evlililikte tabi filört veya nişanlılık dönemi kadar yoğun duygular olmuyor canım....
hem erkekler o kadar duygularını ifade etmeyi sevmiyorlar canım.........
anlaşamıyorum, iyi yada kötü ne yaparsa yapsın gıcık oluyorum... bu duygudan kurtulabilir miyim, benzer bişi yaşayan var mı...? inşallah yoktur da... pek hoş bişi değil...
anlaşamıyorum, iyi yada kötü ne yaparsa yapsın gıcık oluyorum... bu duygudan kurtulabilir miyim, benzer bişi yaşayan var mı...? inşallah yoktur da... pek hoş bişi değil...
patladım, aklıma geleni yazdım :), 2 yıllık evliyim... akşam eve gelir muhabbet sohbet yok, zaten etsekte ortak noktada buluşamayız ben derim beyaz o anlar siyah...evlendik ne bir güzel mesaj ne bir güzel mail.... hiiiiçç, mülayim sessiz ama insanın damarınada basar.... vs. vs.... güzellikle söyledim olmadı, upuzun mailler yazdım kendimi ifade etmek için, "ben böyle bir maili almamış olayım" gibisinden şeyler söyledi (ilk yılımızda) yani evlilik aşkı öldürüyor bence... ruha hitap eden var mı??? sinirliyim aklıma geleni yazıyorum, ard arda garip cümleler çıkıyor, kusura bakmayın
yani adam size canım dese siz canın çıksın dedi diyeceksiniz o zaman.
kendi kendinizi dolduruyosunuz bu şekilde..
Bir insan nasıl bu kadar rahat olabilir... bir insana bir şey kaç defa söylenmelidir?... bir keyifli sohbet edemiyorsan ilişki diye bişeyden söz edilebilir mi? aşırı içki içmiyorsa, dövmüyorsa, hakaret etmiyorsa dünyanın en iyi insanı mı demektir........oofff help:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?