mrb kızlar.kısaca olaya gireyim eşimle daha öncede sorunlarımız vardı.iyi günlerimizde oldu ama genelde gerginlik hakim olan bi evliliğimiz vardı.onda inat vardı bende hırçınlık bende çok yumuşak yapıda biri değildim ailelerle ilgili yaşanan sıkıntılar vs yüzünden. doğruyu söylmek gerekirse. derken istenmeyen şeyler yaşandı şiddet gördüm.hiç etmeyen adam küfürlü konuşmalara başladı.sabrettim ama değişmedi.iyi zamanı iyi hatta mükemmel biri ama sinirlenince asla öfke konrolü yok dedimki olmayacak böyle ayrılıcam senden.özür diledi çok kendinden emin bi konuşma yaptı benle ve aile trapisine gitmeye karar verdik.gittikde..dr'un dedği aşılmayacak sorunlar yok aranızda öfke kontrolünü çözersek dedi..terapilere devam etmemiz gerektiğini aynı zmanda çok küçük dozda sakinleştirici almasını reçete etti.neyse 2 ay kadar hiç kavga bile etmedik nerdeyse.ama sonra bi gün sabah sa.çmasapan bi sebepten tartıştık iş kavgaya dönüştü ve bana tokat attı bende onu ittim kaçmak için tekrar tokat attı sonrası resmen kavgaya dönüştü ve onun şiddetine karşı bende kendi cüsseme göre kendimi koruma amaçlı müdahale ettim ama onun cüssesiyle benimki birmi.ağlayarak evden çıktım yemin etmiştim birkez daha bana bunu yaparsan darp raporu alıcam diye o da biliyordu hatta..neyse hastaneye gittim darp rapou tutuldu.karakola gittim vs.neticede 1 ay evden uzaklaştırma aldı.şuan ayrı evlerdeyiz haliyle..ben kendi evimdeyim..ama Allah var öyle içim yanıyoki keşke bunlar olmasaydı gerçekten o hasta tedavi olması gerek keşke yapmasaydım şikayet etmeseydim.iş büyüdü şimdi belkide boşanacağız..sana şiddet uygulamış ne acıyosun diyebilirsiniz ama normal zamanlarında, işyerinde, aile arasında, akrabalar arasında, ne bileyim her ortamda öyle sevilen biriki.kötü insan diyeymem ama bende o andaki snirle yaptım işte.şimdi açıkcası pişmanım.üstüne gitmemeliydim kavganın büyümesini engelleyebilirdim ama yapmadım.dr.da eşinize yardımcı olun o gerçekten sıkıntılı ve düzelmek istiyor bu süreçte desteğiniz gerek gerildiğiniz anlarda olayları oludğu gibi kabullenin birsüre ama sakin zamnda sorunları çözmeye çalışın dedi.sıcağı sıcağına birbirinizi kurmayın demişti.ama ne o yaptı ne de ben...içim hiç rahat değil uzaklaştırma süresinin bitiminde ne olacak diye içim içimi yiyor çok üzülüyorum....
çocuğunuzu bu ortamda büyütmek doğru deil bence yazdıklarınıza göre sizin psikoloji iyi yanlızca bu adama savunma yapmışsınız yani psikoolojik sorun eşinizin o istemeden iyi olmaz belkide huyu bu kalıtsal sadece pişmanım diye ömrünüzden alırevet kamuda çalışıyorum. dünya tatlısı bi oğlum var
iyi yapmışsın, vurmasaymış, suçlu bedelini ödesin, adamı kavga için kışkırttıysan bilemem ama durup durruken tartışmaçıkarttıysa hak etmiş oh olsunmrb kızlar.kısaca olaya gireyim eşimle daha öncede sorunlarımız vardı.iyi günlerimizde oldu ama genelde gerginlik hakim olan bi evliliğimiz vardı.onda inat vardı bende hırçınlık bende çok yumuşak yapıda biri değildim ailelerle ilgili yaşanan sıkıntılar vs yüzünden. doğruyu söylmek gerekirse. derken istenmeyen şeyler yaşandı şiddet gördüm.hiç etmeyen adam küfürlü konuşmalara başladı.sabrettim ama değişmedi.iyi zamanı iyi hatta mükemmel biri ama sinirlenince asla öfke konrolü yok dedimki olmayacak böyle ayrılıcam senden.özür diledi çok kendinden emin bi konuşma yaptı benle ve aile trapisine gitmeye karar verdik.gittikde..dr'un dedği aşılmayacak sorunlar yok aranızda öfke kontrolünü çözersek dedi..terapilere devam etmemiz gerektiğini aynı zmanda çok küçük dozda sakinleştirici almasını reçete etti.
neyse 2 ay kadar hiç kavga bile etmedik nerdeyse.ama sonra bi gün sabah sa.çmasapan bi sebepten tartıştık iş kavgaya dönüştü ve bana tokat attı bende onu ittim kaçmak için tekrar tokat attı sonrası resmen kavgaya dönüştü ve onun şiddetine karşı bende kendi cüsseme göre kendimi koruma amaçlı müdahale ettim ama onun cüssesiyle benimki birmi.ağlayarak evden çıktım yemin etmiştim birkez daha bana bunu yaparsan darp raporu alıcam diye o da biliyordu hatta..neyse hastaneye gittim darp rapou tutuldu.karakola gittim vs.neticede 1 ay evden uzaklaştırma aldı.şuan ayrı evlerdeyiz haliyle..ben kendi evimdeyim..ama Allah var öyle içim yanıyoki keşke bunlar olmasaydı gerçekten o hasta tedavi olması gerek keşke yapmasaydım şikayet etmeseydim.iş büyüdü şimdi belkide boşanacağız..sana şiddet uygulamış ne acıyosun diyebilirsiniz ama normal zamanlarında, işyerinde, aile arasında, akrabalar arasında, ne bileyim her ortamda öyle sevilen biriki.kötü insan diyeymem ama bende o andaki snirle yaptım işte.şimdi açıkcası pişmanım.üstüne gitmemeliydim kavganın büyümesini engelleyebilirdim ama yapmadım.dr.da eşinize yardımcı olun o gerçekten sıkıntılı ve düzelmek istiyor bu süreçte desteğiniz gerek gerildiğiniz anlarda olayları oludğu gibi kabullenin birsüre ama sakin zamnda sorunları çözmeye çalışın dedi.sıcağı sıcağına birbirinizi kurmayın demişti.ama ne o yaptı ne de ben...içim hiç rahat değil uzaklaştırma süresinin bitiminde ne olacak diye içim içimi yiyor çok üzülüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?