Darlayan arkadaş modeli

Aşağılamak gibi olmasın ama arkadaşınız biraz salak galiba. Yani üst üste bu kadar şeyi anlamamasinin başka bı açıklaması olamaz. Numarasını engelleyip kendi istediğiniz zaman engeli açabilirsiniz. Sorarsa da sürekli ariyosun ders çalışamıyorum derseniz gurur yapicak biri olduğunu sanmiyorum

Ben diyorum da anlamıyor. Çıkar olsun olmasın kalp kırmak hic istemiyorum. Ama insanda bir yerde anlar ya. Sınıfta baska arkadaşlık edebileceğim biri olsa koyucam mesafeyi o da yok. Bence siz de böyle bir insana katlanmayın. Ömür törpüsü sürekli naptın,nettin,ne calıştın vs..
Telefon elimde gezmeyi sevmiyorum. Mesajlaşmayı araşmayı sevmiyorum hoşlanmıyorum. Önceden de bu tipte bir arkadaşlarım vardı konuşmayı kestim hep. Resmen baş ağrısı.
Bazıları yapışık ikiz gibi gezmekten hoşlanıyor sanırım. Erkeklerde de var böyle tipler.Benim ki artık arkadaşlıktan çıkar iliskisine terfi etti. O raddeye geldim

Bu kiz seni beyni yerine kullaniyor
Ben de aynini düşünüyorum. İnternete iade politikası yazıp bulmak ne kadar zor olabilir.
hiçbir işini yapma. Alışmış bence.Bakmış yapamıyorum deyince yapan biri var. Darlar durur artık.
Evet bu olabilir. Ben darlanmaktan bunaldığım için yardımcı oluyordum ama olmayacağım artık. İnsan bir seyi anlamayabilir unutabilir ama aynı şeyi 50 defa unutulmaz. Cikmis sorularin pdfini belki 6 belki 7 defa attım. Linkini attım nasıl açacağını söyledim,drive a nasıl kaydedeceğini anlattım. İyilik olsun diye kirtasiye gezme internetten bu siteden al dedim pişman ettirdi beni

Bu arkadaş ya cidden saf ya da numara yapıyor. Darlandığında Eeeehhh yeter artık diyeceksin yoksa böyle çekersin ..

Salak değil de boş muhabbet ettiğini düşünüyorum. Mesela telegram diye bir uygulama var dedim ki ders notları paylaşılıyor orada denemeler paylaşılıyor istersen üye ol ben gecen sene üyeydim zaten oraya dedi. Yani telegram kullanmayı oradan ders notu paylaşmayı bilen bir insan instagram linkine tıklayıp pdf indirmeyi nasıl bilmez. İnstagram kullanici adı söylüyorum yetmiyor link atıyor yetmiyor pdf atıyorum. Olmuyor bulamadım diyor.

O zaman uğraşmayın. Belki de bilerek sizi darlamak, ilgi görmek için yapıyo. Bikac kere işini gormeyin, bulamadiysan yapacak bişey yok biraz daha karıştır deyin bakalım sonunda soke soke bulucak mi

Evet ama ne alaka ki
Sevgilinizi arayacak konuşacak biri olsun diyerek hayatınızda tuttuğunuzu yazmıştınız. Arkadaşlıkta da aynı şekilde bir yararı olur diye. Yapınızdır birşey diyemem ama çok pragmatik düşünce hep canınızı sıkar böyle. Gerekmeyen kimseyi hayatınızda bana bir yararı olur diye tutmayın. Böyle can sıkıcı olabiliyor finalde.

Biraz öyleyim biraz değilim. Tutmazdım ama dediğim gibi gerekiyor. Basta arkadaşım diyordum cok samimi olmasa bile en azindan cikarcilik değildi. Simdi bunaldigim icin cikarciliga döndü biraz

Reactions: JES
Yanlış anlamayın ama işime yarar düşüncesiyle arkadaş olunmaz ki siz onu işinize yaradığını düşündüğünüz için hayatınız da tutuyorsunuz sizi de bu şekilde kullanmak için hayatlarında tutan insanlar varsa ne düşünürsünüz anlayışsız biriyse hayatınızda tutmayın bence degmez yalnızlık da güzeldir

O düsünceyle arkadaş olmadim ki. Ama o düsinceyle arkadasligimi sürdürüyorum. Ben cok samimi dostluklar kuramıyorum zaten, kurduklarımı da darlamıyorum hayırdan anlıyorum biri benimle bulusmak istemiyorsa 2.ye aramam. İsi düsünce yazan bircok arkadasım var bence bu yanlış bir sey değil. Zaten arkadaslikta karsilikli cıkar iliskisine dayanır dostluk farklıdır

Pardon ben bu şekilde arkadaş oldunuz sanmıştım o zmn arkadaşınıza rahatsızlığınızı belirtmeniz sizin için daha iyi olacaktır

Bir şeyi 100 kere tekrar ederek yaptırdığınız bir insanın hangi notlarından faydalanıyorsunuz merak ettim, o sizin notlardan faydalanıyor olmasın? Bence kendi kendinize yetersiniz.

“Ben kimseyle görüşmeyeceğim sınava kadar kendime yasak koydum” deyin,ama anlayabileceğini sanmıyorum...

“Ben kimseyle görüşmeyeceğim sınava kadar kendime yasak koydum” deyin,ama anlayabileceğini sanmıyorum...
Ya ders calisiyorum dedigim halde arıyor telefon ucakta artık ulasamayinca aramıyor tskrar tekrar. Yukaridaki diğer üyelerin dediği gibi artik bin tane mesaj atsa da hicbir isini görmemeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…