F flower world Nirvana Pro Üye Katılım 12 Ocak 2010 Mesajlar 16.668 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 25.047 Puanlar 1.123 1 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Vignette #261 Khomyuk .!.: Yani ben rahatsız olmam. Neden rahatsız olduğunuzu anlamadım Çocuktan önce yılbaşına çıktığımızda para da yapıştırmıştı bizim gittiğimiz arkadaşlar fotoğrafları da durur Genişletmek için tıkla... korona önce yılbaşı eğlencesinde gittiğimiz mekanda dansöz çıkmıştı , masada dansöze para takmak isteyen erkekler eşlerinden izin alamayınca eşime sen tak parayı dedim , kaç poz foto çekmiştim , ne var bunda o kadın işini yapıyor ,
Khomyuk .!.: Yani ben rahatsız olmam. Neden rahatsız olduğunuzu anlamadım Çocuktan önce yılbaşına çıktığımızda para da yapıştırmıştı bizim gittiğimiz arkadaşlar fotoğrafları da durur Genişletmek için tıkla... korona önce yılbaşı eğlencesinde gittiğimiz mekanda dansöz çıkmıştı , masada dansöze para takmak isteyen erkekler eşlerinden izin alamayınca eşime sen tak parayı dedim , kaç poz foto çekmiştim , ne var bunda o kadın işini yapıyor ,
Siyahhh inci Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 15.237 Emoji Skoru 33.121 Puanlar 528 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Vignette #262 Aman iki göbek atarız fena mı
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 62.485 Emoji Skoru 238.837 Puanlar 1.223 Yaş 54 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Vignette #263 Topik troll üye yüzünden kapatıldı, kişinin tüm mesajları arşivlendi. Not: Resmi kurumlara şikayet edenler için, eğer bir yanıltmaca yoksa bu tek hücreli canlı Türkiye Cumhuriyeti Devleti topraklarında yaşıyor. Son düzenleme: 11 Ekim 2025
Topik troll üye yüzünden kapatıldı, kişinin tüm mesajları arşivlendi. Not: Resmi kurumlara şikayet edenler için, eğer bir yanıltmaca yoksa bu tek hücreli canlı Türkiye Cumhuriyeti Devleti topraklarında yaşıyor.