- Konu Sahibi nightmarenights
okulumuzda dans kursu var ve sevgilim okulun ilk gününden beri gidelim diyo ama ben istemedğimi soyledim biraz tartıştık falan sonra tamam ne zaman istersen o zaman gidelim dedi. bu konu kapandı sandım. lakin bugün dansa ne zaman gidiyoruz dedi, bende gitmek istemiyorum dedim , ben istiyorum dye isteyemez misin ben senin her istediğini yapıyorum dedi, evet ama benim zaten istediklerim senn yapabilecegin şeyler ve sana birşey kaybettirmiyo ikimizde kazanıyoruz dedim , dans kursuna gitmenin bi erkkle dans etmenin beni rahatsız edecegini karekterime uygun olmadıgını soyledim. vs vs tartışma bu şekilde uzadı. tamam madem istemiyorsun o zaman ben tek başıma yazılırım dedi. tek başına nasıl öğgreneceksin partnere gerek yok mu dedim , benim gibi tek gelen birisini eş olarak verrler dedi. ha ben yokken o zaman başka bi kızla dans edeceksin dedim , evet ben oraya dans ögrenmek için gidiyorum dedi. başka bi kıza dokunmayı onunla dans etmeyi kabul ediyosun bu kadar onemli mi bu dans dedim evet önemli dedi. o an zaten çok kötü oldum bu olayların özet hali. ben asla başka bi erkeğe sen yokken dokunmayı kabul etmezdim bunu kendime yediremem dedim . yani haftasonu gidecekmisin o kursa dedim evet gitcem dedi. halbuki ben ona bu hafta gelcem dicektim bu konuşmalar aralıklı oldu o biyere gitmişti o sırada düşünüp tamam gelcem bu hafta dicektim ama başka kızları kabul etmesini duyduktan sonra benim için hiç bi önemi kalmadı onemli olan sonuçta dansmış benim varlığım veya yoklugum onun için farketmiyo. bunu dile getirdim . başka kızlara dokununca nolcak ben dans ögrenmeye gidiyorum , sen gelirsen bambaşka olur tabiki dedi. ama bilmiyorum o başkalarını kabul ettikten sonrasında film benm için koptu ben gitmezsem gitmeyecegini düşünmüştüm ,beraber oldugumuz iiçin dansı istiyo sanmıştım ama o dans ögrenmek istiyomuş ! gözlerim doldu karşısında aglamamak için çok direndim . olaylar burdan belki basit gözükebilir ama bu tartışma tüm gün yaşandı ve giderken kulagıma herşey için teşekkür ederim dedi ve gitti... cumartesi o kursa gidip başkalarıyla dans ederse ayrılmayı düşünüyorum ama bilmiyorum şu an tamamen inat ve gurur içindeyim... bensiz gitmeyi kabul etmemiş olsaydı gidecektim ama artık gidemem sen kabul ettikten sonra dedimm.. berbat bi gündü diyebilirim. siz ne düşüniyorsunuz? bu benim ilk konum oldu açtıgım ilk konuya bak yaa ...konuyu açıp açmama konusunda çok kararsız kaldım ama umarım açtıgıma değer