Daralıyorum

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Bazen çok daralıyorum kızlar, uzağa evlendim ailem yanımda yok, hani çok özeniyorum annesine oturmaya gidenlere :KK43: çağırıyorum annemi de gelinimiz çalışıyor yeğenime bakıyor annem gelemiyor, yakında taşınacağız yardım etmesini isterdim, geçiştiriyor gelemiyor o da haklı, eş ailesiyle de görüşmüyorum, kv ile görüşmüyorum çok şeyler yaşattı bana hakaret etti kopardım bağı, bir tek eşim yanımda, o da işe gidiyor yoğun çalışıyor kendimize az zaman ayırıyoruz, taşındıktan sonra orada iş bakacağım şuan bakmamın anlamı yok, çalışkan biriyim ona rağmen ev işleri bazen gözümde büyüyor, bir de oğlak Burcu burç değil yük resmen olanlar bilir dışarıdan soğuk gözüküyorum insanlar bana yaklaşmaya çekiniyor e bende insanlardan yara aldığım için yeni tanıştığım kişi bana ne verebilir ki kafasında oluyorum bir sürü dert sıkıntı mı duyayım diyorum. Sigarayı bırakmaya çalışıyorum tam başardım derken hayatımda bir olay oluyor hop başlamışım dertleşmek istedim:cry:

Durumlarımız çok benzer duyar kasmak için yazmıyorum ama
konuşabilmek sesini duyabilmek bile çok kıymetli bence :kahve:

İnsanın düşünce sistemi kendisine yük, burcu değil.

Soğuk biriyim deyip kendinizi damgalarsanız öyle davranmaya başlarsınız doğal olarak.

Arkadaş edinmek en iyi çözüm bu durumda.

Canım öncelikle insanların hepsine saygım var ama bende biraz burç takıntılıyım 🙈 cevremde ki tüm oğlaklar tam senin gibi diyebilirim hatta hiç anlaşamam dışarıdan soğuk havalı duruyorlar biraz iş kolikler eşimin kuzeni de oglak kadını şuan boşandı evet burç saçma gelebilir ama gerçekten kişilik özelliğini taşıyoruz maalesef çoğunlukla. Kızım da oğlak olarak doğdu oğlumda oğlak ve maalesef eşimde 😂😂 benim idareligimle eşimle anlaşıyoruz oğlaklar için de kaybolmuş bir kovayım 😂 konuna gelince bence kendini darlama burcada çok takılma gülümsemeye bak herseye ragmen bazen tum kadinlrin kendini yalnız hissettiği zamanlar oluyor ben bazen çok iş yapıyorum bazen yerimden kalkamıyorum bazen neşeliyim bazen ağlıyorum ruhsal sorunlar bunlar bu günler geçecek öyle düşün umarım iyi gider herşey gönlünce olsun 😘

İnsanın düşünce sistemi kendisine yük, burcu değil.

Soğuk biriyim deyip kendinizi damgalarsanız öyle davranmaya başlarsınız doğal olarak.

Arkadaş edinmek en iyi çözüm bu durumda.
Aslında soğuk biri değilim öyle gözüküyorum dışarıdan girdiğim işyerlerinde bile hep dışardan çok havalı gözüküyordun meğer hiç öyle değilmişsin derlerdi birde hemen kendimi açamıyorum önce karşımdakini tartmam güvenmem gerek

Canım öncelikle insanların hepsine saygım var ama bende biraz burç takıntılıyım 🙈 cevremde ki tüm oğlaklar tam senin gibi diyebilirim hatta hiç anlaşamam dışarıdan soğuk havalı duruyorlar biraz iş kolikler eşimin kuzeni de oglak kadını şuan boşandı evet burç saçma gelebilir ama gerçekten kişilik özelliğini taşıyoruz maalesef çoğunlukla. Kızım da oğlak olarak doğdu oğlumda oğlak ve maalesef eşimde 😂😂 benim idareligimle eşimle anlaşıyoruz oğlaklar için de kaybolmuş bir kovayım 😂 konuna gelince bence kendini darlama burcada çok takılma gülümsemeye bak herseye ragmen bazen tum kadinlrin kendini yalnız hissettiği zamanlar oluyor ben bazen çok iş yapıyorum bazen yerimden kalkamıyorum bazen neşeliyim bazen ağlıyorum ruhsal sorunlar bunlar bu günler geçecek öyle düşün umarım iyi gider herşey gönlünce olsun 😘
Ya gerçekten öyle değil mi, oğlak kadınının tanımı işte benim beni tanımadan nasıl benim profilimi çıkarıyorlar hayret bşey buzlar kraliçesi diye lakap bile takmışlar :halay:
Çok teşekkür ederim

Yani şu sıralar herkes daralıyor (ben hariç) bakıyorum da.
Oysa ki hayat ota b.ka takılmak için öyle kısa ki.
Klişeleri severim,sağlığınız yerindeyse gerisini boşverin.

Yani şu sıralar herkes daralıyor (ben hariç) bakıyorum da.
Oysa ki hayat ota b.ka takılmak için öyle kısa ki.
Klişeleri severim,sağlığınız yerindeyse gerisini boşverin.
Şükür bir tek o yerinde ama düzenli olarak kendimi zehirlemeye devam edersem sigara ile oda gidecek korkarım ki

Şükür bir tek o yerinde ama düzenli olarak kendimi zehirlemeye devam edersem sigara ile oda gidecek korkarım ki
Sigara için ne diyeyim,maddi manevi bir de sağlık için büyük külfet. Eski tiryakilerdenim bu arada.
Faydası yok,zararı çok.
Severek içiyorum derken en büyük zararlarını ters köşeden gördüm,ne yalan söyleyeyim.
Neyse...
Sağlığın yerinde çok şükür.
Ben olsam gün içinde televizyon izlerim,kitap okurum,çıkıp yürüyüş yaparım.

Sırf bu stres durumundan, bazen bir resim kursuna gidip, resim çizmeyi öğrenmeyi planlıyorum.
Yeni diziye başlayabilirsin bebişim. Ben en son "dracula" yı izledim hoşuma gitti.
Depresyon hırkam ve cipsimle de "how i met your Mother" izlemeye başlayacağım tekrar.
İyi geliyor ya.

Back
X