Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede güzel fikir bekarım ama evlenince düşünebilirim bende hala lise kıyafetimi saklarım malum her erkekte olur ya liseli kız fantazisi:teytey:
bencede güzel fikir bekarım ama evlenince düşünebilirim bende hala lise kıyafetimi saklarım malum her erkekte olur ya liseli kız fantazisi:teytey:
İyi güzel, alalım dansöz kıyafetini..
Koyarız çeyizimize..
Ama kim oynayacak..Oynamayı bilmiyorumkikaydirigubbakcemile2.
Şimdi diyeceksinizki içinden gelir o diye..Gelmiyo, görseydiniz anlardınız,zaten insan içinde hiç oynamadım, oynamamalıyımda:tomato:
Çok özeniyorum şu kıvırtanlara, hadi diyelim kalçayı oynattık, elleri napacağız bu sırada..
Benim bu işi öğrenmem lazım..
Yoksa aynen giyerdim dansöz kıyafetini çıkardım masanın üstüne.sositososito.Hatta oldu olacak adamı sandalyeye oturtup elini ayağını bağlayabilirim:dance:..(Tabi bunun için dansöz kıyafetine gerek yoktur diye düşünüyorum:jeyyar:)
kızlar bende evlenınce yapcam ...
şimdiden çeyizime alırım koyarım...
ohhhhhhh atarım göbecıklerımı ..
dugunlerde falan benı kaldırırlar zaten.
söylemesi ayıp guzel oynarım..
e bide üzerimde ışıl ışıl bir kostüm oldumu oooooo koca benı oyle görünce benim yerime o atar vala göbekleri..
birde şöyle seksi birkaçtane hareket tamamdır iş..
tabi ben nasıl hakkını veriyorsam oda vermeli memnun etmemli beni ve birde para sıkıştırmalı degılmı yane..