Küçükpisi onun için en iyi yöntem hepsini yuvarla hopp at dolaba
Ya ben o şekilde olunca hepsini boyuna göre gerekirse 2 veya 3 e katlıyorum.Ama genelde ilk yöntemde oluyor dolabım
benim evim temizdir ancak çekmecelerim karışık. sadece bana ait olanlar karışık... eşim düzenlidir. ıvır zırvır hiç birşey yok evimde. hepsini atar kendileri. geçenlerde garanti için koyduğum faturayı bile atmış. bozulunca yenisini almak zorunda kaldık. artık garantiler belgelerini koymak için kutu yaptık .
şunu sorayım.
mesela dürülecek kıyafetlerimiz oluyor ancak her biri farklı boyutta. kimi dar, kimi bol, kimi uzun kimi kısa... bunları nasıl düzeltip koyuyorsunuz? dürsem bile güzel durmuyor... eşimin kıyafetleri aynı boy olduğu için onunkiler düzgün ve güzel duruyor...
Eki Görüntüle 521684 Eki Görüntüle 521685 Çamaşır çekmecem için yaptım.ayy süper oldu yaa çok gerekliydi böyle bişey :)
gözünü seviyim kikirik, toplu hali bile dağınık duruyoşunları güzelce katlayıp istiflesene simetri hastalığı var bende yamuk mumuk durmasın öyle içim bunalıyo
Yok valla bundan fazla düzenleyemem ben :) Daha ne kadar düzenlenilir ki :) Kızım bir yandan dağıtıyordu çünkü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?