darp raporu aldım ve evden uzaklaştırma verdiler eşime

olanoldu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
132
99
98
40
mrb kızlar.kısaca olaya gireyim eşimle daha öncede sorunlarımız vardı.iyi günlerimizde oldu ama genelde gerginlik hakim olan bi evliliğimiz vardı.onda inat vardı bende hırçınlık bende çok yumuşak yapıda biri değildim ailelerle ilgili yaşanan sıkıntılar vs yüzünden. doğruyu söylmek gerekirse. derken istenmeyen şeyler yaşandı şiddet gördüm.hiç etmeyen adam küfürlü konuşmalara başladı.sabrettim ama değişmedi.iyi zamanı iyi hatta mükemmel biri ama sinirlenince asla öfke konrolü yok dedimki olmayacak böyle ayrılıcam senden.özür diledi çok kendinden emin bi konuşma yaptı benle ve aile trapisine gitmeye karar verdik.gittikde..dr'un dedği aşılmayacak sorunlar yok aranızda öfke kontrolünü çözersek dedi..terapilere devam etmemiz gerektiğini aynı zmanda çok küçük dozda sakinleştirici almasını reçete etti.

neyse 2 ay kadar hiç kavga bile etmedik nerdeyse.ama sonra bi gün sabah sa.çmasapan bi sebepten tartıştık iş kavgaya dönüştü ve bana tokat attı bende onu ittim kaçmak için tekrar tokat attı sonrası resmen kavgaya dönüştü ve onun şiddetine karşı bende kendi cüsseme göre kendimi koruma amaçlı müdahale ettim ama onun cüssesiyle benimki birmi.ağlayarak evden çıktım yemin etmiştim birkez daha bana bunu yaparsan darp raporu alıcam diye o da biliyordu hatta..neyse hastaneye gittim darp rapou tutuldu.karakola gittim vs.neticede 1 ay evden uzaklaştırma aldı.şuan ayrı evlerdeyiz haliyle..ben kendi evimdeyim..ama Allah var öyle içim yanıyoki keşke bunlar olmasaydı gerçekten o hasta tedavi olması gerek keşke yapmasaydım şikayet etmeseydim.iş büyüdü şimdi belkide boşanacağız..sana şiddet uygulamış ne acıyosun diyebilirsiniz ama normal zamanlarında, işyerinde, aile arasında, akrabalar arasında, ne bileyim her ortamda öyle sevilen biriki.kötü insan diyeymem ama bende o andaki snirle yaptım işte.şimdi açıkcası pişmanım.üstüne gitmemeliydim kavganın büyümesini engelleyebilirdim ama yapmadım.dr.da eşinize yardımcı olun o gerçekten sıkıntılı ve düzelmek istiyor bu süreçte desteğiniz gerek gerildiğiniz anlarda olayları oludğu gibi kabullenin birsüre ama sakin zamnda sorunları çözmeye çalışın dedi.sıcağı sıcağına birbirinizi kurmayın demişti.ama ne o yaptı ne de ben...içim hiç rahat değil uzaklaştırma süresinin bitiminde ne olacak diye içim içimi yiyor çok üzülüyorum....

Son düzenleme:
kendinizi suçlu hissetmeyin bu bir sınav ve böyle olması gerekmiş çocuğunuz yoksa yeniden başlayabilirsiniz takılmadan böyle kavga ortamı ömür boyu çokkötü daha kötü hasta olmaktansa size iyi gelmeyen ortamdan uzaklaşın ev kimin tazminat nafakasıyla ayaklarınızın üstünde çalışın bu kişiler ikiyüzlüdür dışarı süper içeri psikolojik baskı yaparki iyi tanıtıp kandırırlar canınız sağ dayaktan ölen kanser olan var ömürünüzü bu mutsuzluğa harcamayın yapmıcam deyip yapmak kalıtsal bir rahaszlıktır huy gihi unutmayın hiçbir savunma şiddet gerektirmez yaşadıklarınızı zamanla sindirin mahkemede raporu sunun inanın daha gençsiniz muutlu olabilirsiniz

Bence iyi olmus. Gercekten pisman olan insan gidip bu 1 aylik surecte kendini duzeltmek icin elinden ne geliyorsa yapar. Bosanma davasi acmaz.
Hic sikayet etmeyip katlansaydiniz daha kotu sonuclarada sebep olabilirdi

Reactions: anu

Tartışma sırasında eğer doktor da yardımcı olmanızı tavsiye ettiyse alttan alsaymissiniz, pişman oldugunuz nokta bu olsun. Ettiğiniz şikayet değil.

Ya okumayi sevmeyen birisi degilim ama paragraf olmayinca gozlerim yoruluyor okuyasim gelmiyor..
Kendimi zorlaya zorlaya okudugum kadariyla anca "iyi olmus" diyebilirim.

Ya ne suçluluğu duyuyorsun?
İlk şiddeti değil, onda elinden geleni yapmışsın. (Ki ben onu da yapmam, bana ne be hastaysa gitsin kendini kessin bana niye vuruyo?)
İkinci haftasında canına okunan iyi olmuş.
Pişman falan kesinlikle olma.
Pişman olursan 3 de olur.

Seviyorsun. Ona karşı merhamet duygusu besliyorsun. Keşke haketseymiş eşin. Ne olursa olsun sen yapman gereken en doğru şeyi yaptın unutma bunu

En doğrusunu yapmışsınız .Ben de ilk eşimi şikayet etmiştim ama boşanma aşamasındaydık .Darp raporundan sonra kamu davası açılıyor ve hakim karşısına çıkacaksınız .Hiç üzülmeyin .Bu adamlara müstehak bu .Yapmasadınız o şiddetin boyutu artacakdı nasılsa sesi çıkmıyor diye .

çocukları bu tür ortamda büyütmek onları bu mutszluğa iter kötü sorunlu kişilikli yapar arada bir bağ çocuk yoksa memurmuşunuz yeniden mutlu olursunuz merhametinizi hakedene verin duygusal olmayın

yani aslında beni huzursuz eden şey gerçekten değişmeye başlamıştı ilişkimiz gözle görülür şekilde hatta.yeminle bu kavgadan daha bir gün öce kalbimden şunu geçirmiştim.ne güzelmiş ya aslında evlilik kendimi yeni evlenmiş gibi sanmaya başladım falan diye içimden vallahide geçirmiştim daha bir gün önce..ama işte hatalar hatalrı doğurdu.görmesem farklılaşan şeyleri o huzuru yaşamasam diyeceğimki zaten değişen bişey olmadı böyle gidecek hiç yorma kendinid er çekilirdim kendi hayatıma. ama işte böyleyken kötü olmak koyuyor açıkcası

evet kamuda çalışıyorum. dünya tatlısı bi oğlum var

eşinin şiddetine neden arayan keşke bende şunu yapmasaydım bunu demeseydim deyip ah belkide boşanacağız çok üzgünüm diye yakınan kadınlar varken biz ne desek boş.

okuduğum kadarıyla bu adam ikikez şiddete baş vurmuş yazık zavallı daha tam öldürmeye teşebbüs edememiş birde onu dene konu sahibi eğer gırtlağına yapışırsa o vakit ayrıl.

şu kocana verdiğin değerin ve acıma duygusunun birazını da kendine ver lütfen.

ne deseniz haklısınız.şuana kadarki yorumlar tastamam haklı..çok fazla iç muhasebesi yaparım ben işyerindede böyleyim hatta.şuan yaşadığım yere tayinle geldim ben ayrıldığım kurumdaki arkadaşlarım sakın gittiğin yerdede böyle herşeyei düşünüp vicdan yapıp kendine etme demişlerdi..huy belkide bilemiyorum tam.bana kızmayın ne olur

evet kamuda çalışıyorum. dünya tatlısı bi oğlum var
çocuğunuzu bu ortamda büyütmek doğru deil bence yazdıklarınıza göre sizin psikoloji iyi yanlızca bu adama savunma yapmışsınız yani psikoolojik sorun eşinizin o istemeden iyi olmaz belkide huyu bu kalıtsal sadece pişmanım diye ömrünüzden alır

iyi yapmışsın, vurmasaymış, suçlu bedelini ödesin, adamı kavga için kışkırttıysan bilemem ama durup durruken tartışmaçıkarttıysa hak etmiş oh olsun

Bu durum eğer eşiniz cidden düzelmek istiyorsa caydırıcı olabilir. İyi yapmışsınız. Sizi anlıyorum bu olayı büyütmeden aranızda halletmeliymişsiniz gibi geliyor şuan size ve kendinizi ailenizi küçük düşmüş hissediyorsunuz. Ama eğer bunu yapmasaydınız o utanmayacak genişten alacaktı bu düzelme işini ama şimdi öğrenmiş olacaksınız sizi gerçekten seviyor nu bu durumdan utanıcak mı düzelecek mi? Bütün bu cevapları almış olacaksınız bu süreç bittiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…