Bu şekilde kendinizi suçlamayın ben de nerdeyse aynı sorunu yaşıyorum biz de 3 yıla yakın oldu evliligimiz bizim de bazı dönemler güzel geçer ama çoğu zaman gergin tartışmalı kavgalı geçiyor inanirmisiniz hiç ama hiç huzurum kalmadı bizim tek kavga sebebimiz onun ailesi 1.5 senedir kavgalarimiz şiddete dönüştü psikolojik sorunlarım çıktı normalde çok sakinimdir ama damarima basildimi hemen hırçınlaşıp sözlerle karsimdakine saldiriyorum eşim de ailesine toz konduramadigi için ilk şiddet tokatladi başladı ilerledi ilerledi şiddet daha kolay hale geldi onun için her kavgamizda sonuç şiddetle bitiyodu benim eşimde çok iyi sevilen biri ben de onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bu yaptiginada aklım ermiyor bir keresinde koluma öyle bir vurmuş ki 3 gün içinde vurduğu yerden kolumu tamamen kaplayan bir morluk vardı ve ezilmisti her kavgadan sonra gördüğüm bi morluk oluyodu hep suan bunları anlatıyorum ama canım çok yanıyo çok hassas duygusal biriyim o günler benim için kabus hala daha öyle sonra bende kendimi korumak amacıyla ona vurmaya başladım ben vurdukça daha da öfkelendi daha da vurdu o an durdum yüzüne baktım sanki düsmanıymışım gibi öyle bir hırsla sıkıyodu ki benim sevdiğim adam bu değildi dedim kendimi saldim o devam etti kalbim o kadar çok acıdı ki fiziksel acımı hiç farketmemistim bile ben evden gitmeye çalıştım her seferinde ve o salmadi sürekli gelip Özür diledi ama onuda kafama kakarak hatalı değilim ama uzuldugum için diliyorum dedi suan hala beraberiz ama ne zaman aile sorunu çıksa ne ben tutabiliyorum kendimi ne de o. Eş terapisinede gittik her tarafım da olan morluklari hem eşimin yanında gösterdim üzülmüstur eminim bazen beni dövdüğü için agliyo ama öfkesine yenik düşüyor ve bunu kabul etmiyo hasta olan sensin sen suscaksin konusmucaksin bak sonra böyle olur diyip duruyo o kadar doluyum ki artık Susup içime atıcak kadar sabrım kalmadı. hakkımızda hayırlı olan neyse allah kaderimize onu yazar inşallah. Kadınların çilesi bitmiyo.
Sorunumuz ailesinden kaynaklanan bir sorun ve ailesine ağır laflar ettiğim için kendini tutuyo tutuyo sonra dayanamayıp ilk ya bir yerimi sıkarak başlıyo ya da ayağıma o an eline neresi denk geldiyse sert bir şekilde vuruyor ben de deliriyorum sonra daha da çok konuşmaya başlıyorum çünkü onlara laf söyledim diye bana vurması benim zoruma gidiyo gidip onlara hesap sorucagina evde biz böyle kavga ediyoruz. Boşanmayi düsunmedinmi diyr sorarsanız evet düşündüm ama baba evine dönem istemiyorum çünkü orda da huzursuz oluyorum çocukluğumdan beri kavga içinde büyüdüm nerdeyse o yüzden oraya gitmek istemiyorum bi işim yok güvencemde yok o yüzden seneye üniversite sınavına tekrar girip okucam meslek sahibi olmak için aslında bir bölümüm var ama yasadiklarim sabrım taşıdığı için o mesleğe ayiricak sabrım kalmadı ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz yoksa çoktan ayrilirdik çünkü çok kez eşim her kavgada bosanicam senden duzelmezsen diyip durdu benim yaptığımda eşimi ailesinden kıskanmakti ki en başta onlar başlattı. Şimdi beraberiz onlar bize bulasmadigi sürece gerçekten mutluyuz kavga etmiyoruz ama onlar olduğu zaman eşim çok değişiyor bunu da bi türlü anlayamadımNasiya ailesi icinmi size siddet uyguluyo,neden ailenize soylemiyosunuz boyle cekmek zorundamisin?hayata bir kez geliyosun ne dek susucaksin daha yeni evli sayilirsiniz bu boyle devam eder daha cok kucuksun cok uzuluyorum evliligin basindasin daha
Cocuk var miBu şekilde kendinizi suçlamayın ben de nerdeyse aynı sorunu yaşıyorum biz de 3 yıla yakın oldu evliligimiz bizim de bazı dönemler güzel geçer ama çoğu zaman gergin tartışmalı kavgalı geçiyor inanirmisiniz hiç ama hiç huzurum kalmadı bizim tek kavga sebebimiz onun ailesi 1.5 senedir kavgalarimiz şiddete dönüştü psikolojik sorunlarım çıktı normalde çok sakinimdir ama damarima basildimi hemen hırçınlaşıp sözlerle karsimdakine saldiriyorum eşim de ailesine toz konduramadigi için ilk şiddet tokatladi başladı ilerledi ilerledi şiddet daha kolay hale geldi onun için her kavgamizda sonuç şiddetle bitiyodu benim eşimde çok iyi sevilen biri ben de onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bu yaptiginada aklım ermiyor bir keresinde koluma öyle bir vurmuş ki 3 gün içinde vurduğu yerden kolumu tamamen kaplayan bir morluk vardı ve ezilmisti her kavgadan sonra gördüğüm bi morluk oluyodu hep suan bunları anlatıyorum ama canım çok yanıyo çok hassas duygusal biriyim o günler benim için kabus hala daha öyle sonra bende kendimi korumak amacıyla ona vurmaya başladım ben vurdukça daha da öfkelendi daha da vurdu o an durdum yüzüne baktım sanki düsmanıymışım gibi öyle bir hırsla sıkıyodu ki benim sevdiğim adam bu değildi dedim kendimi saldim o devam etti kalbim o kadar çok acıdı ki fiziksel acımı hiç farketmemistim bile ben evden gitmeye çalıştım her seferinde ve o salmadi sürekli gelip Özür diledi ama onuda kafama kakarak hatalı değilim ama uzuldugum için diliyorum dedi suan hala beraberiz ama ne zaman aile sorunu çıksa ne ben tutabiliyorum kendimi ne de o. Eş terapisinede gittik her tarafım da olan morluklari hem eşimin yanında gösterdim üzülmüstur eminim bazen beni dövdüğü için agliyo ama öfkesine yenik düşüyor ve bunu kabul etmiyo hasta olan sensin sen suscaksin konusmucaksin bak sonra böyle olur diyip duruyo o kadar doluyum ki artık Susup içime atıcak kadar sabrım kalmadı. hakkımızda hayırlı olan neyse allah kaderimize onu yazar inşallah. Kadınların çilesi bitmiyo.
Esiniz nasil iyi oldu konu sahibine yardimci olmak icin sordumDuramayip tekrar yazmak zorunda kaldim.bende evliligimin ilk birinci ayyinda bir tokat sadece bunu ozet olarak geciyorum simdi 15 yillik evliyim ilk ve son oldu ilk zamanlar ben bu evlilik surmez diyordum ama ole olmuyo simdi basim agrisa iki saat basimda bekliyo ben duzelicegine eminim.Tedavi sart tabi.
Çok üzüldüm ya.Sorunumuz ailesinden kaynaklanan bir sorun ve ailesine ağır laflar ettiğim için kendini tutuyo tutuyo sonra dayanamayıp ilk ya bir yerimi sıkarak başlıyo ya da ayağıma o an eline neresi denk geldiyse sert bir şekilde vuruyor ben de deliriyorum sonra daha da çok konuşmaya başlıyorum çünkü onlara laf söyledim diye bana vurması benim zoruma gidiyo gidip onlara hesap sorucagina evde biz böyle kavga ediyoruz. Boşanmayi düsunmedinmi diyr sorarsanız evet düşündüm ama baba evine dönem istemiyorum çünkü orda da huzursuz oluyorum çocukluğumdan beri kavga içinde büyüdüm nerdeyse o yüzden oraya gitmek istemiyorum bi işim yok güvencemde yok o yüzden seneye üniversite sınavına tekrar girip okucam meslek sahibi olmak için aslında bir bölümüm var ama yasadiklarim sabrım taşıdığı için o mesleğe ayiricak sabrım kalmadı ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz yoksa çoktan ayrilirdik çünkü çok kez eşim her kavgada bosanicam senden duzelmezsen diyip durdu benim yaptığımda eşimi ailesinden kıskanmakti ki en başta onlar başlattı. Şimdi beraberiz onlar bize bulasmadigi sürece gerçekten mutluyuz kavga etmiyoruz ama onlar olduğu zaman eşim çok değişiyor bunu da bi türlü anlayamadım
Benim eşimin ailesi bilmiyo ki hoş annesi bilse aslan oğlum der ve övünür. İş arkadaşları aralarında konusuyolarmis dalga geçer gibi kendilerince benim hanim çok konusuyo abi iki vuruyorum hala susmuyo gibi. Benim eşim bekarken ona pek adam gibi bakmamislar özellikle ve özellikle annesi hala bile 30lu yaşlarda olan bir adama erkecik diyo ve bu eşimin hoşuna gidiyo her ne istediyse ne dediyse yapılmış hiç bir hatasında hesap sorma ya da uyarma gibi bişey olmamış sürekli sımartılmış bütün zorluklardan uzak tutulmuş aman çocuğum uzulmesin aman çocuğum onu yesin bunu alsın ne istiyosa yapsın demişler şimdi sonuç bu ailesinde gosteremedigi erkekligi ben de gosteriyo sırf ben erkeğim egosunu yükseltmek içinsizin durumunuza da çok üzüldüm.yakın çevresinden duyduğuma göre ben ona vururmuyum hiç olurmu öyle şey.insan karısna yaparmı v.s söylüyormuş.yani utancından kabul edemiyo ama kendi anne babası biliyo durumu.
Biz de henüz bir çocuk yok suan 5 ay oldu ama daha bir şey yok belki de bu olanlardan dolayi allah uygun görmüyor bilmiyorumÇok üzüldüm ya.
Bırbırımızı sevıyoruz dıyorsun ya , sana vurarak kucuk dusuren bırı senı nasıl sever senın sevmenı bıle gecıyorum
sız pekı sızde cocuklarınıza sıddet uyguluyor musunuz?
İşyerinde anlatıyor yanı cıddı cıddıBenim eşimin ailesi bilmiyo ki hoş annesi bilse aslan oğlum der ve övünür. İş arkadaşları aralarında konusuyolarmis dalga geçer gibi kendilerince benim hanim çok konusuyo abi iki vuruyorum hala susmuyo gibi. Benim eşim bekarken ona pek adam gibi bakmamislar özellikle ve özellikle annesi hala bile 30lu yaşlarda olan bir adama erkecik diyo ve bu eşimin hoşuna gidiyo her ne istediyse ne dediyse yapılmış hiç bir hatasında hesap sorma ya da uyarma gibi bişey olmamış sürekli sımartılmış bütün zorluklardan uzak tutulmuş aman çocuğum uzulmesin aman çocuğum onu yesin bunu alsın ne istiyosa yapsın demişler şimdi sonuç bu ailesinde gosteremedigi erkekligi ben de gosteriyo sırf ben erkeğim egosunu yükseltmek için
Zaten oldurulen kadinlarin esleri cogu pismanim bi an naptigimi bilemedim.onu cok seviyordum bi an ofkeme hakim olamadim vs diyorlar.Bu 1 ay içinde sevginizi sınama fırsatı bulursunuz karşılıklı. Ayrıca o darp raporunu almasaydınız şiddet gittikçe artabilirdi. O melek gibi adam bir gün eş katilş olabilirdi Allah korusun.
Malesef henüz yokCocuk var mi
Daha cok yenısınız yaBiz de henüz bir çocuk yok suan 5 ay oldu ama daha bir şey yok belki de bu olanlardan dolayi allah uygun görmüyor bilmiyorum
Bosan cocukta yok siddeti bitmez emin ol.Biz de henüz bir çocuk yok suan 5 ay oldu ama daha bir şey yok belki de bu olanlardan dolayi allah uygun görmüyor bilmiyorum
Malesef mi ne dediginin farkinda misinMalesef henüz yok
Bir arkadaşı varmış ona göre o adamın karısı da benim gibi çok konusuyomus abi vuruyorum susmuyo anlamiyo gibi şeyler konusuyolarmis işteİşyerinde anlatıyor yanı cıddı cıddı
Benim eşimin ailesi bilmiyo ki hoş annesi bilse aslan oğlum der ve övünür. İş arkadaşları aralarında konusuyolarmis dalga geçer gibi kendilerince benim hanim çok konusuyo abi iki vuruyorum hala susmuyo gibi. Benim eşim bekarken ona pek adam gibi bakmamislar özellikle ve özellikle annesi hala bile 30lu yaşlarda olan bir adama erkecik diyo ve bu eşimin hoşuna gidiyo her ne istediyse ne dediyse yapılmış hiç bir hatasında hesap sorma ya da uyarma gibi bişey olmamış sürekli sımartılmış bütün zorluklardan uzak tutulmuş aman çocuğum uzulmesin aman çocuğum onu yesin bunu alsın ne istiyosa yapsın demişler şimdi sonuç bu ailesinde gosteremedigi erkekligi ben de gosteriyo sırf ben erkeğim egosunu yükseltmek için
Bir arkadaşı varmış ona göre o adamın karısı da benim gibi çok konusuyomus abi vuruyorum susmuyo anlamiyo gibi şeyler konusuyolarmis işte
Olayın okunduğunda nasıl anlasildiginin farkındayım ama tam herseyi açık açık anlatamiyorum çocuk çok istiyorum çünkü o yüzden malesef diyorumMalesef mi ne dediginin farkinda misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?