• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darmadağın.....

Bilmiyorum önümü göremiyorum. Hayatın bana karşı çok zalim davrandığını düşünüyorum. Bir yerde yaşanacak en kötü bir şey varsa onu ben yaşıyorum. Çevremdekiler o kadar mutlu ki. Hiç ben gibi herşeyi üst üste yaşayan yok. Talihsizim galiba. O yüzden mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Yeni bir yuva konusunda evet bekleyeceğim. Ama ondan da umudum yok ;(
Yapmayın Allah aşkına, tamam yaşadıklarınız zor ama daha ne dertler var, en kötü şey değil yaşadığınız. Sadece biraz sabır ve zaman. İnşallah herşey yoluna girecek,sadece biraz daha zaman var

Canım yazdin mı bilmiyorum yorumları okumadım. Nafaka alıyor musun?

Hayatımın umutlarımın tükendiğini hissediyorum. Önceki konularımdan bilirsiniz. Eşimle ayrıldım. Ayrı bir evde oturuyorum. O o kadar rahat ki. Nasıl bir annesi babası ablası var insan boşan yuvanı dağıt diye teşvik eder mi? Biri çıkıp da sen yanlış yapıyosun karınla çocuğun kötü durumda demez mi? Yada Allahın sopası yok mu hiç mi ettiğim ahları dualarımı duymuyor? Yine içerledim, darmadağın oldum, toparlayamıyorum. Evin masraflarına yetişemiyorum. Oturduğum yerde yanlız olduğumu görenler tuhaf tuhaf bakıyor. Dul damgasını çoktan yedim bile. Adam o kadar umursamaz ki daha mahkemeye boşanma dilekçesi vermeye bile gidemedik resmen beni oyalıyor. Herşey düzelsin diye adım da atmıyor. Boşanmıyor da. Bende anlaşmalı bitmesi taraftarıyım uzamasın diyorum. Bakalım bu hafta gideceğiz diyor. İnş bu hafta boşanırız. Yapayanlız hissediyorum kendimi. Oysa ki ne umutlarla evlenmiştim. Bir yuvam olsun bi dünyam olsun istemiştim. Şimdi yeniden nasıl bi yuvam olur? Bir çocukla beni kim kabul eder? Gencecik yaşımda yaşadıklarım ağır geliyor. Kaldıramıyorum. Yeniden mutlu olabilecek miyim?
İnsalh canim yeni bastan bi hayat kurarsin

Arkadaşım SAĞLIĞIN yerinde mi, çocuğun sağlıklı mı, anne baba ve sevdiklerin hayatta mı? Bu sorulara cevabın evet çok sanslisin ve yeniden mutlu olma sansın var
öyle ama ben bu dertleri
Canım yazdin mı bilmiyorum yorumları okumadım. Nafaka alıyor musun?

canım henüz boşanmadığımız için nafaka almıyorum. sadece 1 kere mamasını bezini aldı bu hafta sonu da ona bıraktım bebeğimi ve geri getirdi. boşanalım diyor gün belirle gidelim diyorum o gün işi çıkıyor falan filan. adam inanılmaz umursamaz

Arkadaşım SAĞLIĞIN yerinde mi, çocuğun sağlıklı mı, anne baba ve sevdiklerin hayatta mı? Bu sorulara cevabın evet çok sanslisin ve yeniden mutlu olma sansın var

öyle ama bu dert bana inanılmaz ağır geliyor aklımı oynatmak üzereyim. bir anda yapayanlız kaldım yada kendimi öyle hissediyorum. keşke ölseydi de her gördüğümde canımı acıtmasaydı :(

Çocuğunu ortadankaldir belki gencecik yasin boşa gitmez koca bulursun yine. Bosanacaksin cocugumu nasıl daha ii yetiştirilir diyeceğine çocukla beni kim alır diyorsun. Ben çocuğuma bakacak adama nasıl güvenirim değil konu koca koca koca oldunuz koca diye
zaten üzgün bir insana yazdıklarınız ne kadar acımasız.
onun da derdi o olabilir size ne
nasıl üzgün bir insana böyle acımasız yorumlar yazabiliyorsunuz hayret ediyorm
destek olamıyorsanız köstek olmayın

Hayatımın umutlarımın tükendiğini hissediyorum. Önceki konularımdan bilirsiniz. Eşimle ayrıldım. Ayrı bir evde oturuyorum. O o kadar rahat ki. Nasıl bir annesi babası ablası var insan boşan yuvanı dağıt diye teşvik eder mi? Biri çıkıp da sen yanlış yapıyosun karınla çocuğun kötü durumda demez mi? Yada Allahın sopası yok mu hiç mi ettiğim ahları dualarımı duymuyor? Yine içerledim, darmadağın oldum, toparlayamıyorum. Evin masraflarına yetişemiyorum. Oturduğum yerde yanlız olduğumu görenler tuhaf tuhaf bakıyor. Dul damgasını çoktan yedim bile. Adam o kadar umursamaz ki daha mahkemeye boşanma dilekçesi vermeye bile gidemedik resmen beni oyalıyor. Herşey düzelsin diye adım da atmıyor. Boşanmıyor da. Bende anlaşmalı bitmesi taraftarıyım uzamasın diyorum. Bakalım bu hafta gideceğiz diyor. İnş bu hafta boşanırız. Yapayanlız hissediyorum kendimi. Oysa ki ne umutlarla evlenmiştim. Bir yuvam olsun bi dünyam olsun istemiştim. Şimdi yeniden nasıl bi yuvam olur? Bir çocukla beni kim kabul eder? Gencecik yaşımda yaşadıklarım ağır geliyor. Kaldıramıyorum. Yeniden mutlu olabilecek miyim?
Kusura bakmayın ama çocuğunuza çok üzüldüm .Baba bırakmış gitmiş ,anne de evlenerek yada bir erkeğin himayesinde mutlu olacağını düşünüyor.
Lütfen çocuğunuzun psikolojisini düşünün ve onu büyüttükten sonra evlenin yoksa etrafından çok zarar görebilir.

Kusura bakmayın ama çocuğunuza çok üzüldüm .Baba bırakmış gitmiş ,anne de evlenerek yada bir erkeğin himayesinde mutlu olacağını düşünüyor.
Lütfen çocuğunuzun psikolojisini düşünün ve onu büyüttükten sonra evlenin yoksa etrafından çok zarar görebilir.

arkadaşım bak gerçekten olayın neresinden baktığınızı anlamış değilim. konu bir erkek değil. konu yıkılan hayallerim umutlarım geleceğim. neden bir yuva kuruyorsunuz? neden evleniyorsunuz? bir erkeğin himayesi altına girmek için mi? hayatı paylaşmak için mi?

Çocuğunu ortadankaldir belki gencecik yasin boşa gitmez koca bulursun yine. Bosanacaksin cocugumu nasıl daha ii yetiştirilir diyeceğine çocukla beni kim alır diyorsun. Ben çocuğuma bakacak adama nasıl güvenirim değil konu koca koca koca oldunuz koca diye
Kusura bakmayin ama ne kadar agir bir elestiri bu boyle.

Yazida ki yalnizligi kimsesiz kalinmisligi gecim derdi sikintisini nasil gormezsiniz.

Yeniden mutlu olma istegidir insani hayata baglayan. Mutlu olabilir miyim diye bunalimda olan birisinin once hayata bağlılığıni kuvvetlendirmek gerekir.

Gerekir ki cocuguna dogru psikolojiyle yaklassin.
Belliki yalnız kimsesiz etraftan rahatsiz eden kotu bakan. Bunlarin ustesinden gelecek umutlari cikartir insani.

zaten üzgün bir insana yazdıklarınız ne kadar acımasız.şüne
onun da derdi o olabilir size ne
nasıl üzgün bir insana böyle acımasız yorumlar yazabiliyorsunuz hayret ediyorm
destek olamıyorsanız köstek olmayın

sağol arkadaşım çok teşekkür ederim. bir çocukla ortada kalmanın ne demek olduğunu bilmeyen arkadaşlar var. tabikide herkesin görüşüne saygı duyarım ama yargılama noktasında insanı acımasızca yaftalıyorlar. ne tarafa yöneleceğimi bilemeyecek durumdayım. o kadar yanlızım ki :( 2 aydır çocuğumla yanlız bir evde kalıyorum. her derdime yetişemiyorum. etrafın bakışları (konu komşunun) apayrı. ek iş yapamıyorum. bu sefer çocuğumla hiç zaman geçiremeyeceğim. bu kadar sorunuma rağmen akşamları çocuğumla kaliteli zaman geçirip ilgilenmeye çalışıyorum.

Valla niye anlassin ki nafaka vermiyor derdi yok 6 ay sonra evi terk etti diye dava acar bir de suclu olursunuz bu daha mi iyi olur

anlaşmalı boşanmayı kabul etti. sadece umursamazlığından rahatlığından öteliyor. ama bu hafta inşallah gidicez. burdan yazarım hep gelişmeleri. beni yanlız bırakmayın kızlar ya :(

Çok şükür sağlık var değil mi arkadaşım.
O zaman hepsine sağlık olsun diyebilmeliyiz.

Bekarken talihsiz bir evlilik yaptığın gibi çocukla çok güzel bir evlilik yapman mümkün. .

Umut her zaman var.

Allah karşına bundan sonra güzel insanlar çıkarsın inşallah. .

Sevgili arkadaşlar. Sevgisiz ilgisiz büyümüş bir çocuk olarak ben hep bir ailem olsun istedim. Dört bir yanda koşuşturan çocuklar, sevgiyle bakan anne baba, ailesine sahip çıkan bir erkek, akrabalar.... Ailemde herkes birbirinden koptu. Çok mu şey istedim bilmiyorum. Hayat şarkısını izlediniz mi? Esas kızın (kötü şeyleri hariç) nasıl aile özlemiyle sıkı sıkı sarıldığını, derdinde herkesin koşuşturduğunu... Benim hiç arkamı toplayan olmadı biliyor musunuz? Herşeyi hep tek başıma yapmak zorunda kaldım. Artık sırtımı yaslayabileceğim bir ailem olsun istedim, bir omuz istedim o da böyle oldu. Hayatın bu yönünden tutamadım işte.. Beceriksizim ben :(

Sevgili arkadaşlar. Sevgisiz ilgisiz büyümüş bir çocuk olarak ben hep bir ailem olsun istedim. Dört bir yanda koşuşturan çocuklar, sevgiyle bakan anne baba, ailesine sahip çıkan bir erkek, akrabalar.... Ailemde herkes birbirinden koptu. Çok mu şey istedim bilmiyorum. Hayat şarkısını izlediniz mi? Esas kızın (kötü şeyleri hariç) nasıl aile özlemiyle sıkı sıkı sarıldığını, derdinde herkesin koşuşturduğunu... Benim hiç arkamı toplayan olmadı biliyor musunuz? Herşeyi hep tek başıma yapmak zorunda kaldım. Artık sırtımı yaslayabileceğim bir ailem olsun istedim, bir omuz istedim o da böyle oldu. Hayatın bu yönünden tutamadım işte..
Beceriksizim ben :KK43:
Sen beceriksiz degilsin bazen hayat insani hep ayni yerden vuruyor.

Guclu olup bundan sonra hak ettigin mutlulugu cocugunla yasarsin umarim

Oyle deme allah buyuk gun dogmadan neler dogar kocan daha otelerse ac davani al nafakani hakkinda hayirlisi olsun bundan sonra karsina iyi insanlar ciksin dilerim

Back
X