• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darmadağın.....

Evet ondan da emin değilim aslında. Ya mutluluk nedir nasıl olunur onu da unuttum. Tabiki illaki biri olması gerekmiyor hayatımda ama tükendim ben artık ya
Hemen mutlu olman zor biraZ ilerde bugunleri atlattiginda cocugunla mutlu olucaksin insallah. Suan tukenmis gibi hissetmen normal ama cocugun icin guclu olman lazim. Ailen yardimxi olmuyo mu

Cevrenizdeki insanların mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz.? Misal ben sana dertlerimi anlatsam yatıp kalkıp şükredersin haline canım

Haklısınız belki bende dışardan çok farklı görünüyorum ama yakın arkadaşlarım için söyleyim herşeylerini bildiğim. Ya benim yaşadığım sorunları hiç yaşamadılar yaşamasınlarda herkes yerinde sağ olsun maşallah. Ama bir yerdeki en kötü olayları yaşayan kişi hep ben oluyorum üzülüyorum artık

Maddi açıdan yardıma ihtiyacım var onlarında maddi olanakları yok ucu ucuna geçiniyorlar. Beraber yaşayamıyoruz çok sorunlar çıkıyor zaten ev ev üstüne olmaz diye düşünüyorlar

Iyide ufacik bi yavru soz konusu. kac yasinda yavrun?

Hemen mutlu olman zor biraZ ilerde bugunleri atlattiginda cocugunla mutlu olucaksin insallah. Suan tukenmis gibi hissetmen normal ama cocugun icin guclu olman lazim. Ailen yardimxi olmuyo mu

Maalesef. Sen nasılsın nasıl hissediyosun diye soran yok. Psikolojik olarak çöktüm

Maalesef. Sen nasılsın nasıl hissediyosun diye soran yok. Psikolojik olarak çöktüm
Allah yardimcin olsun. Kendini cok uzme neden bosaniyorsun bilmiyorum ama daha mutlu olcaksin bundan sonra hayatinda puruz cikaran koca kv gorumce falan olmayacak cocugunla mutlu mesut yasayacaksin. Ama biraz zaman..

Haklısınız belki bende dışardan çok farklı görünüyorum ama yakın arkadaşlarım için söyleyim herşeylerini bildiğim. Ya benim yaşadığım sorunları hiç yaşamadılar yaşamasınlarda herkes yerinde sağ olsun maşallah. Ama bir yerdeki en kötü olayları yaşayan kişi hep ben oluyorum üzülüyorum artık
Belkide bildiğiniz insanlarin bile bilmediğiniz dertleri vardır. Icimizi bir Allah biliyor. Üzmeyin kendinizi bu zamanda anlaşamayan herkes boşanıyor. Siz ayip birsey yapmiyorsunuz ya. Sevdiniz evlendiniz anlaşamadiniz boşandınız bu kadar. Siz dürüst olun kendinizi bilin. Karakterinizden ödün vermeyin. Güclü durun kimseye mudana etmeyin. Elbet mutluluk sizi bulur. Erkekler artık evli bekar cocuklu diye ayırmıyor. Karakterli düzgün insan arıyor. Ileride herhalinizle sizi sevip cocugunuza en iyi sekilde abilik yapacak birisi cikar inşallah karsiniza çıkar inşallah. Ben size kocacı damgasını vuranlar gibi düşünmüyorum. Yalnızlık Allaha mahsus. Bu konuda da endiselenmekte haklı buluyorum. Fakat şuan bunlar için erken. Önce bi boşanın çocuğunuzu guzel bi sekilde yetistirin. Kendinizi toparlayın zamanla hersey olur
Size bu gunleri yaşatanıda Rabbime havale edin. Cocugunuza iyi bakın. Zorlandığınız yerde ya sabır deyin. Bunada şükür deyin.
Rabbim görüyor elbet hakikati.

Annem bakıyor ama çocuğa baktıkları için onlara maddi yardımda bulunmak zorundayım babam biraz garip bi insan. Haliyle bende geçinemiyorum
Maddi yardım yapmak yerine ufak tefek market alisverisleri falan yapsaniz olmaz mı acaba. Mesela kahvaltilik biseyler alsanız arada meyve falan alsaniz yoksa direk para vermek seni zorlar tabiki. Maasin ne kadar işin ne canım? Ailen senden beklemek yerine sana yardimci olmali aslında

Ailen kiradaysa kiraya destek ol biraz daha büyük bir eve çıkın. Kendi evleri ise o evi kiraya verin yine kiraya destek olup biraz daha büyük eve çıkın. Bebeğinle sana bir oda yeter. Zaten çalışıyorsun akşamdan akşama evdesin. Boşuna bir ev masrafından kurtulursun?

Maddi yardım yapmak yerine ufak tefek market alisverisleri falan yapsaniz olmaz mı acaba. Mesela kahvaltilik biseyler alsanız arada meyve falan alsaniz yoksa direk para vermek seni zorlar tabiki. Maasin ne kadar işin ne canım? Ailen senden beklemek yerine sana yardimci olmali aslında

İşte bu konuda babam fena maalesef her ay belli bir miktar para vermek zorundayım. Kira elektrik su çocuğun masrafları hiç bişey yetişmiyor

Ailen kiradaysa kiraya destek ol biraz daha büyük bir eve çıkın. Kendi evleri ise o evi kiraya verin yine kiraya destek olup biraz daha büyük eve çıkın. Bebeğinle sana bir oda yeter. Zaten çalışıyorsun akşamdan akşama evdesin. Boşuna bir ev masrafından kurtulursun?
Ailem aynı evde yaşamamızı istemiyor

Maaşım 2000. Bu arada kredi kartımı yapılandırmak zorunda kaldım borcumda var off. Herşey üst üste ;(

Allah yardimcin olsun. Kendini cok uzme neden bosaniyorsun bilmiyorum ama daha mutlu olcaksin bundan sonra hayatinda puruz cikaran koca kv gorumce falan olmayacak cocugunla mutlu mesut yasayacaksin. Ama biraz zaman..
Canım eski konularımda var. Anneci bir koca. Herşeye müdahale eden kv görümce. Bu arada kocada ilgisiz. Adam akıllı evlilik yaşayamadım. İyi olduğumuz bir ara çocuk da oldu. Bebeğim olduktan sonra daha da bir yanlız bıraktı. Hiç sevilmedim ;( dediğin gibi hayatımda pürüz çıkaran herkes gidecek gitmeleri de en iyisi. Keşke bir boşansak belkide o zaman rahatlayacağım. 2 aydır yanlız yaşıyorum ve inanılmaz boşluktayım dibe de vuramıyorum. 1 yaşında oğlum var o olmasa belkide daha da kötüydüm. Oğlum için iyi olmak zorundayım. En zoru hem baba hem anne olmak zorundayım. Rabbim hayırlısını versin her şeyin.

eşiniz yardımcı olmak istemiyor sanırım
yardımcı olsa en azından gönderdiği para ile ailenize gönderdiğiniz parayı birleştirip bakıcı tutardınız

Back
X