- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
arkadaşlar...
sizden fikir almak istediğim konu şu;
arnızda çeyiz hazırlayan yada bu dönemi atlatıp çeyiz hazırlamış olanlar vardır.benim sorum şu;dantelden hoşlanmadığınızı düşünün.çeyizde olmazsa olmaz bazı şeyler mutlaka vardır ama mesela mutfağa ve ilk gün yatağınıza neler serdiniz.dantel dışında başka şık alternatifler var mıdır? neler yapabiliriz?
(özellikle mutfak için hele şimdiki mutfaklar bazı takımlar gerçekten iğreti duruyor.olmadanda olmaz diyorlar.ben kullanmayacağım şeylere boşuna o kadar para dökmek istemiyorum)
fikirlerinizi bekliyorum...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ben de bu konuda turuncuma katılıyorum..
dantelden hiç hoşlanmam, evimin hiçbir köşesinde de bulunsun istemem..
bu nedenle , dantel v.s yapmayıp , evimi tuttuktan sonra uygun bir şeyler almayı düşünüyorum.
ilk gece yatağa ne tür bir örtü serileceğine gelince , balayına gideceğimiz için öyle bir derdim yok fakat balayı dönüşünde , saf saten kırmızı veya siyah bir nevresim takımı örtmeyi düşünüyorum
yatağa da annem normal nevresim takımımı hazırlamış yengemler sersin diye ama onlar sağolsun dantelli etek çarşaflı takın gibi bişi sermişler iğreçti :roflol: tatilden döner dönmez nevresim takımımı serdim
BAKCANIMSANA ÖRNEK GÖSTERİM BEN HİÇBİŞİY SAERMEDİM DANTEL SEVMİYORUM HOŞUMADA GİTMİYOO MUTFASMA KAPOTENE YAPTIRDIM TEYSEM ÇEYİZCİ OLDU İÇİNN
konuyla ne kadar alakalı olur bilmyorum ama benimde nevresim takımları dantel ama ben de kullanmamayı düşünüyorum onu ütülemesi bir dert kullanması dert alternatif bir şey düşünürken bu başlığı gördüm ve burda sormayı uygun buldum
bende lastikli çarşaf kullanmayı düşünüyorum ama nevresim takımlarında lastikli çarşafı olan takımlar var mı bilmiyorum ?
siz böyle kullandınız mı?
arkadaşım bazı nevresim takımlarında lastikli uçlar var satenlerde bile var..
ben mutfagım için rokoko yaptırdım çok modernler..gelin yatağı içinde çok hoş saten takımlar var onlardan birini alıcam..
home swet home dakiler süper valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?