• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dansçı kızlar...

Eve gideceğinden değil tabi ama bir yerde yalnız erkek yada kadın görsünler nasıl başlarına üşüştüklerini durumu suistimal ettiklerini biliyoruz rahatsız edici geldi bana o sebeple senin düşüncede saygım sonsuz tabi merak sadece:super:

Yalnız bir erkeğin başına usustuklerini görmedim valla hiç. Benim bey yakışıklı değilse demek ;)

Bikinili kızların şovunu rahat izlemen için "seni bu akşam erken bırakıyorum"
Deyin
Birkaç gün trip atın ama yanınıza gelince küsün malum hemen ama biz o dönemde küstük ondan azıttım deyip ileri gitmesin
Bir de bana göre sana söylememesi anormal
Bikinili kızların şovu anormal değil pahalı tatil yörelerinde neredeyse heryer de ayrı show ları var bunu abartmayın ama size söylememesi ayıp

Böyle bir mekandayım dese kızmam. Ama kahve içiyorum deyip böyle bir mekana gitmek ayrılma sebebi resmen beni salak yerine koymuş oluyor çünkü. Ama tabi karar senin
Aynen, kocami düşündüm bir an ,hayatım arkadaşla bi çay içiçez dese arkadaşi masanın üstüne çıkmış cilginca dans eden bikinili kızların videosunu atsa.. zaten normal bişi olsa video atmaz, folklor gösterisi ciksa atar mi atmaz:)

Belki dediği gibi kahve içmeye gittiler sonrada bu mekana?Gece kulüplerinde dansçı kızların olması çok normal.Gitme nedeninin sadece onları izlemek olmadığıni düşünüyorum. Sizden gizlemesi de herhalde kiskanacaginizi düşündüğü içindir.
Açıkçası benim umrumda bile olmazdi..çok abartıyorsunuz.

Şu konuya o kadar cok sey yazmak isterim ki. Zamaninda aynisini yasamis hatta kurdugumu dusunup ustune birde hasta konumuna sokulmaya calisilmistim altindan kalktim evelallah :D yazik uzuluyorum şu durumdaki erkeklere

Kişiden kişiye değişir ama ben kaldıramam böyle bir şeyi. Dans eden çıplak bir erkeği izlemek de bana etik gelmiyor, ve ilişkide karşımdaki kişiden böyle konularda aynı hassasiyet beklerim, bir kadını dansçı olarak izleyip zevk alıyorsa bundan, onu yolma gereği bile duymam. Direkt şut.

bn kesnlikle cıngar çıkarırdım :sopa: hç gelemem öyle şeylere. hatta öyle bi mekanın önünden bilee geçemez. baktı öyle bi yer girmeyecekti. erkek sonuçta nereye girp çıktğnı bilmeli.

ayrıca ailece gttğne emin misn? tipik erkek yalanı gbi geldi bna.
sende bu konuda tepkini koy ciddi düşünyosan.. ailenle gttin ailenle eğlenebileceğn yerler seç kendine de. ewlenince çok başın ağrır .

Konu danscidan ziyade benim icin cay icmeye gidecegiz deyip sonra oturduk diye mesaj atip ardindan dans videosunun gelmesi...

Bikiniliden ciplagina sahilde zaten goruyordur. Gunduz de animasyon gosterisi yapan yerler var.

Sorun benim icin tamamen yalani olurdu.

video'nun altına iyi eğlenceler, selamlar ...yaz. Senin yerine erkek arkadaşın düşünür ne diyeceğini
Konu sahibi kesinlikle en güzel taktık bu. Hem kendini erkek arkadaşının gözünde kıskanç, aciz konuma sokmazsın hem de iğneli bir şekilde tepkini vermiş olursun. Zaten sevgilin mesajı illaki görecek. Vereceği tepkiye göre şekillenir senin yüzüne tepkin de.

kızlar merhaba,
açıkcası ne tepki verceğimi bilemediğim için size sormak istedim. erkek arkadaşım ailesiyle şu an tatilde ve bugün çok yakın bir arkadaşı da ailesiyle tatil yaptığı yere geldi. beraber buluşuğ bi yerlere gideceklerdi. bende tamam dedim eğlensinler diye.
daha sonra çay-kahve falan içeriz yada bira içeriz bi yerde dedi. bende tamam dedim. Daha demin mesaj attım ''oturdunuz mu bir yere'' dedim. o da evet aşkım oturduk dedi. bende öyle olunca rahatladım.
sonraa sosyal medyaya bi girdim bu yakın arkadaşı bi video paylaşmış, bi gece kulubunde danscı kızlar masanın üstünde bikinilerle şov yapıyorlar onu çekmiş e erkek arkadaşım videoda gözükmnese de yanında. şimdi ben nasl bir tepki vermeliyim bilmiyorum?

Öff azıcık güvenin birbirinize. Zaten tatil yerinde iki sap gidip kahve dünyasında kahve içip yanında pasta yiyecek değildi. Cluba gideceği belli. Oraya giden adamlar icinde de en zararsızi Show yapan kızları izlemek bence. Burada kızılcak bir şey yok.
Ben senin yerinde olsam o videoyu like ederdim.

Yalnız bir erkeğin başına usustuklerini görmedim valla hiç. Benim bey yakışıklı değilse demek :KK66:

Evet o Rusya da oluyor bir tek. Biz Rusya ya gitmiştik eşimle. O zamanlar sevgilim. Neyse bir cluba gittik yanında dans ediyorum. Kızın biri geldi benimkinin önünde dans etmeye başladı. Anam üstümde diz ustunden biraz kisa bir elbise var. Ama o mini elbiseyi ben istanbul da fazla acik diye giymiyorum dusunun. Ama o rus kadınların giydiği yanında benim elbisem rahibe elbisesi gibi düşünün. Kızın vücut taş tabi. Bacaklar sutün. Elbisesi sadece poposunu kapatıyor. Esimin karsisinda boyle egiliyor kalkiyor dans ediyor manyak. Kız da gayet farkında benimle beraber olduğunun. Danscı falan değil. Halktan bir kız. O zaman kız ile benimkinin önüne geçip engel olmuştum. Tabi eşimde bir havaya girmişti anlatamam. Onun dışında şimdiye kadar clublarda barlarda tanışmaya çalışan olmadı. Ama zaten tanıdığı hatunlardan korkacaksin. Onlardan yazanlar olmuştu.

Şimdi Cluba gitti diye kızarsan Cluba gitmekten vaz geçmez ama bir dahakine yanındaki arkadaşına videoyu face e yükleme demeyi akıl eder. Onun yerine zaten zararsız olan bu eğlencesini destekle bence

Bana göre bu işler ortama ve zihniyete göre değişir. Sadece o güne has gösteridir başka değişik yöresel gösteri tarzlar olur. Aileye uygun olur bir şey fark etmez. Ama dediğiniz yer erotik dansların yapıldığı uygunsuz görüntülerin sergilendiği tarz yerlerden mi? O zaman iş değişir. Çünkü zihniyetleri de değişiyor erkeklerin. Ne için gittikleri de belli sohbet etmeye değil. Bazıları için baksın onlarla mı birlikte oluyor deseler de fark etmez benim için. Parası bolsa özel olarak ilgilenirler parası yoksa salyasını akıtarak bakar erkekler. Başka sitelerde ballandıra ballandıra anlatıyorlar şu gece klübünde şöyle nefes kesici böyle nefes kesici. Param olsa bir kucak dans yaptırsam diye diye köpekler. En ön seyircileri evli ve zengin erkek itler oluyormuş genellikle de. Konu sahibi zihniyete ve ortama bakın siz en iyisi.

Konu nerde/ne halde olduğundan çok gizli iş yapması olurdu bana göre.
En sevmediğim şey!

Bilemiyorum ben çıngar çıkarırdım orası kesin.

Back
X