Dansöz kıyafeti kullanan varmı?

haftasonu kapalı çarşıda görmüştüm..
renk renk.. çok da güzellerdi..
turistler kapış kapış alıyordu..
nerede giyeceklerini bilemiyorum,belki sizin gibi fantaz, kaynaklıdır..
neden olmasın,eşkler keyif alacaksa değişik bir deneyim olur..

bencede güzel fikir bekarım ama evlenince düşünebilirim bende hala lise kıyafetimi saklarım malum her erkekte olur ya liseli kız fantazisi:teytey:

ay süpersin hakkaten ya:) :teytey:
evli değilim ama 2 3 yıl önce niyet etmiştim almaya ;biyerde görünce aklıma gelmişti ..sositososito ama o anda pahalı gelmişti ..
neyse.. bence de çok hoş olur öyle şeyler almak..ama önce kendin için sonra eş için:CüvCüv:kaydirigubbakcemile4

bencede güzel fikir bekarım ama evlenince düşünebilirim bende hala lise kıyafetimi saklarım malum her erkekte olur ya liseli kız fantazisi:teytey:

benm lise kıyafeti de duruyo ama ben öle bişiyi hiç düşünmemeştim sırnaşık şey iyi fikr

İyi güzel, alalım dansöz kıyafetini..
Koyarız çeyizimize..
Ama kim oynayacak..Oynamayı bilmiyorumkikaydirigubbakcemile2.
Şimdi diyeceksinizki içinden gelir o diye..Gelmiyo, görseydiniz anlardınız,zaten insan içinde hiç oynamadım, oynamamalıyımda:tomato:
Çok özeniyorum şu kıvırtanlara, hadi diyelim kalçayı oynattık, elleri napacağız bu sırada..
Benim bu işi öğrenmem lazım..
Yoksa aynen giyerdim dansöz kıyafetini çıkardım masanın üstüne.sositososito.Hatta oldu olacak adamı sandalyeye oturtup elini ayağını bağlayabilirim:dance:..(Tabi bunun için dansöz kıyafetine gerek yoktur diye düşünüyorum:jeyyar:)

İyi güzel, alalım dansöz kıyafetini..
Koyarız çeyizimize..
Ama kim oynayacak..Oynamayı bilmiyorumkikaydirigubbakcemile2.
Şimdi diyeceksinizki içinden gelir o diye..Gelmiyo, görseydiniz anlardınız,zaten insan içinde hiç oynamadım, oynamamalıyımda:tomato:
Çok özeniyorum şu kıvırtanlara, hadi diyelim kalçayı oynattık, elleri napacağız bu sırada..
Benim bu işi öğrenmem lazım..
Yoksa aynen giyerdim dansöz kıyafetini çıkardım masanın üstüne.sositososito.Hatta oldu olacak adamı sandalyeye oturtup elini ayağını bağlayabilirim:dance:..(Tabi bunun için dansöz kıyafetine gerek yoktur diye düşünüyorum:jeyyar:)

canım aynen böle,, eller sabit kalçayı istediğin tarafa:lepi:

vahine2ll9pg0.gif

:roflol:

Hmmmm güzel bir fikirCADIARZU

Ama ben böyle birsey yapsam benimki Hatun kafayi yedi der-tatlicadiarzu-
Karsisinda oynamayi birak bir dügünde bile onun beni gördügü zaman oynamaktan utanirim:utangac:

He buarda aslinda cok güzel oynarim yaniiiiii:1closedeyes::icecream:

benimki fantazi olarak değildi ama hep dansöz kıyafeti alma düşüncesi aklımda vardı.
sanki bana çok yakışır gibi geliyor kendimi öyle görmek istiyorum vallakaydirigubbakcemile2
evde kendi kendime giyer oynarım artık. hihoyyyt

bende yapardım valla sonra benimki bana dalardı:D:D:D:D:D 1 ay sonra dügünüm var ilk gece öylemi cıksam karşısına acaba:D:D:D:D

aslında bu konu üzerine aklımada değişik bişi gelmedi değil bazı bayanların almaya çekinip utandığını okudum çok normal bişi yaşadığınız yerin tutumunada bağlı olabilir ee öyleyse hem almak isteyipte karşılayamayan bayanlar varsa ee hadi kendi kıyafetinizi kendiniz yapın kullanılmayan eski bikinilerinizi alın üzerine pul boncuk taş tül ne varsa süsleyin alın size dansöz kıyafeti hemde ucuza mal edilmiş hihoyyyt:dance:

ben de alacam dansöz kıyafeti :dilcikar:

benim neyim eksikkine :dilcikar:

iyi fikir sengözlerimebaksanab

bana da yakışır hemide :delphin:

takarım bide mezdeke sositososito

ya habibi yalla yallah yallah sositososito

Evet cok hos bir fikir...evlenince esime göbecikler atarim...hem iliskiye renk katar...kaydirigubbakcemile3

Bu dansöz takimlari ne kadarki acaba?? Cok pahalliysa eger almam...esim alsin...kaydirigubbakcemile2

valla bende bayiliyorum evlenmeden öncede hep bu fikri uygulayacam derdim ama hala uygulayamadim :roflol:

ben cocukken hep buyuyunce dansöz olmak ısterdım :)) naniknanik
yok olmadım tabiii , ama ılerde kıyafet almayı düşünebılırım su an oynıcagım kımsem yıkk

çok yaratıcı bende yapmak isterdim ama çok utangacım eşime karşı ne yapsamda bunu yensem bilmiyorum benneyaptımki

kızlar bende evlenınce yapcam ...
şimdiden çeyizime alırım koyarım...
ohhhhhhh atarım göbecıklerımı ..
dugunlerde falan benı kaldırırlar zaten.
söylemesi ayıp guzel oynarım..
e bide üzerimde ışıl ışıl bir kostüm oldumu oooooo koca benı oyle görünce benim yerime o atar vala göbekleri..
birde şöyle seksi birkaçtane hareket tamamdır iş..
tabi ben nasıl hakkını veriyorsam oda vermeli memnun etmemli beni ve birde para sıkıştırmalı degılmı yane..

kızlar bende evlenınce yapcam ...
şimdiden çeyizime alırım koyarım...
ohhhhhhh atarım göbecıklerımı ..
dugunlerde falan benı kaldırırlar zaten.
söylemesi ayıp guzel oynarım..
e bide üzerimde ışıl ışıl bir kostüm oldumu oooooo koca benı oyle görünce benim yerime o atar vala göbekleri..
birde şöyle seksi birkaçtane hareket tamamdır iş..
tabi ben nasıl hakkını veriyorsam oda vermeli memnun etmemli beni ve birde para sıkıştırmalı degılmı yane..

gecen bende dusundum egılıyımde para taksın kız ıyı fıkır valla:roflol:

kafayı sıyırdığımı zannetmes mi acep kocem :uhm:
lisedeki eteğimi de atmasaydım :delphin:
ne konusuyorum ki ben yapamam ki utanırım off ya nefret ediyom bu huyumdan suyumdan :1closedeyes:

aslında iyi olurdu para takardı bana :ecrin_bebek:

ya jade diye bir dizi vardi fasta gecen bir diziydi enteresan birseydi.. neyse efenm orda kadinlar kendi aralarinda giyinip oynuyorlardi ama boyle pelerin pece felan da oluyordu.. biraz gizem katmak istiyorsaniz acin muzigi los bir isik tabi onunuzu de gorun yani, sonra iyi bir makyaj goz makyaji ozellikle oynayin guzelce.. pelerini felan onune firlatin boyle masum masum degil de guc bende gbilerinden hukumdar oynayin yani..

aklini alirsiniz demedi demeyin.

Ay hoş bir konu olmuş.
Ama ben pek yaratıcı deilim galiba.Yaşlandık mı ne :DDD

Eskiden ne giydiğime dikkat ederdim,ahh ahh bizden geçmiş :Pp

Back
X