Darginim ama olgunluk göstermeye çalışıyorum

Üniversite hayatımda hiç böyle şeyler yaşamadım .Ne zaman iş hayatı ve beraberinde uzak bir şehirde tek başıma yaşamaya başladım . Çat çat her şey yüzüme vurmaya başladı. Hayat insanı böyle olgunlaştırıyor.

Maalesef is hayati en fenasi.

Kıskançlık, iki yuzluluk en fazla is yerlerinde..

Uzulme bosver..

Sen dogru kal. Dost canlisi kal. Arkandan is cevirebilecek insanlari gor. Dikkatli ol.

Hayat karsina hep iyileri cikarsin

Sen yok mok yalnizim die dovunur anlatirken o icraata gecmis simdide sen neden arkadasim icraata gecmis die dusunurken bakarsin evleniverir bence sende ataga gec birak dileyen diledigini yapsin Parcali Bulutlu Parcali Bulutlu arkadasin dedigi gibi en iyi dost sana sensin bitti gitti

Mesele evlenmesi, sevgili yapmasi falan degil aslinda arkadaşı anliyorum. Gozunun icine baka baka yalanlar soyluyorlar ya en fenasi bu..

evet bu beni çok inciltti ama yapacak bir şey yok insanlar acımasız gaddar .Böyle idare edeceğim yoksa yok işte yok . Yoruldum artık :KK43:
Aynı durumu bende ünide yaşıyorum bu yüzden depresyona girdim tedavi gördüm zamanla kabullendim ve göz ardı etmeye başladım ki başka yapacak bi çarem kalmadı ben böyle düşünmemiştim insanları ne kadar kaba, çıkarcı ,ikiyüzlü yanarlı dönerli olduğunu üniye başlayınca anladım hem de çok kötü bir şekilde tecrübe ettim en iyisi tayininin çıkınca memleketine ailene yakın bir yer seçmek oluyor bence hem ailene yakın olursun hem de tertemiz bir sayfa açmış olursun benim nacizane fikrim bu :)

Back
X