Slm herkese, tek tek alinti yapamadim burdan yazayim merak edenlere
Hem kizlar ben bile unuttum, siz nerden hortlattiniz bu konuyu

Kac yil gecti ustunden, ve inanin unuttum herseyi hatirlamakta istemiyorum .Hatta bdv yi bile okumuyorum .
Sonuc mu,bosandim tabiki, hayatimda ki en guzel ve dogru karardi. 2 buyuk kizim var ,universitedeler ,ayri sehirde kaliyorlar ve ben iki kucugumleyim 10 ve 5 yasindalar. Oglum babayi tanimadan buyudu, Ama 10 yasindaki kizimi ancak 2 yilda toparladim psikologlara gidip gelmekten bunalmistim.
Ben 2 yillik egitim aldim ,suan estetisyen olarak kendi isyerimi kurdum ve cok sukur diyorum. Hayatimdada biri var ,saygili, kibar biri.
Eski es ise arada goruyorum, cocuklari almaya geliyor, ailesi ve kendisi yuzu olmadigi icin habire barismak icin haber gonderiyorlar, gulup geciyorum. Bir zamanlar herseyden ustun tuttugum o adamin bu derece alcalmasi nebileyim garip iste...
Hayatini kuramadi o,ortalikta serkes bir hayat suruyor, benim cocuklarim babasiz buyuyor diye agliyormuS, evime giremiyorum duvarlar ustume geliyor, uyuyamiyorum, birsey yiyemiyorum diye herkese dert yaniyor. Annesi surekli aglayip oglumu Alsin diye haber gonderiyor .Beraber oldugu kadinnve kocasida ayrildi, aslinda asklarini doya doya yasasinlar diyorum engelleri kalmadi. Ama yok yasak varken tatli geliyor. Benim eski es o kadin kimki pislik diyormus herkese, ugruna herseyini birakip gitmisti Oysa...
Neyse boyle iste..
Iyiki diyorum bunlari yasadim,yoksa onun gercek yuzunu gormiycektim, onunla evli kalmaya devam edecektim.
Buradaki bazi konulari okurdumda onceleri, Biz kadinlar aldatilsakta bir sans daha verelim, yuvamizi yikmayalim diyoruz. Yok, yikin o yuvalari ve asla bir sans daha vermeyin. Émin olun sonrasi cok daha guzel ve huzurlu. Biraz guclu olmak ve kangrenden kurtulmak gerekiyor.
Opuyorum herkesi
Eski konulari hortlatmayin lutfen