darp raporu aldım ve evden uzaklaştırma verdiler eşime

Nasiya ailesi icinmi size siddet uyguluyo,neden ailenize soylemiyosunuz boyle cekmek zorundamisin?hayata bir kez geliyosun ne dek susucaksin daha yeni evli sayilirsiniz bu boyle devam eder daha cok kucuksun cok uzuluyorum evliligin basindasin daha

Dayakla ılerleyen bır evlılıgım olsa
1- boşanırım
2- bende ona vurur bosanırım
3-onu dövdürürüm
4- onu sıkayet eder hapse attırırım
5- evlılıgımı devam ettıreceksem dayak yemeden devam ettırmeye calısırım.

okuduklarım karısında sok oldum aıle kavgalarında hala dayak yıyen bır kadın yazmıs , gırmeyın eefndım o zaman aıle konularına sıze hak vermeyecegı bellı gıdın 7 kat yabancıya anlatın aglayın en azından hor gorulmezsınız.

Buarada kocalarınız sız onları bosadıkalrında ya yenıden bosanıp bosanıp dururlar ya da hıc evlenemezler bu devırde kım dayaga katlanır kı?

Nasiya ailesi icinmi size siddet uyguluyo,neden ailenize soylemiyosunuz boyle cekmek zorundamisin?hayata bir kez geliyosun ne dek susucaksin daha yeni evli sayilirsiniz bu boyle devam eder daha cok kucuksun cok uzuluyorum evliligin basindasin daha
Sorunumuz ailesinden kaynaklanan bir sorun ve ailesine ağır laflar ettiğim için kendini tutuyo tutuyo sonra dayanamayıp ilk ya bir yerimi sıkarak başlıyo ya da ayağıma o an eline neresi denk geldiyse sert bir şekilde vuruyor ben de deliriyorum sonra daha da çok konuşmaya başlıyorum çünkü onlara laf söyledim diye bana vurması benim zoruma gidiyo gidip onlara hesap sorucagina evde biz böyle kavga ediyoruz. Boşanmayi düsunmedinmi diyr sorarsanız evet düşündüm ama baba evine dönem istemiyorum çünkü orda da huzursuz oluyorum çocukluğumdan beri kavga içinde büyüdüm nerdeyse o yüzden oraya gitmek istemiyorum bi işim yok güvencemde yok o yüzden seneye üniversite sınavına tekrar girip okucam meslek sahibi olmak için aslında bir bölümüm var ama yasadiklarim sabrım taşıdığı için o mesleğe ayiricak sabrım kalmadı ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz yoksa çoktan ayrilirdik çünkü çok kez eşim her kavgada bosanicam senden duzelmezsen diyip durdu benim yaptığımda eşimi ailesinden kıskanmakti ki en başta onlar başlattı. Şimdi beraberiz onlar bize bulasmadigi sürece gerçekten mutluyuz kavga etmiyoruz ama onlar olduğu zaman eşim çok değişiyor bunu da bi türlü anlayamadım

Cocuk var mi

Esiniz nasil iyi oldu konu sahibine yardimci olmak icin sordum

Çok üzüldüm ya.
Bırbırımızı sevıyoruz dıyorsun ya , sana vurarak kucuk dusuren bırı senı nasıl sever senın sevmenı bıle gecıyorum
sız pekı sızde cocuklarınıza sıddet uyguluyor musunuz?

Benim eşimin ailesi bilmiyo ki hoş annesi bilse aslan oğlum der ve övünür. İş arkadaşları aralarında konusuyolarmis dalga geçer gibi kendilerince benim hanim çok konusuyo abi iki vuruyorum hala susmuyo gibi. Benim eşim bekarken ona pek adam gibi bakmamislar özellikle ve özellikle annesi hala bile 30lu yaşlarda olan bir adama erkecik diyo ve bu eşimin hoşuna gidiyo her ne istediyse ne dediyse yapılmış hiç bir hatasında hesap sorma ya da uyarma gibi bişey olmamış sürekli sımartılmış bütün zorluklardan uzak tutulmuş aman çocuğum uzulmesin aman çocuğum onu yesin bunu alsın ne istiyosa yapsın demişler şimdi sonuç bu ailesinde gosteremedigi erkekligi ben de gosteriyo sırf ben erkeğim egosunu yükseltmek için

Bu 1 ay içinde sevginizi sınama fırsatı bulursunuz karşılıklı. Ayrıca o darp raporunu almasaydınız şiddet gittikçe artabilirdi. O melek gibi adam bir gün eş katilş olabilirdi Allah korusun.

Biz de henüz bir çocuk yok suan 5 ay oldu ama daha bir şey yok belki de bu olanlardan dolayi allah uygun görmüyor bilmiyorum

İşyerinde anlatıyor yanı cıddı cıddı

Bu 1 ay içinde sevginizi sınama fırsatı bulursunuz karşılıklı. Ayrıca o darp raporunu almasaydınız şiddet gittikçe artabilirdi. O melek gibi adam bir gün eş katilş olabilirdi Allah korusun.
Zaten oldurulen kadinlarin esleri cogu pismanim bi an naptigimi bilemedim.onu cok seviyordum bi an ofkeme hakim olamadim vs diyorlar.

Biz de henüz bir çocuk yok suan 5 ay oldu ama daha bir şey yok belki de bu olanlardan dolayi allah uygun görmüyor bilmiyorum
Daha cok yenısınız ya
Pekı sız mutlumusunuz bırakın sevgıyı bılmem neyı yanı cıdden kurdugunuz bu evlılıkte mutlu olamazsınız
5 ay cok kısa bır sure karsılıklı olarak bu denlı bır kavgaya gırmek ıcın

Doğru mu anladım esin arkadaşlarına falan anlatıyor seni dövdügünu

Bir arkadaşı varmış ona göre o adamın karısı da benim gibi çok konusuyomus abi vuruyorum susmuyo anlamiyo gibi şeyler konusuyolarmis işte

Ama sen çok seviyorsun o da seni çok seviyo öyle mi, gerçekten buna inanıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…