Darmaduman çekmeceler:)Detaylı temizleyememe....

benim evim temizdir ancak çekmecelerim karışık. sadece bana ait olanlar karışık... eşim düzenlidir. ıvır zırvır hiç birşey yok evimde. hepsini atar kendileri. geçenlerde garanti için koyduğum faturayı bile atmış. bozulunca yenisini almak zorunda kaldık. artık garantiler belgelerini koymak için kutu yaptık.

şunu sorayım.

mesela dürülecek kıyafetlerimiz oluyor ancak her biri farklı boyutta. kimi dar, kimi bol, kimi uzun kimi kısa... bunları nasıl düzeltip koyuyorsunuz? dürsem bile güzel durmuyor... eşimin kıyafetleri aynı boy olduğu için onunkiler düzgün ve güzel duruyor...

Küçükpisi onun için en iyi yöntem hepsini yuvarla hopp at dolaba

Ya ben o şekilde olunca hepsini boyuna göre gerekirse 2 veya 3 e katlıyorum.Ama genelde ilk yöntemde oluyor dolabım

vallah bizim evde çook buyuk ama çekmeceler gel görki Düzenli evde iş olmayınca Bizde çekmeceleri düzenliyoruz

ben temiizlikten hiç bu kadar nefret etmemiştim ne bu ya hem iş hem temizlik bir gün de izin cok yoruluyorum e hayliyle yapmakda gelmıyor içimden hiç birsey

Küçükpisi onun için en iyi yöntem hepsini yuvarla hopp at dolaba

Ya ben o şekilde olunca hepsini boyuna göre gerekirse 2 veya 3 e katlıyorum.Ama genelde ilk yöntemde oluyor dolabım

ilk yöntemi uyguluyorum malesef.

çekmeceler için gözlü kutular var onlar işe yarıyor

bir de ıvır zıvırları yok etmek

--

annem sağ olsun atmaya kıyamaz geçen sefer 2 poşet çöp çıkardım ordan annem evde yokken

Plastik şeffaf çekmece düzenleyici kaplar var, ben İkea dan almıştım, küçük karton kutular var, onlardan al, evrakları dosyalarsın, ıvır zıvır eşyaları düzenleyicilere koyarsın.

benim 3 yaşındaki kızım çok karıştırıyo. makyaj malzemelerinin onun yüzündendolabın taa üstüne saklamak zorunda kalıyom. yemenilerin olduğu alt çekmece sürekli dağınık. ben topluyom o çıkartıp oynuyo. başka yere saklayım dedim geride kıyamadım. varsın oynasın dedim. anası değeilmiyim mecbur toplayamcam

karışık çekmecenin en büyük devası çöplüktür.

"bir gün işe yarar" denen çoğu şey yıllarca işe yaramaz...

atletler komıdıne

kemıkten badıler yazdlık rafında en sagıda
gerı kalanlar magaza durgusuyle duruyorum boyutlarına gore yerlesırıyorum ama hafta ıcı genede ıclerı dagılıyor
buna baglı olarak bende gstrıng ve tangalar ıcın sepet aldım
ıcıne katladım koydum ama dagılsada darma duman gozukmuyor
gunluk camasırlar komıdınde atletlerın yanında duruyor benım
banada en zor camasır toplamak katlamak yerlestırmek o kadarmı zor gelır yaaaaaa

ahahahaha kızlar benimde en sevdiğim şeylerden biridir çekmece dizmek

hepsi düzenlidir

çekmece organizerleri var hatunlar onlardan temin edin.

ya da
şöyle kutular var

son resim biraz büyük çıkmış ama..

buna benzer metal kutularım var çekmecelerde
hepsinde farklı şeyler var, birinde düğmeler, birinde kemerler, tokalar

siz de alın bunlardan
hem kapaklı oluyolar, tozlanmazlar.

ben iç çamaşırlarını minik hurçlara koyuyorum. fermuarını çektin mi, tertemiz:)) bizde de dağılamayan tek yer oğlumun giysi şifonyeri. her zaman ütülü, tertipli. en üstte zıbınlar, pijamalar, altında takımlar, onun altında yelekler hırkalar, en altta bezleri, ıslak mendil, havlusu... hep ütüler mağazadaki gibi katlarım. severek yaptığımdan olsa gerek hiç dağılmaz

benim annem evime geldi bi kere ilk önce çekmecelerimi kontrol etti yani düzenli mi diye .iyi kötü ortalığı toparlıyoruz diğer işleri yapıyoruz ama çekmecelere gelince bulduğumuzu atıyoruz içeriye sanki ben evlenmeden önce biraz öle yapardım şimi evlendim çok özeniyorum .annem baktı valla bakalım ne kadar titiz kız yetiştirdim dedi .ben dağılmaması için herşeyin sabit bir yeri var .böle incik boncuğu kutucuklara koydum .diğer eşyalar zaten katlı gardropta asılcak elbise,gömlek kravat,ceket askıda .arada girip topluyorum her gün açılıyor eşim sağolsun pek düzenli değil .mutfağımda yine öle .yani oluyor bir şekilde .sende boş bir gününde yavaş yavaş dök çekmecelerini atılcak varsa at kulladığın şeyleri kutulara kaldır öle koy çekmecene .kutuya kaldıramayacaklarını katla sıra sıra .yaparsın ne olucak ki .arada çekmeceleri boşaltıp düzeltmek gerek yoksa hemen dağılıyor .

benim çekmecelerr manyaklık derecesinde düzenlidir. her şey ayrı kutudadır

keşke dağınık ve rahat bir insan olabilseydim

gözünü seviyim kikirik, toplu hali bile dağınık duruyo şunları güzelce katlayıp istiflesene simetri hastalığı var bende yamuk mumuk durmasın öyle içim bunalıyo

Yok valla bundan fazla düzenleyemem ben :) Daha ne kadar düzenlenilir ki :) Kızım bir yandan dağıtıyordu çünkü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…