- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi noclearmind
-
aynen sizde rüyalarla anlaşma durumu olmuş. isterseniz siz de "ihtiyacın olursa ben buradayım, biz iyi gün dostu değiliz" mesajı yollayın artık biriyle mi yollarsınız yoksa siz mi söylersiniz bilemiyorum da... Belki zor durumdadır. bir arkadaş daha demiş, siz adım atın, artık yine de kıymetinizi bilmezse kendi kaybı olur.EEE ÇÜŞ. Gerçi şaşırmamak gerek. Kocamdır severde döverdecilerin sayısı gayette fazla ülkede.
Ya mesaj dediğim gel beni kurtar değil. Ortak arkadaşımıza '' Babinge söyle onu rüyamda gördüm pek iyi değildi ( benimde o dönem piskolojim iyi değildi) o bana kızsada iyi ki hayatımdan geçmiş iyi ki benim dostum olmuş '' tarzı bi mesaj.
Kızla rüyalarla anlaşıyoruz resmen fazla ütopik oldu.
ara bence.Kızlar merhaba,
Daha önce buraya konu açmıştım, en yakın arkadaşım sözlendi ve sözlüsü çok baskıcı olduğu için bizi görüştürmüyor diye.
Arkadaşlığımı bitirmiştim. Çok ütopik gelebilir fakat dün gece rüyamda gördüm yüzükleri atmışlardı.
Bu sabah ağırlıkla uyandım, bu ne saçma sapan rüya diye. Sonra merak ettim faceten felan baktım fotograflar kalkmış, ortak bir arkadaşımıza bir sorsana dedim kötü bi durum var mı diye.
-Yaklaşık 1.5 seneden beri sözlüler bir türlü evlenemiyolar stresten sürekli kavga ediyolarmış, çocuk sokak ortasında dövmeye başlamış. 2 3 kere felan olmuş sanırım. Bıktım artık kimseyle görüştürmüyor bi de beni dövdü gibi şeyler söylemiş. Aileler birbirine girmiş bitmiş gibi bir şey açıkçası.
Kendimi pek rahat hissetmiyorum, üzüldüm açıkçası. Yazsam arasam mı diyorum sonra bırak ne hali var ise görsün kendi düşen ağlamaz diyorum. Ne yapsam ?
Bundan korkuyorum. Giderler barışırlar şimdi olan yine bana olur.
Buna çoğunluk kindarlık diyor ama bana pek kindarlık gibi gelmiyor.Seninle başkası yüzünden görüşmeyen birine nasıl davranılabilir ki.Eski samimiyetten eser kalmaz.Yani buna kindarlık değil de mesafe koymak denilse daha doğru olur.Ay yok yahu zaten barısma ihitmalimiz yok bende kindarımdır biraz aslında ama işte. İnsalık bende kalsın diyorum. Benimde başıma gelebilirdi felan ne bileyim 6 senelik arkadaşlık sonucta
Aramadım, az önce mesaj attım hakkında hayırlısı olsun vs diye.Bu gibi durumlarda eşler/ilişkiler arasına girmeme taraftarıyım. Dayak yiyorsa eger, sonradan gelip de (yukarıdaki arkadasın anlattigi gibi) sanane derse, şak oturursun yerine. Karışmak için çok iyi aile dostu olursun, sahit olursun her seylerine o zaman kızın/erkegin sanane deme hakkı bir nebze azalmış olur ama yine de, o zaman da, iyi ki sana bir şey anlattık sanane deme ihtimali daha fazla. Var benim cevremde de boyle tipler, iliskilere bulasip kendi iliskilerinde ballı börek olanlar, kıskanclar, fesatlar, İllallah geldi hepsinden. Uçkur için herkes her şeye katlanır bir dunyada yaşıyoruz. Ama şu bir gerçek dogru insan seni asla yari yolda birakmaz.
Ne dedi?Aramadım, az önce mesaj attım hakkında hayırlısı olsun vs diye.
iyi olmaya calısıyorum sağol sordugun sorusturdugun için kalbi yakın olanın içine doğar doğrudur inşallah hayırlısı olur bundan sonra dediNe dedi?
Tamam bosver artik kendisi kaybetti dostlugunuiyi olmaya calısıyorum sağol sordugun sorusturdugun için kalbi yakın olanın içine doğar doğrudur inşallah hayırlısı olur bundan sonra dedi
Rüyanda bile görmüşsün, aranızda bir bağ var demekki, hissetmişsinKızlar merhaba,
Daha önce buraya konu açmıştım, en yakın arkadaşım sözlendi ve sözlüsü çok baskıcı olduğu için bizi görüştürmüyor diye.
Arkadaşlığımı bitirmiştim. Çok ütopik gelebilir fakat dün gece rüyamda gördüm yüzükleri atmışlardı.
Bu sabah ağırlıkla uyandım, bu ne saçma sapan rüya diye. Sonra merak ettim faceten felan baktım fotograflar kalkmış, ortak bir arkadaşımıza bir sorsana dedim kötü bi durum var mı diye.
-Yaklaşık 1.5 seneden beri sözlüler bir türlü evlenemiyolar stresten sürekli kavga ediyolarmış, çocuk sokak ortasında dövmeye başlamış. 2 3 kere felan olmuş sanırım. Bıktım artık kimseyle görüştürmüyor bi de beni dövdü gibi şeyler söylemiş. Aileler birbirine girmiş bitmiş gibi bir şey açıkçası.
Kendimi pek rahat hissetmiyorum, üzüldüm açıkçası. Yazsam arasam mı diyorum sonra bırak ne hali var ise görsün kendi düşen ağlamaz diyorum. Ne yapsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?