Darlandim

bence darlanmayin sabir edin insanlar bi cocuga zor bakiyo o adamcagiz ne yapsin bebislerinde sucu yok ee ozaman sukunet gerek hicbisey demeyin esinize onun isi daha zor hele bu devirde yoksa bigun dolup dolup oda size patlamasin guzel gunleriniz olsun insaAllah ailenizle

Amin sagolun ne çok dua aldım bu gece bilseydin daha önce konu acardim:)oda patlıyor arada bana bende sitresine veriyorum ses etmiyorum.yoksulluğun gözü kor olsun diycem baki tutardik yada eşim tek iş yapardı.ama sonra düşünüyorum para oluncada bin türlü dertler oluyo.sukredip sabretmek en güzeli haklisiniz

Ah be bacım bu kadar çocuk neyinize, ayağını yorganına göre uzat derler ya ikizlerden sonra önlem falan alsaydınz. Eşinde ek işlerde çalışmaz yanında olurdu. Oda haklı çalışmasında napsin bu kadar çocukla

Bence darlanan sen degil eşin oluyor bu durumda. Maddi olarak yetemeyeceginiz kadar cocuk yapiyorsunuz esiniz buyuzden ek iş yapiyor ve siz bunu bile bile hala adami darlayip eve erken gel diye tutturuyorsunuz. Ek isi biraksa bu seferde gecinemiyoruz dersiniz. O kadar cocukla, gecim derdiyle ne iletisimi bekliyorsun ki. Kimse keyfinden 10-11 e kadar calişmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşiniz çalışıyor iki iste çalışmak kolay degil. Ona yüklenerek evliliginizi yıpratmayın. 4 cocukla zor ama yapacak bir sey yok. Evliliginiz zarar görür benden demesi. Kendinizi kotu hissediyorsunuz nornal ama esinize yansıtmaya hakkiniz yok. Psikolojik destek alın

Yok daha neler.
6 yıllık evlilik üstüne 4 çocuk (allah size bağışlasın hepsini). Geçinmek için adam ek iş yapıyor ki canı çıkıyor muhtemelen siz de ona çatıyorsunuz.
Evet evlilik bu olmamalı.
Evlilik insanların kontrolsüzce üredikleri, el kadar sabileri sıkıntı çektireceğini bile bile dünyaya getirdikleri bir birliktelik olmamalı.

Şu an temel ihtiyaç maddelerini zor karsilarken ilerde o cocuklarin okulları Dershaneleri Etüdleri olacak. Nedir 6 çocuk yahu?

Yani 1 çocukla fırsat bulamıyoruz çoğu şeye,sizi tebrik ediyorum darlanma olayı için oldukça sabırlıymışsınız.....

Ben mantık timsali olamıyorum bu konularda, ikiniz de çok haklısınız ama eşinizin daha fazla elinden gelen bir şey yok, adam kapasitesinin üstünde çalışıyor belki de.

Anneanne-babaanne desteği bulmaya çalışın.

Eşin üstüne düşeni yapıyor.Kolay değil 6 kişilik aile geçindirmek.Eminim bu yorgunlukta aradığı tek şey huzurdur.Sen de üstüne gidersen yıpranırsınız.

Hak vermiyor değilim sana da.Ama daha sakin daha ılımlı yaklaşmalısın eşine.Birlikte aşacaksınız bu günleri.

Allah bağışlasın evlatlarınızı. Bunalmanız daralmanız çok normal. Benim büyük 13 yaşında ufaklık 3 ben bile bazen yalnız kalmak kendimi dinlemek istiyorum. Eşinizin kızılacak bir tarafı yok ne yapsın adam üç kuruş fazla kazanmak için çabalıyormuş. Sabretmekten başka çareniz yok büyüdüklerini düşünün o zaman çok mutlu bir anne olacaksınız.

Şu an temel ihtiyaç maddelerini zor karsilarken ilerde o cocuklarin okulları Dershaneleri Etüdleri olacak. Nedir 6 çocuk yahu?

6 yıl 4 çocuk

Allah sabır versin gerçekten yiyecek ekmekleri varmış demekki 2. çocuk olsun derken ikiz olması ve 4 numara sürprizi artık kabullenip ona göre sabırlı özverili olmak lazım.. Bir de ikizler birbiriyle oynar bebekte o kadar bakım istemez aslın bebek biraz daha buyuyunce hepsi birlikte oynarlar sizde daha az yorulursunuz.

Daralmaniz normal Allah yardımcınız olsun gercer bugünlerde sabırlı olun,eşinizin yanında olun o çocukları nasip eden Allah,bütün korunma yollarını ve hatta tüplerini baglatsada Allah o çocuğu nasip etmişse hangi kuvvet durabilir ki onun kudretinin önünde,sen yorumlara aldırma arkadaşım,eşinle sarılın birbirinize atlatirsiniz.

Kuzum oncelikle merak ettim karadenizlimisiniz? (hepsine Selam olsun seviyorum onlari)darlandim bir arkadsimin sozudur elbetteki Karadenizli neyse..

Sakin sakin cok konusma, yapma bunu ,insani cok sogutan birsey bir kez soyle guzelce tmm ama su durumda onuda soylemeye luzum kalmiyor cunku adam calisiyor, ne yaptigini biliyorsun, sizin icin ugrasiyor ,eve gelirken ayaklari geri gitmesin evde huzur bulmasi lazim

4 çocuğa rağmen eliliğiniz normal eşiniz yetememekte haklı bir de akşam eve gelince surat yapmayın bari bi kaç saatin tadını çıkartsın.

4 yaşından küçük 4 çocukla evlilik bundan daha iyi olmaz zaten sanırım. maşallah eşin sorumluluk sahibiymişki iki işe girmiş canla başla çalışıyor. Tabiki rada daralır çatarsın ama bu çatmayı dozunda yap derim. ay bunaldım bu nasıl evlilik diyeceğine, keşke biraz daha başbaşa zmn geçirsek de. yakınlarda annen bişeyin varsa bir saat çocukları onlara satıp başbaşa gezelimmi de. yada eşininde hoşuna gidecek başka bişey. zaten hayatınız çok zor birde yanlış iletişimle iyice zorlaştırma derim.
4 yaşındakini anaokuluna versen, devlet okullaırda yarım gün alıyo diye biliyorum, biraz nefes alırsın belki.

Burada size hak vermekle beraber ADAM neyapsın diyorum.Ve ona yüklendiğiniz için HAKSIZ buluyorum.
Yani 5 boğaz +kendi 6 boğaz .
Bunun yanında elektrik ,su aidat eviniz kira ise kira ,pazar ,market şu bu
Emin olun onun açısından oda bunalmıştır.
Yapmayın eşinize de yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…