- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Herkese tek tek alıntı yapamadım:/ bir arkadaş suçun fazlası sizde siz müdürük dedikodusunu yapmışsınız yazmış. Kötü kelime söylemedim karşılıklı dertleştik maaş konusunda olması gereken yapılmadı ve bu konuda dert yandım bu arkadaşıma. Onunda söylediği şeyler vardı karşılıklı konuşma oldu yani. Soruyorum şimdi, hangimiz yakın arkadaşımızla böyle bi sohbet içine girmiyoruz? Güvendiğimiz biri hergünümüzü birlikte geçirdiğimiz biri için neden şüphe duysaydım ki? Ben o anın öfkesiyle müdür hakkında konuştum ama bilerek kimsenin canını acıtmadım işinden etmedim. Onun yaptığı safi kötülük. Benim hatam sadece karşımdakini kendim gibi görmem.
Elimdeki koza gelince, eğer arkadaşımla aramız kötü olmadan bu olayı öğrenseydim ona bu ilişkiyi bitirmesi konusunda baskı yapardım hatta tehdit ederdim bitirsin diye. Sessiz kalırdınız yazmış bi arkadaş. Ona cevaben söylüyorum. Sessiz kalmazdım ama eşinede söylemezdim ilk başta.
Şu an ne yapmam gerektiğini düşünüyorum, eşine bi not bıraksam ya da sahte bi hesaptan yazsam kadının nasıl bir tepki vereceğinibilmiyorum. O öfkeyle kuruma gider ya da kızın ailesine. Bu sefer zarar görenbaşkalarıda olabilir. Kadın takip etse zaten kendisi msjlarını görür. Hergün msjlaşıyorlarmış zaten. Mutlaka kanıt görür.
Elimdeki koza gelince, eğer arkadaşımla aramız kötü olmadan bu olayı öğrenseydim ona bu ilişkiyi bitirmesi konusunda baskı yapardım hatta tehdit ederdim bitirsin diye. Sessiz kalırdınız yazmış bi arkadaş. Ona cevaben söylüyorum. Sessiz kalmazdım ama eşinede söylemezdim ilk başta.
Şu an ne yapmam gerektiğini düşünüyorum, eşine bi not bıraksam ya da sahte bi hesaptan yazsam kadının nasıl bir tepki vereceğinibilmiyorum. O öfkeyle kuruma gider ya da kızın ailesine. Bu sefer zarar görenbaşkalarıda olabilir. Kadın takip etse zaten kendisi msjlarını görür. Hergün msjlaşıyorlarmış zaten. Mutlaka kanıt görür.