- 3 Ocak 2016
- 142
- 155
- 53
Telefon eder mesaj atarne deseniz haklısınız.şuana kadarki yorumlar tastamam haklı..çok fazla iç muhasebesi yaparım ben işyerindede böyleyim hatta.şuan yaşadığım yere tayinle geldim ben ayrıldığım kurumdaki arkadaşlarım sakın gittiğin yerdede böyle herşeyei düşünüp vicdan yapıp kendine etme demişlerdi..huy belkide bilemiyorum tam.bana kızmayın ne olur
iyi yapmışsın devamı daha şıddetlı gelırdı.bıraz ders alır duzelmesede.haber aldın mı hıc? ne dıomuş boşanmak mı ıstıo ,daha mı sınırlenmış .yoksa pişmanmıymış durum ne merak ettım.barısırsanda kı öle gozukuo herseye ragmen hala sevıosun ,mesafelı dur bıraz sucunu bılsın uste cıkmasın.Allah yardımcın olsun.
doktoru dinlememeniz kötü olmuş ama bu sizin darp edildiğiniz gerçeğini değiştirmiyor :) çok pişmansanız evliliğinize yeni bir soluk getirip flört edin yada terapisti arayıp ne yapmanız gerektiğini sorun en doğrusu bu olacaktır ...
gördüğüm kadarıyla kocan ile barışma planları yapıyorsun o zaman bir daha kendine şiddet uygulatmamaya çalış ne diyimbu öneriniz çok mantıklı geldi evet gerçekten şu stres içinde düşünememiştim.dr.a danışmak en doğrusu galiba.yanlış bi adım atmak daha kötü olur.
Bu durum eğer eşiniz cidden düzelmek istiyorsa caydırıcı olabilir. İyi yapmışsınız. Sizi anlıyorum bu olayı büyütmeden aranızda halletmeliymişsiniz gibi geliyor şuan size ve kendinizi ailenizi küçük düşmüş hissediyorsunuz. Ama eğer bunu yapmasaydınız o utanmayacak genişten alacaktı bu düzelme işini ama şimdi öğrenmiş olacaksınız sizi gerçekten seviyor nu bu durumdan utanıcak mı düzelecek mi? Bütün bu cevapları almış olacaksınız bu süreç bittiğinde.[/QUOTE
siz veya çevrenizden birisi benzer bir durummu yaşadı.yorumunuzu okuyunca öyle düşündüm
gördüğüm kadarıyla kocan ile barışma planları yapıyorsun o zaman bir daha kendine şiddet uygulatmamaya çalış ne diyim
üçüncü defa olursa ki kuvvetle muhtemel olacak ya darp raporu alıp olay çıkarma çünkü boşanmak gibi bir düşüncen yok veya direkt boşan
Bu şekilde kendinizi suçlamayın ben de nerdeyse aynı sorunu yaşıyorum biz de 3 yıla yakın oldu evliligimiz bizim de bazı dönemler güzel geçer ama çoğu zaman gergin tartışmalı kavgalı geçiyor inanirmisiniz hiç ama hiç huzurum kalmadı bizim tek kavga sebebimiz onun ailesi 1.5 senedir kavgalarimiz şiddete dönüştü psikolojik sorunlarım çıktı normalde çok sakinimdir ama damarima basildimi hemen hırçınlaşıp sözlerle karsimdakine saldiriyorum eşim de ailesine toz konduramadigi için ilk şiddet tokatladi başladı ilerledi ilerledi şiddet daha kolay hale geldi onun için her kavgamizda sonuç şiddetle bitiyodu benim eşimde çok iyi sevilen biri ben de onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bu yaptiginada aklım ermiyor bir keresinde koluma öyle bir vurmuş ki 3 gün içinde vurduğu yerden kolumu tamamen kaplayan bir morluk vardı ve ezilmisti her kavgadan sonra gördüğüm bi morluk oluyodu hep suan bunları anlatıyorum ama canım çok yanıyo çok hassas duygusal biriyim o günler benim için kabus hala daha öyle sonra bende kendimi korumak amacıyla ona vurmaya başladım ben vurdukça daha da öfkelendi daha da vurdu o an durdum yüzüne baktım sanki düsmanıymışım gibi öyle bir hırsla sıkıyodu ki benim sevdiğim adam bu değildi dedim kendimi saldim o devam etti kalbim o kadar çok acıdı ki fiziksel acımı hiç farketmemistim bile ben evden gitmeye çalıştım her seferinde ve o salmadi sürekli gelip Özür diledi ama onuda kafama kakarak hatalı değilim ama uzuldugum için diliyorum dedi suan hala beraberiz ama ne zaman aile sorunu çıksa ne ben tutabiliyorum kendimi ne de o. Eş terapisinede gittik her tarafım da olan morluklari hem eşimin yanında gösterdim üzülmüstur eminim bazen beni dövdüğü için agliyo ama öfkesine yenik düşüyor ve bunu kabul etmiyo hasta olan sensin sen suscaksin konusmucaksin bak sonra böyle olur diyip duruyo o kadar doluyum ki artık Susup içime atıcak kadar sabrım kalmadı. hakkımızda hayırlı olan neyse allah kaderimize onu yazar inşallah. Kadınların çilesi bitmiyo.mrb kızlar.kısaca olaya gireyim eşimle daha öncede sorunlarımız vardı.iyi günlerimizde oldu ama genelde gerginlik hakim olan bi evliliğimiz vardı.onda inat vardı bende hırçınlık bende çok yumuşak yapıda biri değildim ailelerle ilgili yaşanan sıkıntılar vs yüzünden. doğruyu söylmek gerekirse. derken istenmeyen şeyler yaşandı şiddet gördüm.hiç etmeyen adam küfürlü konuşmalara başladı.sabrettim ama değişmedi.iyi zamanı iyi hatta mükemmel biri ama sinirlenince asla öfke konrolü yok dedimki olmayacak böyle ayrılıcam senden.özür diledi çok kendinden emin bi konuşma yaptı benle ve aile trapisine gitmeye karar verdik.gittikde..dr'un dedği aşılmayacak sorunlar yok aranızda öfke kontrolünü çözersek dedi..terapilere devam etmemiz gerektiğini aynı zmanda çok küçük dozda sakinleştirici almasını reçete etti.
neyse 2 ay kadar hiç kavga bile etmedik nerdeyse.ama sonra bi gün sabah sa.çmasapan bi sebepten tartıştık iş kavgaya dönüştü ve bana tokat attı bende onu ittim kaçmak için tekrar tokat attı sonrası resmen kavgaya dönüştü ve onun şiddetine karşı bende kendi cüsseme göre kendimi koruma amaçlı müdahale ettim ama onun cüssesiyle benimki birmi.ağlayarak evden çıktım yemin etmiştim birkez daha bana bunu yaparsan darp raporu alıcam diye o da biliyordu hatta..neyse hastaneye gittim darp rapou tutuldu.karakola gittim vs.neticede 1 ay evden uzaklaştırma aldı.şuan ayrı evlerdeyiz haliyle..ben kendi evimdeyim..ama Allah var öyle içim yanıyoki keşke bunlar olmasaydı gerçekten o hasta tedavi olması gerek keşke yapmasaydım şikayet etmeseydim.iş büyüdü şimdi belkide boşanacağız..sana şiddet uygulamış ne acıyosun diyebilirsiniz ama normal zamanlarında, işyerinde, aile arasında, akrabalar arasında, ne bileyim her ortamda öyle sevilen biriki.kötü insan diyeymem ama bende o andaki snirle yaptım işte.şimdi açıkcası pişmanım.üstüne gitmemeliydim kavganın büyümesini engelleyebilirdim ama yapmadım.dr.da eşinize yardımcı olun o gerçekten sıkıntılı ve düzelmek istiyor bu süreçte desteğiniz gerek gerildiğiniz anlarda olayları oludğu gibi kabullenin birsüre ama sakin zamnda sorunları çözmeye çalışın dedi.sıcağı sıcağına birbirinizi kurmayın demişti.ama ne o yaptı ne de ben...içim hiç rahat değil uzaklaştırma süresinin bitiminde ne olacak diye içim içimi yiyor çok üzülüyorum....
Bu şekilde kendinizi suçlamayın ben de nerdeyse aynı sorunu yaşıyorum biz de 3 yıla yakın oldu evliligimiz bizim de bazı dönemler güzel geçer ama çoğu zaman gergin tartışmalı kavgalı geçiyor inanirmisiniz hiç ama hiç huzurum kalmadı bizim tek kavga sebebimiz onun ailesi 1.5 senedir kavgalarimiz şiddete dönüştü psikolojik sorunlarım çıktı normalde çok sakinimdir ama damarima basildimi hemen hırçınlaşıp sözlerle karsimdakine saldiriyorum eşim de ailesine toz konduramadigi için ilk şiddet tokatladi başladı ilerledi ilerledi şiddet daha kolay hale geldi onun için her kavgamizda sonuç şiddetle bitiyodu benim eşimde çok iyi sevilen biri ben de onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bu yaptiginada aklım ermiyor bir keresinde koluma öyle bir vurmuş ki 3 gün içinde vurduğu yerden kolumu tamamen kaplayan bir morluk vardı ve ezilmisti her kavgadan sonra gördüğüm bi morluk oluyodu hep suan bunları anlatıyorum ama canım çok yanıyo çok hassas duygusal biriyim o günler benim için kabus hala daha öyle sonra bende kendimi korumak amacıyla ona vurmaya başladım ben vurdukça daha da öfkelendi daha da vurdu o an durdum yüzüne baktım sanki düsmanıymışım gibi öyle bir hırsla sıkıyodu ki benim sevdiğim adam bu değildi dedim kendimi saldim o devam etti kalbim o kadar çok acıdı ki fiziksel acımı hiç farketmemistim bile ben evden gitmeye çalıştım her seferinde ve o salmadi sürekli gelip Özür diledi ama onuda kafama kakarak hatalı değilim ama uzuldugum için diliyorum dedi suan hala beraberiz ama ne zaman aile sorunu çıksa ne ben tutabiliyorum kendimi ne de o. Eş terapisinede gittik her tarafım da olan morluklari hem eşimin yanında gösterdim üzülmüstur eminim bazen beni dövdüğü için agliyo ama öfkesine yenik düşüyor ve bunu kabul etmiyo hasta olan sensin sen suscaksin konusmucaksin bak sonra böyle olur diyip duruyo o kadar doluyum ki artık Susup içime atıcak kadar sabrım kalmadı. hakkımızda hayırlı olan neyse allah kaderimize onu yazar inşallah. Kadınların çilesi bitmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?