Dargın olduğum arkadaşım sözlüsünden dayak yemiş.

Ben aramazdim.. bugun kac senelik arkadasini iki gunluk adam icin birakan arkadas yarin da birakir.. kendi dusen aglamaz ne yaparsa yasin..

Son düzenleme:
Aramalısın. Seninle o hayvan yüzünden görüşememiş istemediğinden değilki. Arayıp yanında olmalısın

Aramalısın canım. O pisliğin sizin dostluğunuza zarar vermesini daha fazla sağlamamalısın. Arkadaşın hata etmiş ama gözü kör olmuş sevgisinden belli ki, şimdi desteğine ihtiyacı vardır.

aynen sizde rüyalarla anlaşma durumu olmuş. isterseniz siz de "ihtiyacın olursa ben buradayım, biz iyi gün dostu değiliz" mesajı yollayın artık biriyle mi yollarsınız yoksa siz mi söylersiniz bilemiyorum da... Belki zor durumdadır. bir arkadaş daha demiş, siz adım atın, artık yine de kıymetinizi bilmezse kendi kaybı olur.

ara bence.
eskisi gibi dost, kanka modunda değil de sıradan arkadaş olarak devam edersin, eğer istersen.

Bence arama. Yakında seni arar zaten. O zamanda yaşadıklarına üzüldüğünü, ama artık ona güvenemediğini söylersin. Bence dost olduğunuzu sadece sen düşünüyorsun. Ona göre dost değilmişsiniz belli. İnsan dostundan bu kadar kolay vazgeçemez.

Ha şu olabilir;

Mesela nişanlısın dır. Nişanlının işe yaramaz bir arkadaşı vardır. Sende nişanlı olduğun kişiyi uyarabilirsin. Bu normaldir. Zaten böyle bir durumda çiftler birbirlerinin önerilerini ciddiye almalıdırlar. Ama ortada makul bir neden yoksa bu doğru değil. Hele ki insan yoktan yere dostundan vazgeçmemeli.

Ay yok yahu zaten barısma ihitmalimiz yok bende kindarımdır biraz aslında ama işte. İnsalık bende kalsın diyorum. Benimde başıma gelebilirdi felan ne bileyim 6 senelik arkadaşlık sonucta
Buna çoğunluk kindarlık diyor ama bana pek kindarlık gibi gelmiyor.Seninle başkası yüzünden görüşmeyen birine nasıl davranılabilir ki.Eski samimiyetten eser kalmaz.Yani buna kindarlık değil de mesafe koymak denilse daha doğru olur.

Kafan iyice karışmıştır:)
Doğru olduğuna inandığın neyse onu yap
Değer mi değmez mi bunu gene en iyi sen bilirsin

Benim arkadaşlarıma merhametim çoktur.

Bir insanı düştüğü yanılgıda, hatada yalnız bırakmam.

O adama 5 kez dönse yine bırakmam.

Kız sana yalan söylememiş, zarar vermemiş.

Girdiği girdabın içinden çıkamıyor nasıl görmüyorsunuz?

Çıkmak istiyor, bocalıyor ama olmuyor.

Birinin elinden tutmasına ihtiyacı var.

Bu ayrılıkta ailesi ve arkadaşları olarak iterseniz yine dönüp o eli arayacağı yer o adam olacak.

Benden söylemesi...

Dost gordugum veya kalbime birkere almis oldugum insanlarla sonradan kotu olsam gorusmesem veya bana zararlari dokunmus dahi olsa en kotu gununde ilk ben yanlarinda olurum. Ama bu demek degil tekrar eskisi gibi olacagim diye. Yardima ihtyaci olanin yaninda olurum sonra yine koseme cekilirim. Birdaha dost,arkadas veya samimi olmayi dusunmem..
Durumuna gore ara derim.

Bu gibi durumlarda eşler/ilişkiler arasına girmeme taraftarıyım. Dayak yiyorsa eger, sonradan gelip de (yukarıdaki arkadasın anlattigi gibi) sanane derse, şak oturursun yerine. Karışmak için çok iyi aile dostu olursun, sahit olursun her seylerine o zaman kızın/erkegin sanane deme hakkı bir nebze azalmış olur ama yine de, o zaman da, iyi ki sana bir şey anlattık sanane deme ihtimali daha fazla. Var benim cevremde de boyle tipler, iliskilere bulasip kendi iliskilerinde ballı börek olanlar, kıskanclar, fesatlar, İllallah geldi hepsinden. Uçkur için herkes her şeye katlanır bir dunyada yaşıyoruz. Ama şu bir gerçek dogru insan seni asla yari yolda birakmaz.

Aramadım, az önce mesaj attım hakkında hayırlısı olsun vs diye.

Rüyanda bile görmüşsün, aranızda bir bağ var demekki, hissetmişsin
Bence ara, uzak durursa görüşmezsin, yok o da pişmansa zaten arkadaşlığınıza bir şans daha verirsiniz. İnsanız , hepimiz hata yapabiliriz

Tabii ki arayin. Arkadasiniz bir hata yapmis. Artik hata sebebi de ortadan kalkmis. Her sey bir anda duzelmez tabii. Ama araya bir sifatsiz girdi diye sizin arkadasliginiz bitmesin. Kizin derdi ona yeter de artar suan zaten. Bir de yalniz kalmasin.

Ben olsam aramazdım eğer arkadaşım beni ararda konuşmak isterse konuşurum ve arkadaşlığımızin devam edip etmeyeceğini de bu konuşmayla belirlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…