Arkadaşlar benim sorunum şu .) Evde ki çekmecelerim darmaduman.Kağıttan tutun,aklınıza gelecek en saçma şeylerle dolu...Ev derli toplu,temizliği sevmesemde yapıyorum o kadarını :) bi zahmet yapayım da zaten:) Ama şu çekmecelerimi bir türlü yapmak gelmiyo içimden.Yapsamda yine dağınık.Nasıl toplu gözükebilir bilmiyorum ki....Bi deevim büyük 160metre kare.O yüzden de zor geliyo bana temizlik yapmak...Ne yapsam da şu temizliği falan bir düzene soksam ya.Kızım 21 aylık hoş onunla yapılmıyor da ama...Neyi nasıl planlayabilirim....Bir akıl fikir verin :))
al benden de o kadar
evim derli toplu diyebilirim bal dök yala olmasa da
ama gelgelelim çekmeceler de benden gayrı hersey mevcut
benm de 21aylık kızım var
düzenliyorum toparlıyorum ama en çok 2 gün dayanıyo
Bizimde evimiz 165 metrekare çok geniş balkonları var dediginiz gibi bizim de evimiz dertli toplu ama çekmecler de her türlü eşyalar mevcuttur annem en sonunda dayamadı çekmede işe yaramayan ne varsa çöpe attı kökten çözümbir de büyük evin temizlemesi ayrı bir dert zaten küçük ev daha iyi temizleniyor sende bizim gibi yapabilirsin çekmecende işe yaramayanları çöpe at derim
Ay aynen bal dök yala değil valla ama toplu en azından:)Züğürt tesellisi:) Ama rahatladım ya çekmece olayına :) Ya zaten bu cadılarla toplamak eziyet ....
Aynen 2 balkon var.Kullanmadığım balkonu yıkamıyorum çoğu zaman.Çıkmyorum oraa bir de karşıda okul 2 günde bir pisleniyor.Bende temizlemiyorum orayı:) Büyük evin derdi gerçekten büyük ya.Ben temizlik yapsamda sanki iyi yapmamışım gibi geliyor hiç tatmin olmuyorum bu konuda...Dün mesela koltukları çektim toz aldım makina yaptım,sildim yok yine içime sinmiyo sanırım bu çekmeceler yüzünden:)) Du bakalım büyükçe bir poşet ayarlayayım :)
en nefret ettiğim iştir
yok çekmece temızle,düzenle
yok dolap
yok mutfal dolaplarııı
yok vitrinnnnn,yıka sil koy tekrar, neymiş millet görcekmişşş,ayda yılda bir kullanılacakmışş!!!
Kikirikli canim daha dün bende misafir gelmeden evi toparlarken,masanin üzerinde olan esyalari attim cekmecelere,hep diyorum toplarim sonra ama sonrada diyorum ya nasil,toplayip nereye koysam acaba.
dur bakalim,sana verilen tavsiyelerden faydalanirim artik
Hele bir de evine gelen giden kimse yoksa bu işler çok daha saçma geliyor insanın gözüne....
Yok yok bu kk bana iyi gelmiyor...Derdime çözüm bulacağıma,benim gibi olanları görükçe amann boşver diyorum iyice zıvanadan çıkıyorum :))
çok isterdim elime poşeti alıp gereksiz şeyleri atmayı
öyle bir kocaya sahibim ki!!!
ne kadar gereksiz şeyler var hepsini eve doldurur ve asla ama asla attırmaz
üniv zamanında kalma not aldığı küçücük küçücük kağıtlar çekmecelerde saklanıyor
şunu atalım derim dursun lazım olur
annem geldiğinde poşet poşet kağıt atmıştık
bi çoğundan haberi yok haberi olduğundada günlerce söylenir durur...
annem yakın zamanda gelsede bi çekmece temizliği daha yapsak
Ayyy sanırım benim sorunumda bu...Eşim kredi ekstrelerini saklıyor koyuyor oraya buraya.Ya ev kagıt doldu atıcam diyorum sana ne zararı var lazım olur diyor...Zaten şuan çekme benim olanlardan çok onun ıvır zıvırlarıyla dolU.yani elime poşet alıp atsam bile neyi atıcam bilmiyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?