• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dansçı kızlar...

Ne varki bunda diyenleri sanirim bu hayatta hic anlayamiycam esiniz sevgiliniz agzinin suyu aka aka bikinili kadinlarin seksi sovlarini izleyip keyfe gelcek.hicmi gururunuz kirilmiycak hicmi kiskanmiycaksiniz.kendine guvenle bunun ilgisi ne onuda anlamis degilim.konu sahibi ayni sekil erkeklerin oldugu bi videoyu bulup facebookta arkadasina paylastirsa etiket yaptirsa acaba sevgilisi ona nasil doncek tepki olarak.ne var canim bunda dicekmi.niye bu kadar basitlesti hersey normal karsilancak kadar anlamis degilim.

kızlar merhaba,
açıkcası ne tepki verceğimi bilemediğim için size sormak istedim. erkek arkadaşım ailesiyle şu an tatilde ve bugün çok yakın bir arkadaşı da ailesiyle tatil yaptığı yere geldi. beraber buluşuğ bi yerlere gideceklerdi. bende tamam dedim eğlensinler diye.
daha sonra çay-kahve falan içeriz yada bira içeriz bi yerde dedi. bende tamam dedim. Daha demin mesaj attım ''oturdunuz mu bir yere'' dedim. o da evet aşkım oturduk dedi. bende öyle olunca rahatladım.
sonraa sosyal medyaya bi girdim bu yakın arkadaşı bi video paylaşmış, bi gece kulubunde danscı kızlar masanın üstünde bikinilerle şov yapıyorlar onu çekmiş e erkek arkadaşım videoda gözükmnese de yanında. şimdi ben nasl bir tepki vermeliyim bilmiyorum?

Paylaşılan videonun altına iyi eğlenceler yaz erkek arkadaşın sa ordaysa zaten o sana açıklar tabi gerek duyarsa bazı erkekler harika kıvırir bazıları hiç tınlamaz

"Nooldu, siz çay may içiyordunuz, sonra kızların olduğu mekana mı zıpladınız, naptınız?" derim sadece.

Ayrıca her erkek ağzının suyunu akıta akıta bu kızlara bakmıyor ki. Siz nasıl insanlarla birliktesiniz? Ne tür bir erkeği sevgili diye yanınızda gezdiriyorsunuz, eğer dansçı kızlara bakıp keyfe geliyorsa. İki bikinili kadın görünce içi gidiyorsa zaten sizin takıldığınız kişi problemlidir.

Nasıl bir abazayla takılıyorsun diye sorarlar adama.

Son düzenleme:
Her erkek akitmiyor diye bisey yok bence.erkeklerin fitratinda bu var zaten nefisleri uyaniyor.bende tik olmaz diyen erkek varsa durup dusunmek lazim bence.nerdeyse ciplak dencek kadar iki bez parcasiyla karsisinda kadinlar dans etcek ve erkek halk oyunlari izler gibi izlicek olemi hic inandirici degil. sizin dediginiz tipte erkekler zaten bole ortamda bulunmamayi tercih eder.yanindaki arkadasi videoyu cekcek kadar ortamdan haz almis ve nasil bi yerdeyiz diye arkadaslarina hava atmak icin videoyu paylasmis.sevgilisi ole ortam olmadigini bilmeden gitmistir ona lafim yok ama bile bile gittiysede kusura bakmasin tebrik etcek halim yok iyi yapmisin gene git diye.

bazen mekanlarda birden çıkıyor böyle dansçılar hani öyle bir an olabilir. arayıp konuş çok rahatsızsan nerden çıktı bu kızlar de. bir de tatil yerlerinde böyle kızlar çok var hemen her mekanda animasyon adı altında çıkıyorlar.

Hiç denk gelmedim. Hem de masada.....

Arkadaşın kendisi var mı videoda? Belki başka biri çekmiştir.

Gerçekten hayalini dahi kuramayacak derecede kötü bir durum bana göre. İşin içinde hem gizli iş çevirme hem yalan hem saçma sapan ortamlara gitme var ve dürüstlüğün olmadığı yerde sevgi zaten yoktur. Eğer bir erkek yada bir kadın gerçekten seviyorsa sevdiğinin arkasından gizli saklı iş çevirmez üzmez asla yalan dolan şeylerle,heleki senin onu kıskandığını biliyorsa seni asla böyle iğrenç şeylerle üzmez asla ve ne olursa olsun arkadaşı giderse gitsin ben gelmiyorum der olur biter ki arkadaşıda azçok sevgilisi olduğunu yani seni bileceği için saygı gösterir eğer gerçekten sağlam bir arkadaşıysa. Dürüstlük güvenin temelidir,güvende sevginin temelidir. Dürüstlük olmazsa sevgi zaten olamaz yani. Allah korusun ama başıma gelmiş olsa asla kabul etmeyeceğim edemeyeceğim bir durum,çıldırırım ve üzüntüden sinirden kafayı yerim.Kesinlikle sessiz kalmadan ve üstünü kapatmadan sana bu yalanı yanlışı yaşatmasının hesabını sor.Eğer gerçekten seviyorsan, seni üzmesine ve güvenini kırmasına dayanarak haddini bildir.Aynısını ona yaşatsan nasıl olurdu diye empati kurmasını sağla.Belki anlar o zaman:KK20:

Dansçılar için bir şey demem ama bana kahve içeceğiz deyip eğlenmeye gidiyorsa ve benim bundan bu şekilde haberim oluyorsa ilişkimi gözden geçiririm çünkü yalana tahammülüm yok.

erkeklerin bu huylarindan tiksiniyorum. tahammul edecegim birsey degil. ama karakter farki. benimki nasil kiskancsa bana tepki veriyorsa ayni sekilde tepkimi koyarim. ayrilmasam bile hayatini zindan ederim:kızgın::kızgın:su an cok ofkelendim bak bak bak.gideyim de bir agzina s**yimda yapacagi varsa yapmasin:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::21::21::21::21::21::21::21::halay::halay::halay:

kızlar merhaba,
açıkcası ne tepki verceğimi bilemediğim için size sormak istedim. erkek arkadaşım ailesiyle şu an tatilde ve bugün çok yakın bir arkadaşı da ailesiyle tatil yaptığı yere geldi. beraber buluşuğ bi yerlere gideceklerdi. bende tamam dedim eğlensinler diye.
daha sonra çay-kahve falan içeriz yada bira içeriz bi yerde dedi. bende tamam dedim. Daha demin mesaj attım ''oturdunuz mu bir yere'' dedim. o da evet aşkım oturduk dedi. bende öyle olunca rahatladım.
sonraa sosyal medyaya bi girdim bu yakın arkadaşı bi video paylaşmış, bi gece kulubunde danscı kızlar masanın üstünde bikinilerle şov yapıyorlar onu çekmiş e erkek arkadaşım videoda gözükmnese de yanında. şimdi ben nasl bir tepki vermeliyim bilmiyorum?

bence hiç kıskanma ben eşimle beraber gidiyorum izlemeye valla. öyle ya da böyle sonuçta tatile gitmiş hacca değil yani. denize girmiyor mu ? dansçı kızlarla birebir muhattap olamaz merak etme

önce orada olup olmadığını sor bi emin ol. belki ayrılmışlardır arkadaşı başkalarıyla gitmiştir vs. sen önce bir emin ol orada mı diye.direk kızmaya başlarsan inkar edebilir beni gördünmü de diye. eğer orada olduğunu söylerse ben de tatile gidince o zaman görüşürüz de. artık ne anlarsa :D

Yuh buraya konu açacak kadar sakin kalamazdım.
Hem yalancı hem midesiz

Vay canina, ben simdi Amerikali adama daha fena tutuldum, adam gittigi sevdigim muzisyenin konserinde benim icin sarki soyledi ve akustik bir parcanin videosunu yolladi. Aradaki farka bakar misiniz.

Back
X