- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ay neler duyuyorum ya :-( bencede ara sen arkadaşını, bir şans vermekten hiç bişey olmazBöyle olacagı belliydi. Ben baskın bi karakterim çocukta derdi hep sen çok ağır uyanık bir kızsın diye. Sırf akıl vermeyeyım destek olmayayım diye arkadaşlığımızı bozdu. Kızın aileside sorunlu zaten.
+1Ben aramam. Kendi arasada telefona cikmam.
Gereksiz buldumcuklarla işim olmaz.
Kusura bakma ama arkadaşın zamaninda koca sevdasina arkadaşlarindan geçmiş...yine yapar...yine yapar. Yeni koca bulunca yine sizden geçer... çünkü BULDUMCUK
Sevdigim bir arkadasimsa ve aramizda kotu bir sey gecmediyse ben ararim sorarim sahsen.Kızlar merhaba,
Daha önce buraya konu açmıştım, en yakın arkadaşım sözlendi ve sözlüsü çok baskıcı olduğu için bizi görüştürmüyor diye.
Arkadaşlığımı bitirmiştim. Çok ütopik gelebilir fakat dün gece rüyamda gördüm yüzükleri atmışlardı.
Bu sabah ağırlıkla uyandım, bu ne saçma sapan rüya diye. Sonra merak ettim faceten felan baktım fotograflar kalkmış, ortak bir arkadaşımıza bir sorsana dedim kötü bi durum var mı diye.
-Yaklaşık 1.5 seneden beri sözlüler bir türlü evlenemiyolar stresten sürekli kavga ediyolarmış, çocuk sokak ortasında dövmeye başlamış. 2 3 kere felan olmuş sanırım. Bıktım artık kimseyle görüştürmüyor bi de beni dövdü gibi şeyler söylemiş. Aileler birbirine girmiş bitmiş gibi bir şey açıkçası.
Kendimi pek rahat hissetmiyorum, üzüldüm açıkçası. Yazsam arasam mı diyorum sonra bırak ne hali var ise görsün kendi düşen ağlamaz diyorum. Ne yapsam ?
tabiki aramalisin. İnsanız. kötü gün yasayan o. o ne derse desin ne yapmış olursa olsun kendinize saygınızdan dolayı aramalisiniz. ben 40 kat yabancıya bile üzülür yardım etmeye çalışırım. kaldiki arkadaşım diyorsunuz.Kızlar merhaba,
Daha önce buraya konu açmıştım, en yakın arkadaşım sözlendi ve sözlüsü çok baskıcı olduğu için bizi görüştürmüyor diye.
Arkadaşlığımı bitirmiştim. Çok ütopik gelebilir fakat dün gece rüyamda gördüm yüzükleri atmışlardı.
Bu sabah ağırlıkla uyandım, bu ne saçma sapan rüya diye. Sonra merak ettim faceten felan baktım fotograflar kalkmış, ortak bir arkadaşımıza bir sorsana dedim kötü bi durum var mı diye.
-Yaklaşık 1.5 seneden beri sözlüler bir türlü evlenemiyolar stresten sürekli kavga ediyolarmış, çocuk sokak ortasında dövmeye başlamış. 2 3 kere felan olmuş sanırım. Bıktım artık kimseyle görüştürmüyor bi de beni dövdü gibi şeyler söylemiş. Aileler birbirine girmiş bitmiş gibi bir şey açıkçası.
Kendimi pek rahat hissetmiyorum, üzüldüm açıkçası. Yazsam arasam mı diyorum sonra bırak ne hali var ise görsün kendi düşen ağlamaz diyorum. Ne yapsam ?
Vicdanimdan dolayi mesaj yazdim. Üzüldüğümü ve hayirlisini diledigimi söyledim.. Bu kadar benden..Ya diyorsunuz ya ben de o durumda olabilirdim.. Görünüşe göre birebir ikiniz arasında da bir sorun olmamış hiç aslında.
Ben bir görüşün diyorum bu yüzden, görüşmeniz barışmanız demek değil sonuçta.
Biraz içi ferahlar belki.
Ama ailesi de bana sen ne karışıyorsun diye çıkışabilir diyorsunuz, bu yüzden bence ben zamanında sana söyleyeceklerimi söyledim şimdi sadece halini hatırını sormak, dinlemek istedim havasında konuşabilirsiniz...
Vicdanimdan dolayi mesaj yazdim. Üzüldüğümü ve hayirlisini diledigimi söyledim.. Bu kadar benden..
tamam yeterli bence mesaj atmanıziyi olmaya calısıyorum sağol sordugun sorusturdugun için kalbi yakın olanın içine doğar doğrudur inşallah hayırlısı olur bundan sonra dedi
Buldumcuk ne çok merak ettim gerçektenBen aramam. Kendi arasada telefona cikmam.
Gereksiz buldumcuklarla işim olmaz.
Kusura bakma ama arkadaşın zamaninda koca sevdasina arkadaşlarindan geçmiş...yine yapar...yine yapar. Yeni koca bulunca yine sizden geçer... çünkü BULDUMCUK
Hiç dikkat etmedim. Şiddet görüyormuş demem daha dogru olacaktı, banada '' kız dayak yiyormuş '' diye anlatılınca otomatikmen buraya da öyle yazmışım.aranızdaki ilişkiyi, arayıp aramayacağınızı bilemem ama...
eskiden dostunuz olan bir kadın için başlıkta kullandığınız yüklem çok irrite edici...
"dayak yemiş"
Buldumcuk ne çok merak ettim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?