darp raporu aldım ve evden uzaklaştırma verdiler eşime

iyi yapmışsın devamı daha şıddetlı gelırdı.bıraz ders alır duzelmesede.haber aldın mı hıc? ne dıomuş boşanmak mı ıstıo ,daha mı sınırlenmış .yoksa pişmanmıymış durum ne merak ettım.barısırsanda kı öle gozukuo herseye ragmen hala sevıosun ,mesafelı dur bıraz sucunu bılsın uste cıkmasın.Allah yardımcın olsun.

doktoru dinlememeniz kötü olmuş ama bu sizin darp edildiğiniz gerçeğini değiştirmiyor :) çok pişmansanız evliliğinize yeni bir soluk getirip flört edin yada terapisti arayıp ne yapmanız gerektiğini sorun en doğrusu bu olacaktır ...

Kendinizi suclamayin lütfen. Adam, kusura bakmayin ama pata küte vurmuş yani sizin dediğiniz gibi yok çok sinirlendi degil. Tokat atmış ben napiyorum nasil yaptım demeden bidaha bidaha atmış bidaha atmis. Ufak bi darp bile çok gurur kırıcı değil ki sizinki.

Boşanma konusunda hem dayak atip hem vay nasıl şikayet edersin mi diyecek? Siz zaten demişsiniz şikayet ederim diye. . Öfke kontrolü sorunu olan biriyle zaten ne kadar yürürdu ki..

Telefon eder mesaj atar
Şu pişmanlığını eşine yansıtma lütfen güçlü dur
Dayağın sebebi olamaz
Belki gerçekten hatasını anlar bi dank eder
Ama sen pişman olduğunu belli edersen daha beter bir hal alır

şuan ondan ve ailesinden tabiri caizse tık yok.onu tanıyorum çok utanmıştır.saygın bi kurumda çalışıyo ve insanlarla hep içiçe.haliyle çok mahçup oldu ve sorumlusu olarak beni gördüğünü düşünüyorum.bebeğim tek tük konuşuyo baba deyince içim daha bir cız ediyo.Çok zor bir durum Allah kimsenin yuvasına vermesin......

bu öneriniz çok mantıklı geldi evet gerçekten şu stres içinde düşünememiştim.dr.a danışmak en doğrusu galiba.yanlış bi adım atmak daha kötü olur.

bu olay olmasaydı eğer 4 gün sonra randevumuz vardı 2.seans için...

yok yok kendini suçlama lütfen neticede sende insansın en az sende onun kadar zor günler yaşıyorsun iki tarafta gayret etmeli en azından oda vurmamalıydı git duvara vur niye bir savunmasız kadına el kaldıryorsun.

Merhaba saygin bi kurum derken,asker veya polismi bilmiyorum ama bunlari biraz alttan almak gerekiyo.neyse sen en dogrusunu yaptin birdahakine daha dikkatli olsun iste kwndini suclamana inan hic gerek yok.Her serde bir hayir vardir buda sizin icin bir ser ama sonu hayirlidir Allahin izniyle.

Normalde iyi biri
Özünde iyi biri
Aslında iyi biri vs vs

Senin dışında birini dövmüşlüğü var mı mesela patronu amiri müdürü neyse işte onu, işyerinde hiç mi simirlenmedi,ya da annesini babasını dövmüşlüğü...öyle ya anne babamıza da kızıyoruz zaman zaman, seninle geçirdiği vakitten fazlasını ailesiyle geçirdi ya da her gün işyerinde daha fazla zaman geçiriyo bu saydığım kişileri de dövmüşlüğü de varsa evet adam hasta öfke kontrol sorunu var...amaaa

Ama bu şiddet sadece sanaysa kusura bakma seni dövülebilir gördüğü içindir

bu öneriniz çok mantıklı geldi evet gerçekten şu stres içinde düşünememiştim.dr.a danışmak en doğrusu galiba.yanlış bi adım atmak daha kötü olur.
gördüğüm kadarıyla kocan ile barışma planları yapıyorsun o zaman bir daha kendine şiddet uygulatmamaya çalış ne diyim

üçüncü defa olursa ki kuvvetle muhtemel olacak ya darp raporu alıp olay çıkarma çünkü boşanmak gibi bir düşüncen yok veya direkt boşan

plan olarak değil ama olası durumlara karşı yanlış bi adım atmamak için mutlaka faydası olacaktır diye düşündüm ben.

neden hala ılımlısın yada direkt boşanma yoluna gitmiyosun diye kızmayın arkdaşlar.ki bu durumda yapılması en makul olan bu.devamı gelir diye hiç korkmuyormusun be kadın bukadardamı kafan çalışmıyor diyenler vardır.anlıyorum.yalnız şöyle bir duruma şahir oldum ben.ben henüz nişanlıken en yakın arkadaşımın başına benzer bir olay geldi.2 sinide tanıyorum ikiside ayrı ayrı gerçekten lafı sözü dinlenir eğitimli çalışan toplumda yeri olan insanlar.ama gelgelelim sinir anında yaşamışlar benzer bir durum.öyle sıkıntılar yaşadılarki ikiside ayrı ayrı ve onlarında küçük çocuğu vardı.kız aarkadaşım direkt boşanmayaı secmedi.benzer süreçlerden geçtiler.ikiside acısını çekti herkes payına düşeni aldı.ve tekraradan yuvalarını kurtardılar.şimdilerde gerçekten gayet düzenli bi hayatları oldu ve mutlular.evime tekarar geri döndüğüm gün yavrumuz bi onu öpüodu bir beni öpüyodu keşke daha önce ailemi yuvamı toparlasaymışım der hep..bu olayın üstünden 2 yıl kadar geçti.hala hiçbir sıkıntıları yok.çünkü dersini aldı ikiside...demem o ki benim eşimde hatasını kabul etmişti ve düzeleceğini söylemişken vede gerçekten gayret ederken olması çok çok üzüyo..deseki ben buyum ya çekeceksin yada defolup gideceksin ozamn tırnağmı kıpırdatmazdım inanın...

hasta olabilir ama dayak atmak nedir ya hu??
çok mu sinirlendi, öfke kontrolü mü yok?? duvarı yumruklasın, kendini yumruklasın, olmadı dışarı çıksın. karşısında gücü yetmeyeceğini bildiği kadını darp etmek nedir ya hu??
iyi yapmışsın iyi. kesinlikle çok zekice olmuş darp raporu. boşan gitsin. terapinin bile faydası olmamış. belli ki sen susunca adam normal, sen ses çıkarınca hemen saldırıya geçiyor.

Bu şekilde kendinizi suçlamayın ben de nerdeyse aynı sorunu yaşıyorum biz de 3 yıla yakın oldu evliligimiz bizim de bazı dönemler güzel geçer ama çoğu zaman gergin tartışmalı kavgalı geçiyor inanirmisiniz hiç ama hiç huzurum kalmadı bizim tek kavga sebebimiz onun ailesi 1.5 senedir kavgalarimiz şiddete dönüştü psikolojik sorunlarım çıktı normalde çok sakinimdir ama damarima basildimi hemen hırçınlaşıp sözlerle karsimdakine saldiriyorum eşim de ailesine toz konduramadigi için ilk şiddet tokatladi başladı ilerledi ilerledi şiddet daha kolay hale geldi onun için her kavgamizda sonuç şiddetle bitiyodu benim eşimde çok iyi sevilen biri ben de onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bu yaptiginada aklım ermiyor bir keresinde koluma öyle bir vurmuş ki 3 gün içinde vurduğu yerden kolumu tamamen kaplayan bir morluk vardı ve ezilmisti her kavgadan sonra gördüğüm bi morluk oluyodu hep suan bunları anlatıyorum ama canım çok yanıyo çok hassas duygusal biriyim o günler benim için kabus hala daha öyle sonra bende kendimi korumak amacıyla ona vurmaya başladım ben vurdukça daha da öfkelendi daha da vurdu o an durdum yüzüne baktım sanki düsmanıymışım gibi öyle bir hırsla sıkıyodu ki benim sevdiğim adam bu değildi dedim kendimi saldim o devam etti kalbim o kadar çok acıdı ki fiziksel acımı hiç farketmemistim bile ben evden gitmeye çalıştım her seferinde ve o salmadi sürekli gelip Özür diledi ama onuda kafama kakarak hatalı değilim ama uzuldugum için diliyorum dedi suan hala beraberiz ama ne zaman aile sorunu çıksa ne ben tutabiliyorum kendimi ne de o. Eş terapisinede gittik her tarafım da olan morluklari hem eşimin yanında gösterdim üzülmüstur eminim bazen beni dövdüğü için agliyo ama öfkesine yenik düşüyor ve bunu kabul etmiyo hasta olan sensin sen suscaksin konusmucaksin bak sonra böyle olur diyip duruyo o kadar doluyum ki artık Susup içime atıcak kadar sabrım kalmadı. hakkımızda hayırlı olan neyse allah kaderimize onu yazar inşallah. Kadınların çilesi bitmiyo.

Siddet goren kadinlar cevreden utandiģından sikayet etmiyor.Kocanın utanmasi gerekirken kadin utaniyor tam bir ironi yani.Raporu almasaydin eşinin gözünde şiddeti günden güne normallestirecektin.Çevremde hep öyle gördüm.
Merak etme düzeltmek istiyorsa şimdi daha ciddi adımlar atar.Sakın pişman olma.

Duramayip tekrar yazmak zorunda kaldim.bende evliligimin ilk birinci ayyinda bir tokat sadece bunu ozet olarak geciyorum simdi 15 yillik evliyim ilk ve son oldu ilk zamanlar ben bu evlilik surmez diyordum ama ole olmuyo simdi basim agrisa iki saat basimda bekliyo ben duzelicegine eminim.Tedavi sart tabi.

Sende devm edeceksn evliliğe tartışmayı büyütme 3. Olursa şikayt edeceğini bildiği için 1 tokatla kalmaz bütün hırsını alır sonçta 2 toktla kol kıran ülkemzde eşit hatırltma yapayım kamu davası açılacak mahkemeye çıkacaksınız para cezası verilecek 5 yıl içinde suç işlerse o parayı ödeyecek ve işlediği suçun cezasıyla

sizin durumunuza da çok üzüldüm.yakın çevresinden duyduğuma göre ben ona vururmuyum hiç olurmu öyle şey.insan karısna yaparmı v.s söylüyormuş.yani utancından kabul edemiyo ama kendi anne babası biliyo durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…