Darlandim

Çok doğru demişsiniz

Konu sahibi Allah yardımcınız olsun.
Benimkiler 6 yaş 10 aylık İkizlerim var çok zorlanıyorum.sizi düşünemiyorum esim gelince yüküm azalıyor.ben ücretsiz izne ayrıldım
Eşiniz ekmek parası derdinde.masraf bu yaşlarda çok gerçekten.gececek inş bugünler size yoldaş olacaklar.rabbim sağlık versin.

Guvendiginiz tanıdık akraba varsa bir iki saat idare etseler haftada bir kaç kere sizi dinlendirseler.siz de soluk alırsınız.inanin gunde yarım saat bile iyi geliyor.

Eh sizin eşinizle kendinizi kıyaslama sebebiniz o 4 çocuk.
Adam ihtiyaçlara mı yetişsin size mi?
Çocuklarınızı Allah bağışlasın dedim zaten.
Ve eşiniz çok yoruluyor çünkü dışarda. Ekmek parası kazanmak kolay değil öyle.
Siz evde çocuklarınızla zaman geçirirken (ki onlar canınız) bu adam elin ağız kokusunu çekiyor. Mukayese edilemez bile.
Sanırım hiç çalışma hayatınız olmadı.

adam ne yapsın bu kadar boğaza bakmak kolay mı
hepsi ufak ufak bi sürü çocuk
eşinize yüklenmeyin.

6 yıl 4 çocuk korunsaydınız birbirinize daha çok vakit ayırabilirdiniz ve evlilik de bu değil yani bunu anlayabilirdiniz belki hıı

6 yıl 4 çocuk korunsaydınız birbirinize daha çok vakit ayırabilirdiniz ve evlilik de bu değil yani bunu anlayabilirdiniz belki hıı
KoNu sahibi igneyle korunurken hamile kaldigini ustelik hamileliginden birindede ikiz bebekleri oldugunu en son hamileliginden sonrada tuplerini baglattigini her sayfada defalarca belirtmis yalniz dikkatinizden kacti sanirim

Anladığım kadarıyla buradaki bazı bayanlar arada verilen cvplari okumaya tenezzül etmeden direk yorum yapıyorlar.ayrıca bu kadar çocuk yapmasaydin.yok korunsaydin bunlari verilecek cvp olarak gormuyorum.olan oldu zaten. suanki durumda eşimle sıkıntımdan bahsettim fikir alışverişi yapmak istedim.dertlesmek fikir sunmak farkli ahkam kesmek farkli seylerdir.herkesin düşüncesine saygı duyuyorum genede pişman oldum konumu actigimada.

KoNu sahibi igneyle korunurken hamile kaldigini ustelik hamileliginden birindede ikiz bebekleri oldugunu en son hamileliginden sonrada tuplerini baglattigini her sayfada defalarca belirtmis yalniz dikkatinizden kacti sanirim
İğneyi bıraktıktan sonra dahi 1.5 sene çocuğunuz olması mümkün değil ya iğneyi geç yaptırmıştır ya da ilk bir ay ek bir koruma yapmamıştır aman her neyse büyük başarı.İkizlerden sonra tüplerini bağlatsaymış keşke o zaman.Sonuç olarak adam hem işe gidip hem dört çocukla ilgilenemez yani imkansız.

Allah bağışlasın Allah yardımcınız olsun inşallah
Daralmanız çok normal.yardım edecek birileri de yoksa gerçekten zor.
Bıcı bıcır ne tatlıdır şimdi onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…