Dargın olduğum arkadaşım sözlüsünden dayak yemiş.

Arkadaşlığın nasıl bittiği önemli bence. Eğer kocişim de kocişim bir tipse ya da çıkar ilişkisi kuruyosa ben aramazdım kindarlıktan falan değil, faydası olmaz çünkü aynı tas aynı hamam devam eder sen kötü olduğunla ya da kullanıldığınla kalırsın. Ama insandır hata yapar, bu çocuk yüzünden bi şekilde uzaklaştınız ama zamanında kıymetli bi dostluğunuz varsa ben en azından bi mesaj atardım ya da o adım attıysa karşılık verirdim.

İkisi de başıma geldi benim. Bi arkadaşım ilk gruptaydı, kötü de bitmedi ama ben olaya uyanınca irtibatı kestim birkaç kez özlüyorum mesajları attı ama yemedim. Başka bir arkadaşımla benzer bi meseleden (aynı bu konudaki gibi yaramaz bi tipti) baya baya tartıştık onla da bi süre görüşmedik ama yeniden bi araya geldik ve hala en yakın arkadaşlarımdan biridir. Gerçekten de vefalı bir dosttur sağolsun kötü zamanlarımda (böyle bişey talep etmememe rağmen) hep yanımdaydı. Örneğin boşandığımda kafa dinlemek için gittiğim ilk yer onun evi olmuştur.

Yani karşındaki insanın nasıl biri olduğuna bağlı olmalı tavrın, bunu da en iyi sen bilirsin. Ki zaten mesaj atmışsın bu aşamada bi süre daha fazlasını yapma bence sonra gidişata göre bakarsın.

Ay neler duyuyorum ya :-( bencede ara sen arkadaşını, bir şans vermekten hiç bişey olmaz

Bence de aramalısın.

Kız böyle birini seçtiğine, ve sözlüsünün demesine bakarak sizinle görüşmediğine göre çok mantıklı hareket eden biri değil. Ailesi de değişikmiş.

Bari sizin desteğiniz olsun yanında, belki bir düzelme gösterir.

2 dayağı affedip devam eden 3.yü de affeder.
Kaç yıllıksa yıllık, hiç kurcalama bence.

Eski ben olsaydim arardim yanina giderdim destek olurdum

Ama artik olamam ne hali varsa gorsun derim.

Cunku insanlarin artik cok iyi niyeti haketmedigini dusunuyorum.

Huylu huyundan vazgecmez. Bugun gidersin yardimci olursun yarin baska bir psikopat bulur yine sizi satar. Birsey dedi mi ay beni kiskaniyor sevdigimden ayirmaya calisiyor der.

Ne yazikki geldi basima.

O yuzden artik kimsenin iliskisine kararlarina karismiyorum. Bende akil varda onlarda yok mu?

Bak sana diyeyim. Yarin birgun cocuk ozur diler barisir yine seni satar uzulursun.

+1
Böyleleri dayak yiyince de üzülmüyorum kendini o hayata o adama layık görmüş onun uğruna her şeyden vazgeçmiş yemiş dayağını bana ne arasa da açmam çıkarcı insana yer yok hayatımda

Sevdigim bir arkadasimsa ve aramizda kotu bir sey gecmediyse ben ararim sorarim sahsen.

tabiki aramalisin. İnsanız. kötü gün yasayan o. o ne derse desin ne yapmış olursa olsun kendinize saygınızdan dolayı aramalisiniz. ben 40 kat yabancıya bile üzülür yardım etmeye çalışırım. kaldiki arkadaşım diyorsunuz.

Ya diyorsunuz ya ben de o durumda olabilirdim.. Görünüşe göre birebir ikiniz arasında da bir sorun olmamış hiç aslında.
Ben bir görüşün diyorum bu yüzden, görüşmeniz barışmanız demek değil sonuçta.
Biraz içi ferahlar belki.
Ama ailesi de bana sen ne karışıyorsun diye çıkışabilir diyorsunuz, bu yüzden bence ben zamanında sana söyleyeceklerimi söyledim şimdi sadece halini hatırını sormak, dinlemek istedim havasında konuşabilirsiniz...

Vicdanimdan dolayi mesaj yazdim. Üzüldüğümü ve hayirlisini diledigimi söyledim.. Bu kadar benden..

Ben olsam aramazdim. İlk eşimden bosandigimda en yakın arkadaslarimdan biri benle gorusmeme kararı almıştı. Eşi dul kadının yanında dolaşınca laf gelir sana falan demiş. Bunu da baskalarindan öğrenmiştim... Arkadaş grubunda bana mesafeli davranışlar vs vs.. Şimdi ben ikinci evliliğimi yaptım kendisi boşandı. Asla aramam hatta ortak arkadaşlarımız benle görüşmek istediğini de ilettiler. Bin koca bulunur da gerçek dost zor bulunur. Bir adam için beni silen insandan ne köy olur ne kasaba...

Ben aramazdım.
İnsan böyle durumlarda eski arkadaşını aradığında hayalinde duygusal konuşmalar türk filmi kavuşmaları filan canlanıyor ama hiç öyle olmuyor, tam tersi o kişi kötü anına tanık olduğunuz için elinize koz geçtiğini hissedip size içten içe iyice gıcık oluyor. Hiçbirimiz çocuk değiliz, insanlar bir kez birbirinden soğudu mu bir daha ısınamıyor.

aranızdaki ilişkiyi, arayıp aramayacağınızı bilemem ama...
eskiden dostunuz olan bir kadın için başlıkta kullandığınız yüklem çok irrite edici...
"dayak yemiş"

Buldumcuk ne çok merak ettim gerçekten

aranızdaki ilişkiyi, arayıp aramayacağınızı bilemem ama...
eskiden dostunuz olan bir kadın için başlıkta kullandığınız yüklem çok irrite edici...
"dayak yemiş"
Hiç dikkat etmedim. Şiddet görüyormuş demem daha dogru olacaktı, banada '' kız dayak yiyormuş '' diye anlatılınca otomatikmen buraya da öyle yazmışım.

Buldumcuk ne çok merak ettim gerçekten

Konu sahibinin arkadaşi mesela.

Buldumcuklarin özellikleri:

Herhangi bir erkeğe yakin varlik hayatlarina girdiği anda arkadaşlar silinir.
Çünkü aşkitoş var artik

Adam onlari itin kilsiz biryerine bile soksa onlar coooooooooook severler... arkadaş uyarsa KISKANİYOOOOOO olur

Evlenseler... aileye gitmeye izin alirlar...
Aşkito kocişko olur. Onsuz nefes alamazlar...

Bu liste böyle devam eder...

Konu sahibinin arkadaşı amatör buldumcuk. Patir patir döven adam icin arkadaşından vazgecmiş.
Bide bunlarin lüx versiyonu var... döven söven adama nikah yapmak...

Heeee.... bazilarida dayakdan sonra fanfinifinfon yapar. Hamile kaldikdan sonra burda dert yanarlar.

Boşan dersen eger : yuva yikmak kolayyymiiiiiiii...cocugum var cocuguuuuuum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…