Dantel dışında çeyiz için alternatif fikirler

ben salon takımım için şu incikli boncuklu cıvıl cıvıl takımlar var ya onlardan alıcam. muttfağım i,çinde bi takım aldım hazır renkli çilekler falan var üstünde kırmızı dolaplara sermek içinde peçeteleri var renkli renkli çook şeker çeyizcilierde var bakarsın.

mutfak takımımı dantelli istemiyorum
renkli bişey olsun istiyorum daha spor olsun istiyorum

ama hiç öyle bi takımda denk gelmiyor yaf (

walla bende dantel sevmiyorum özellikle mutfakta biraz ağır geliyor..benimde annem el işi kurslarına gittiği için çeşit çeşit örtüler yaptı...mutfak için özellikle farklı bir örtü yaptı.sandıktan çıkarınca resmini eklerim sizede fikir olur

bende danteli pel sevmediğim için kurdele nakışı yaptırıyorum cnm hem daha şık ve spor duruyor hemde daha canlı oluyor renkleri felan öyle beyaz beyaz durmasından iyidir en azındandan madem yapılcak bari doğru düzgün olsun :d

canım ben ilk gece için saten nevresim takımı serdim ve de çarşafı lastikli
zaten öbür türlü kullanımı çok zor olur
hep çıkar alttan zaten çok kayıyor
ben onun da altına alez aldım o zaman kaymıyor
hiç dantelli nevresim sermedim yani
nevresim takımım krem saten yatak örtüm de çok süslü krem rengi bir yatak örtüsüydü.
biz zaten çeyiz serdiğimiz için görmek isteyen dantelleri gördü
mutfak takımına gelince benimkilerin ufak danteli var ve de çok hoşuma gidiyo
çok sade bir takım ama artık kaldırıp hazır dikim birşey koymak istiyorum

en takıldığım konulardan birisi....
bende dantel pek sevmem eskilerde kaldı birazcık...ama o eşyaları düzenleyeceğimiz gün sermek isterler eminim ben salona şöyle takıma uygun hazır birşey almak istiyorum fakat öyle çok boncuklu falan birşey almam tarzım değil daha sade düzgün birşey alırım.
yatak odasına birşey sermem belki ikitane komidin üstüne hazır alırım...
mutfağa ise bilmiyorum dantel hiç sevmiyorum mutfakta ne öyle hertarafa seriyorlar ya...
ilk gece yatak odasının nevresimine falan gelince;nevresimi şöyle şık herzaman kullanılmıycak birşey almayı dşünüyorum onu sererim zaten yatak örtüsü mobilyama uygun alıcam...o bir haftadan sonra nevresimi değiştirip daha spor bir nevresim takarım bisürü var zaten....nereye koyacaksak okadarını
ayrıca annem birtanede 250 tl verip dantelli bi nevresim yaptırmıştı dantellide değil aslında çok tatlı mor renkli ama örtmem ben öyle şeyler ...off ne zor işlerr yaa ..

ilk günler için yatak odasında gelinhome un balayı setleri var, çok güzeller onlardan al bence... hatta geçenlerde bi yerde 2011 kataloğunu gördüm, çok güzellerdi...

benm gelin home balayı setim de bu, alırken çok severek almıştım yalnız şimdi pişman oluyorum çok pullu oldu diye ama satın alırken de bayılarak almıştım... faransız güpürlü olanlardan alsam daha çok beğenecemişim gibi geliyo şimdi... gerçi her çeyizde oluyo bi şatafatlı bişey, ben zaten yatak örtüsü olarak gelinlik gibi olan şeylerden almicam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…