini zannetmiyorum...

Ay evet yalnızım bu aralar Partem :110:

Yanlis anlamayinda, sizin tez konunuzla alakasi olmayan bir hocanin size nasil bir yarari olacak? Sirf ona ilginiz var diye gidip danışmanım olur musunuz demissiniz. Size tez konunuzda nasil yardimci olacak peki hic dusundunuz mu? Mantığı tatile yollamissiniz resmen. Kalbinizin keyfine gitmeniz mi onemli su radde de, yoksa tezinizi en iyi sekilde bitirmeniz mi? Ona danismanim olun demekle buyuk hata etmissiniz. Bu yanlisinizdan dönseniz iyi olur. Ben bunun sıkıntısını 2 yil cektim sonra şükür kendi alanimda bir danismanin yardimiyla tezimi tamamladim.

Kafaniz bulutlarda anlayabiliyorum ama 25 yasinda bir kadinsiniz, bi silkelenip kendinize gelin, bu anlik duygularin mantiginizin onune gecmesine izin vermeyin.

Yalnız ben demedim tez danışmanım olur musunuz diye
O atladı ve teklif etti ne konu olursa olsun ben yaparım diye.

Denenmekten bir şey çıkmaz diyeceğim ama arada sorun olursa eğitim hayatın da kötü yönde etkilenir gibime geldi.

2014te 24 yaşında olduğunuzu yazmışsınız. Şimdi nasıl 25 oluyorsunuz? Ki daha önce sizden çok büyük biriyle evlenip ayrılmışsınız. Konularınıza baktım da biraz. Bence daha mantıklı davranmanız gerekiyor. Yoğurdu üfleyerek yiyin derim.

Kaç yaşındasın ?

25

Denenmekten bir şey çıkmaz diyeceğim ama arada sorun olursa eğitim hayatın da kötü yönde etkilenir gibime geldi.

İlk nötr yorum yapan kişisiniz konuya :KK48:
Danışmanım olursa ve aramızda böyle bir şey olursa evet etkilenebilir
Daha seneye, teze zaman var gerçi o zamana daha netleşir diye düşünüyorum benim de düşüncelerim

25

İlk nötr yorum yapan kişisiniz konuya :KK48:
Danışmanım olursa ve aramızda böyle bir şey olursa evet etkilenebilir
Daha seneye, teze zaman var gerçi o zamana daha netleşir diye düşünüyorum benim de düşüncelerim

Beğeni , hoşlantı gibi geldi bana

2014te 24 yaşında olduğunuzu yazmışsınız. Şimdi nasıl 25 oluyorsunuz? Ki daha önce sizden çok büyük biriyle evlenip ayrılmışsınız. Konularınıza baktım da biraz. Bence daha mantıklı davranmanız gerekiyor. Yoğurdu üfleyerek yiyin derim.

Yargılanmak istememiştim o zaman
BDV de malum insanlar konuları bir noktadan tutup etiket yapıştırıveriyorlar
Yoğurdu yemedim daha da düşünüyorum işte nasıl olsa da kendimi çıkarsam bu heyecanın içinden diye
Çünkü ister istemez içim sevindirik oluyor görünce kendisini...

23 yaş adnan- bihter gibi sonuçta ne oluyo yaşıtı birini buluyor yasitin ile takiben en seni onlar daha iyi anlar...

23 yaş adnan- bihter gibi sonuçta ne oluyo yaşıtı birini buluyor yasitin ile takiben en seni onlar daha iyi anlar...

En güzeli beraber yaşlanmak/büyümek, katılıyorum...

Belli ki Mantıklı birisin

Teşekkür ederim :)
İçten içe biliyorum ama belki de herkesin söylediği boşluktan işte böyle içimi sıcak hissettiren, ısıtan bir şey olduğu için sanırım hoşuma gidiyor...

Illa olmaz diyemem. Siz 50 yaşındayken o 70 yaşında olacak muhabbetine de girmem ki evlilikler ya da birliktelikler o kadar sürmüyor zaten. Sonuçta olgun, akıllı , çevresi iyi,hoş biriyle vakit geçirmek iyi olabilir. Neden olmasın. Artık insanlar kendilerine baktiklarinda kolay kolay yaslanmiyorlar.

En güzeli beraber yaşlanmak/büyümek, katılıyorum...

Teşekkür ederim :)
İçten içe biliyorum ama belki de herkesin söylediği boşluktan işte böyle içimi sıcak hissettiren, ısıtan bir şey olduğu için sanırım hoşuma gidiyor...

Elbette
Lisede bende hocamı çok beğenirdim
Enerjik , zeki,aktif ,yakısıklı ve genç
Onlar ancak bize güzel örnek olabilirler

Illa olmaz diyemem. Siz 50 yaşındayken o 70 yaşında olacak muhabbetine de girmem ki evlilikler ya da birliktelikler o kadar sürmüyor zaten. Sonuçta olgun, akıllı , çevresi iyi,hoş biriyle vakit geçirmek iyi olabilir. Neden olmasın. Artık insanlar kendilerine baktiklarinda kolay kolay yaslanmiyorlar.

Evet, katılıyorum
Ben daha birliktelik kısmını düşünmeye geçemedim bile sadece hissettiğim şeylerden ve karşıdan aldığım hissiyattan ötürü şaşkınım ve bunları anlamlandırmaya, bir yere oturtmaya çalışıyorum
Nasıl adım atmam gerektiğini düşünüyorum
Yaşlı görünmüyor, 30larında gibi gerçekten.
Yani eski sevgilimin daha çok beyazı ve kırışığı vardı bu adamdan.
Sporla ilgili, fit biri.
Zaten çökmüş olsa ilgimi çekmezdi sanırım.
Hayır, yok yaşı çok derken bir anda böyle ilgi duydum işte.
Ben şu aşamada aktif bir adım atmamak ve sadece gözlemlemek niyetindeyim, zaten bir ilgisi varsa herhalde ki o da bir şey yapar diye düşünüyorum, ne dersiniz?
Ki danışmanlık yapma muhabbetini bu yüzden attı gibi hissettim ortaya, danışmanım olması demek bizim birbirimizi her hafta görebilmemiz gibi bir şey en iyi ihtimalle.

Yargılanmak istememiştim o zaman
BDV de malum insanlar konuları bir noktadan tutup etiket yapıştırıveriyorlar
Yoğurdu yemedim daha da düşünüyorum işte nasıl olsa da kendimi çıkarsam bu heyecanın içinden diye
Çünkü ister istemez içim sevindirik oluyor görünce kendisini...
konuyu ilk okuduğumda ben de size bu minvalde bir yorum yapacaktım ama kırmaktan çekindim, eski konuları gündeme getirme olayı pek hoş değil çünkü

ama yaşınız daha gerçekten çok genç
25 yaşındasınız ve başınızdan bir evlilik geçti
hem evliliğiniz hem de sonraki burda bahsettiğiniz ilişkiler de hep yaşınızdan büyük insanlarlaydı
hayata erken atıldınız
bence bu konuda kendinizi biraz dizginlemelisiniz
ve daha yaşınıza yakın insanlarla ilişkiler yaşamalısınız :)

23 yaş çok çok fazla, adam sizin babanız yaşında
benim annemle aramda daha az yaş farkı var

üzülen siz olursunuz

duygusal boşluktan kaynaklanan bir hoşlantı/beğeniyse hareketlerine anlam yükleyerek gün geçirmenizde bir beis göremiyorum
oyalanmış olursunuz, bir nevi eğlence
ama ilişki düşünceniz olursa ben de karşıyım

umarım eski konuları dahil ettiğim için kırılmamışsınızdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X